Şimdi Ara

Windows 10 Mobile ha geldi, ha gelecek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten üzülüyorum ısrarla Windows Phone kullanan ve "bekleyişte" olan kitleye. WP cihazlarını çok severim ve anneme, babama Lumia önerip aldım bir nefretim yok yani. Çünkü teknolojiye fazla ihtiyaç duymayan insanlar için gerçekten müthiş bir cihaz, sistemi seviyorum.

Ama akıllı telefon isteyen kullanmak isteyen insanların umutlarıyla oynayıp "windows phone gelişecek, sabredin 1 seneye tam oturacak sistem ve müthiş olacak" diyerek bekletenleri anlayamıyorum. Senelerdir aynı. 2 yıl önce almıştım bir wp, gelişecek diye diye 1 yıl beni oyaladılar boş yere. Sonra satıp gerçekten akıllı olan bir telefon aldım. Teknoloji varmış yahu deidm. :)
    Hâlâ mağaza berbat, uygulamalar çıkmıyor, windows 10 ayrı bir dert... Bence bir an önce kurtulun, bekleyişle ömür geçmez.

Şu fotoğraf özetliyor aslında:https://store.donanimhaber.com/d5/10/42/d51042bb8d514610d7a03480c16bba8a.jpg

• Birazdan linç başlar ben mısır patlatıp geliyorum. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Windows 10 Mobile ha geldi, ha gelecek...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Seni hatırlıyorum sanki güzel şeyler paylaşıyordun wp için galiba. Benim wp'yi uzun süre kullanmamı sağlayan insandın :D
  • Son yapıları öyle sorunlu ki o geliyorsa hiç gelmesin daha iyi 8.1'e döndüm dünya varmış.
  • Nisandan önce gelmez boşa beklemeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir şey olacağı yok ama insan bekliyor işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi ara açtığım konuda beni eleştiriyor ve bana kızıyordu, ama şimdi kendisi de değişmiş galiba :D

Yandex hocam valla birisi bana burdaki yorumları okusa da bende cips ile kola mı içsem :D ben gülmek için şu linkteki bütün yorumları okuyorumhttp://www.vatanbilgisayar.com/lg-105uc9v-105-267-cm-5k-uhd-3d-curved-smart-led-tv.html?srt=PU#yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaazto28 -- 24 Ocak 2016; 0:37:16 >
  •  Windows 10 Mobile ha geldi, ha gelecek...

Basligi gorunce aklima bu adam geldi

• Alalı bir sene oldu bekliyorum, Hobi olarak derslerimin dışında bekliyorum, ailecek bekliyoruz, babam s4 kullanıyor android o da bekliyor

• Bak seni gözüm tuttu, Windows 10 konusunu mahvetmek yerine yeni konu açmışsın. Sen en iyisisin, elindeki telefondan iyisi yok, açtığın bu konu sayesinde milyonlarca insanın hayatını kurtardın, şimdi seni elindeki telefonun bölümüne alalım.
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Sirf edge icin bile w10kullanilir. 8.1 deki hicbir tarayici edge gibi degil, 8.1 geri donersem kirarim telefonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Bak seni gözüm tuttu, Windows 10 konusunu mahvetmek yerine yeni konu açmışsın. Sen en iyisisin, elindeki telefondan iyisi yok, açtığın bu konu sayesinde milyonlarca insanın hayatını kurtardın, şimdi seni elindeki telefonun bölümüne alalım.

Forum.

• 2020den önce beklemeyin. belki 2019 yazına gelir.

• Yahu gebe kalan biziz sancısını çeken başkaları. Fakirim arkadaş var mı ötesi? Alamıyorum başka telefon ne yapayım? Windows da benim çilemmiş işte.

Yardım etmek mi istiyorsunuz? Geç başka platforma demeyin. O akıl bende de var. Alın güzel bir telefon hediye edin bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 24 Ocak 2016; 11:18:47 >
  • Kasım ayında gelir, muhtemelen.

• çıkmaz ayın son çarşambası gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Yahu gebe kalan biziz sancısını çeken başkaları. Fakirim arkadaş var mı ötesi? Alamıyorum başka telefon ne yapayım? Windows da benim çilemmiş işte.

Yardım etmek mi istiyorsunuz? Geç başka platforma demeyin. O akıl bende de var. Alın güzel bir telefon hediye edin bana.

1 tane de ben istiyorum çok parası olan varsa. Mümkünse dandroid olmasın ama.
  • Eski cihazlara vermek istemedikleri için sürekli bir yerlerinden bahaneler uydurup duruyorlar. Daha çook ertelemeler gelecek. Sonrasında Lumia xxx güncelleme almayacak tarzı haberler görmeye başlayacağız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.