Şimdi Ara

Windows 10 Mobile güncellemesi resmi olarak başladı [17.03.2016]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk dalgada Windows 10 alan cihazlar şu şekilde (resmi liste);

Lumia 1520
    Lumia 930
    Lumia 640
    Lumia 640XL
    Lumia 735
    Lumia 730
    Lumia 830
    Lumia 532
    Lumia 535
    Lumia 540
    Lumia 635
    Lumia 636
    Lumia 638
    Lumia 430
    Lumia 435
    BLU Win HD w510u
    BLU Win HD LTE x150q
    MCJ Madosma Q501

Güncellemeyi yüklemek için gereklilikler

Öncelikle bu linkten programı indirip işlemleri halledin.
    Windows Phone 8.1 GDR1 ve daha yeni bir sürüm yüklü olması gerekiyor
    1.4GB boyutunda bir güncelleme gelecek
    Wi-Fi bağlantısı gerekiyor

Kasım ayı için duyurulan ancak sistemden dolayı geciken güncellemeyi yüklemek için cihazınızı UpdateAdvisor uygulaması ile kontrol edin.

Türkiye için güncelleme sayfası link

Arkadaşlar, Upgrade Advisor'u burada verilen linkler vasıtası ile indirmeye çalışırken bu bir uygulama değildir gibisinden hata veriyor. Fakat telefondan mağazaya girip upgrade diye arama yapılarak uygulamaya ulaşılıp indirilebilmektedir. Verilen linklerden indiremeyenler bu yolu denesin.

Telefonunuz güncel diyen telefon, upgrade advisor ile deneyince güncellemeyi buldu. @AdmGdk

Konu sürekli güncel tutulacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter Morgan -- 18 Mart 2016; 16:11:55 >

• Bi kıvrılalım şöyle de yararlı bilgilerle editleriz

Edit:
    Şuanki bilgi ve deneyimlere gore insider programında zaten cihazına w10 yüklemiş olanlara bi güncelleme yok. Güncellemeyi 8.1 kullananlar "upgrade Advisor" ile indirebiliyor. Insiderlar içinse insider programından production seçmek,ya da programı komple silmek,hatta ve hatta insider programından ayrılmak hiçbir işe yaramıyor. Şuan insiderlar için tek yol 8.1e dönmek gibi gözüküyor. Gelişme olursa tekrar editleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j&j -- 17 Mart 2016; 19:49:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bayanlar ve baylar malum güncelleme sonunda geldi.. şimdi güncelleme öncesi veya sonrası yapmamız gerekenler neler ?? Güncelleme sonrası sıfırlama mı yapalım yoksa 8.1de iken sıfırlayıp sonra güncelleme yapıp sonra tekrar mı sıfırlayalım ? Telefon numaraları resimler müzikler vs. bunları yedekeleme şansımız var mı? Sonradan yalan olmayalım :-)
  • Ben 8.1 denimdeyim şimdiye kadar hiç inseder kurmadım 1520 kullanıyorum tlf güncel diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: RioNegroV40

Ben 8.1 denimdeyim şimdiye kadar hiç inseder kurmadım 1520 kullanıyorum tlf güncel diyor.

Cihazınahttps://www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/app/9nblggh0f5g4?tduid=%28cc5fb16a9a2b8805d03229f8a1a6775d%29%28231733%29%282795300%29%28%29%28%29 bu uygulamayı indirip gerekli adımları takip et. Günelleme gözükecek

• Şuan yerinde olmak isterdim hocam,kim uğraşcak şimdi 8.1e donmekle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Şuan yerinde olmak isterdim hocam,kim uğraşcak şimdi 8.1e donmekle

Şuan dönüyorum 8.1e
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncellemeyi buldum teşekkürler Sabreden derviş muradına ermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpaceGrey -- 17 Mart 2016; 20:02:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioNegroV40

Güncellemeyi buldum teşekkürler Sabreden derviş muradına ermiş

Yükledikten sonra deneyimleri yazarsan sevinirim. Gerçi bir senedir kullanıyoruz ama
  • En merak ettiÄŸim 1520de yatay modda edge kullanırken masaüstü görünümünü verdiler mi,yapıların birinde vardı o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi 512 MB'lılar almayacak mı güncelleme?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

Şimdi 512 MB'lılar almayacak mı güncelleme?

Alacak. kim uyduruyor almayacak diye
  • alacak tabiiki ama bir sonraki güncelleme 10 gün sonra olabilir 27 mart deniliyordu. En geç 1 ay sonra olur herhalde
  • direk kuralım mı güncellemeyi , yoksa telefonu sıfırlayıp mı kurmayı mı tafsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

direk kuralım mı güncellemeyi , yoksa telefonu sıfırlayıp mı kurmayı mı tafsiye edersiniz?

Kurduktan sonra sıfırlayın
  • Şu an yükleme işlemine geçti, çarklar dönüyor ve onların altında hafıza kartınızı çıkarmayın işareti var bir adet. Aşağıdaki ilerleme çubuğu ise %1-2 dolaylarında sabit bir şekilde kaldı, 5-10 dakikadır sadece çarklar dönüyor. Korkmadım değil açıkçası.

ek: yavaş yavaş ilerliyor aşağıdaki çubuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKepo -- 17 Mart 2016; 20:51:57 >
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    sıfırladıktan sonra rehber resimler müzkiler vs. nasıl geri getireceğiz ?
  • Magazada update advisor diye bir program cikmiyor nedendir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

Şimdi 512 MB'lılar almayacak mı güncelleme?

Alacak. kim uyduruyor almayacak diye

l920 almayacak diye insanlar ayaklandı yabancı forumlarda o listede olmayan telefonlar da alacak mı 10 u yoksa 8.1 de devam mı edecekler resmi olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

sıfırladıktan sonra rehber resimler müzkiler vs. nasıl geri getireceğiz ?

Rehber mail hesabınızda var. Rehberinize birşey olmaz. Müzik ve fotoğraflar için yedekleme öneriyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.