Şimdi Ara

Windows 10 Mobile telefonlara Çift Dokunuşla Uyandırma özelliği geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu özellik uzun zamandır var zaten sanki yepyeni bir özellik geliyor gibi söylemişsiniz. Windows 10 mobile'e değil lumia 950'lere geliyor deseniz daha doğru olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 23 Mayıs 2016; 18:31:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Lumia 1320

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski Nokia Lumialara Amber ile (2013 yazı olması lazım) gelen özellik ne hallerde. Bütün üreticilerden önce Nokia yapmıştı bunu (N9). 2012de Microsoftun eline düştü. Sonra Lg aldı bunu kopyaladı ve şuan mucidi Lg olarak biliniyor. Buna reklam diyoruz (2016 yılında Microsoftun hala beceremediği bişey).
    Keşke MeeGo ile devam etseydi. Belki N9 gibi güzel cihazlar üretirdiler. N9un multitasking performansı çok iyiydi hatırladığım kadarıyla. W10 ile multitasking geldi diye sevinmeyin W10unki hiçbişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 23 Mayıs 2016; 19:50:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Fazla da geç kalmış sayılmazlar aslında. Windows Mobile'ın piyasaya çıkışı zaten 3-4 ay oldu. Yeni bir işletim sistemine yeni eklemeler yapıyorlar. Volte (hd ses) menüsünü de aktif ettiler mi tamamdır.

Dünkü olmaz dediğin şeye + olarak VoLTE özelliğide registry değişikliği ile açılıyordu ama son 10586 yapısında engellemişler.
  • çok seviyorum windows cihaz kullanmayı ve şuanda 640XL kullanıyorum ama arkadaş win10 olmamış 8.1 deki hazıı görmüyorum ben.kasıntı sanki sistem ve bekleneni alamıyorum heran 8.1 i kurmaya yeltenebilirim.inşallah düzelirdi sistem kendini kurtarır çünkü microsoft üzerindeki bu hantallığı attığında sistemde iyi yerlere gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinar

Devrim niteliğinde bir yenilik !!!

Sanki herşey yolunda, herşey dört dörtlük de bir o kalmıştı...

HB haricinde elinde Lumia cihaz bulunduran, satış yapan kalmamış. Güncelleme sözü tutulmayınca pek çok kullanıcı da platformu terkediyor. Mic.halen kurumsal satışla ayakta kalacağını sanıyor. Markete yatırım yok. Tüm tecrübeli mobil mühendis ve yöneticilerini de dağıttılar.. Halen lay lay lom...

Şu olanlara benim üzüldüğüm kadar üzülen var mı acaba Microsoft' ta ??

Seçkin abi senden bunları duydukça mikisoft ile ilgili yazdığım her şeyde ne kadar haklı olduğumu bir kere daha anlıyorum, iyi ki varsın abi.

• 920 .318 sürümü ve çift dokunuşla uyandırma mevcut. Aslında hiç gitmemişti, sürekli kullanıyorum. 925'de de aynı durumda olduğunu düşünüyorum. Hangi modellerde yoktu da geldi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grand_Alexander

kimsede demiyor ki uyandırdık peki nasıl uyutacağız Lumia 1520'de wake-on varda ben LG ve ASUS'ta olduğu gibi yine ekrana dokunarak uyutmak istiyorum ama YOOOOKKK

mobil mağazana ateşler düşsün microsoft :p

Hocam ancak uygulama ile uyutabilirsiniz. Perfect lock

Ben kullanıyorum, memnunum. Bazen çok defa tıklamama rağmen uyanmıyor(535) ama bu uygulamaya basınca hemen uyuyor.
  • Arama yonlendirme ozeliiginin bile 8.1 ile gelen isletim sisteminden ne bekliyosunuz ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Şenyar

Arama yonlendirme ozeliiginin bile 8.1 ile gelen isletim sisteminden ne bekliyosunuz ki

Niye ne oluyor ki öyle olunca? Arama yönlenmiyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arama yonlendirme ozeliiginin bile 8.1 ile gelen isletim sisteminden ne bekliyosunuz ki

Bazi insanlar vardir numaralarini baska bir numaraya yonlendirme durumunda kalabiliyor benim gibi.. acik ve net sana bir soru neredeyse ilk cep telefonlarinda bile olan bu durum neden wp 8.1 de geldi neden diger surumlerde bu ozelligi koymadi... sen halen alayci konus bakalim

• quote:

quote:

quote:

Bazi insanlar vardir numaralarini baska bir numaraya yonlendirme durumunda kalabiliyor benim gibi.. acik ve net sana bir soru neredeyse ilk cep telefonlarinda bile olan bu durum neden wp 8.1 de geldi neden diger surumlerde bu ozelligi koymadi... sen halen alayci konus bakalim

8.1 ile geldi mi? Geldi. Gelmiş bitmiş işte, daha ne? Kullanıyor musun şimdi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

2010,2011 arasi cikan bir isletim sistemi.. bu dedigim yonlendirme neden wp7, 7.5, 7.8 ve 8 de yoktu? Ben ilk kullananlardanim htc titan ve titan 2 o iki guzelim telefon cop oldu gitti ms yuzunden.. sunu kabul et cok ama cok agir bir sekilde ilerliyor

• lumia 620 kullandım onda vardı 8.1 sürümünde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2010,2011 arasi cikan bir isletim sistemi.. bu dedigim yonlendirme neden wp7, 7.5, 7.8 ve 8 de yoktu? Ben ilk kullananlardanim htc titan ve titan 2 o iki guzelim telefon cop oldu gitti ms yuzunden.. sunu kabul et cok ama cok agir bir sekilde ilerliyor

Alırken bilmiyor muydunuz arama yönlendirme olmadığını? Vardı da kaldırdılar mı yoksa geri? Şimdi var mı windows 10'da? Var. Windows 6'da yoksa windows 10 kullanmaya engel mi bu?

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Helal be 😀
    Benimde ilk dokunmatik telefonum N9 ve meego'nun gelişmesi hayaliyle yanıp tutuşurken microsoft'un bu projeyi yıkması bende de hayal kırıklığı yaratmıştı.
    Hala annem tarafından kullanılıyor ve taş gibi. Dile kolay 5 yıl.

• Nokia artık gelsin bir zahmet. Uzun zamandır bizi bekletiyor zaten.

• Hâla nokia yapmıştı Microsoft beceremedi diyenler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 26 Mayıs 2016; 19:51:22 >
  • WP10 diye saçmalayacağına WP 8.1 i kendini sıkıntıya sokmadan canın istedikçe güncelle yeni özellikler getir dahada geliştir.Bir sistemi baştan oluşturacağına Enerjini paranı zamanını marketi ve 8.1 i mükemmelleştirmeye HARCA.. mesela PARA VER UYGULAMA GELİŞTİRT reklam ettir ucuz telefon sat. Baştan yeni bir sistemle ne uğraşıyorsun :D YA ODUN BUNLAR YADA NOKİA YI BATIRMAK İÇİN BİLEREK YAPTILAR.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

WP10 diye saçmalayacağına WP 8.1 i kendini sıkıntıya sokmadan canın istedikçe güncelle yeni özellikler getir dahada geliştir.Bir sistemi baştan oluşturacağına Enerjini paranı zamanını marketi ve 8.1 i mükemmelleştirmeye HARCA.. mesela PARA VER UYGULAMA GELİŞTİRT reklam ettir ucuz telefon sat. Baştan yeni bir sistemle ne uğraşıyorsun :D YA ODUN BUNLAR YADA NOKİA YI BATIRMAK İÇİN BİLEREK YAPTILAR.

Ucuz derken? Asgari ücrete göre mi? Yoksa size göre ucuz mu? Bana göre ucuz mu? Kime neye göre ucuz? Hatta niye ucuz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.