Şimdi Ara

Windows 10 Mobile güncellemesi resmi olarak başladı [17.03.2016] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lumia 735 cihazıma güncellemeyi yükledim. Kısa süre kullandıktan sonra söyliyebileceğim sanki ahala insider kullanıyor gibi hissettiğim. takılma zorlanma ve donma yaşadım ve edge internet explorer a göre yavaş ve kasıntılı.

Güncellemeyi vermek için verdiklerini ve telefona göre adam gibi optimizasyon yapmadıklarını anladım. Microsoft işte bu şekilde itibarını düşürüyor. Güncellemeyi yükleyemiyenler üzülmesin derim.

Bende ilk elime geçen fırsatta bu platformdan ayrılmayı düşünüyorum.

Güncellemeyi yapan diğer arkadaşlarda telefon modelleri ve yaşadıkları ile ilgili paylaşımlarda bulunurlarsa gerçekler daha iyi bir şekilde anlaşılır kanaatindeyim.
  • 640xl kullanıyorum. herhangi bir sorun kasma donma yaşamadım dün akşamdan beri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FelixCrail

640xl kullanıyorum. herhangi bir sorun kasma donma yaşamadım dün akşamdan beri.

İnşallah yaşamazsınız. ben daha önce 2-2.5 ay insider kullanmıştım. onunla kıyaslama yaparak yazdım. özellikle edge de sorun olduğunu görüyorum.
  • browser olarak uc browser kullanıyorum açıkçası
  • Nawzil bir tweetinde insider olanlar ne kullanıyor ise diğerleri de onu alacak demişti. Adam sonuna kadar haklıymış. L640'da hicbir fark yok Preview ile. Cihaza özel optimizasyon var diyenler yalan söylemesinler.
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    İlk güncellemeyi kurdum lakin sonra gelen sürümde iniyor hazırlanıyor ve 0x80073712 hatasını veriyor. Bir bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daredev

İlk güncellemeyi kurdum lakin sonra gelen sürümde iniyor hazırlanıyor ve 0x80073712 hatasını veriyor. Bir bilginiz var mı?

Superonline mı kullanıyorsunuz?
  • firmware güncellemesi kaynadı galiba hiç ses yok :(
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Once 10586.107 indirilip kurulmakta. Ardından 10586.164 kurulmakta. Bunu dikkate alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesutismail kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonda sadece Facebook ile Truecaller uygulamalarını ve bunlara ek olarak Onenote kullanıp müzik dinliyorum. Hani durum çubuğunda şarkı geçerken bir hata oluyor art arda geliyor ya yazılar heh o bile düzelmemiş sanki önemli bir şeymiş gibi Redstone yapılarında düzeltiyorlar. Kimse kusura bakmasın ama bu kepazeliktir. Bu ilk ve son Windows Mobile telefonum olacak kesinlikle.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.