Şimdi Ara

Windows 10 Mobile telefonlara Çift Dokunuşla Uyandırma özelliği geliyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çift tıkla uyandırma mı ah microsoft. Bişey vereceksin bari böyle basit şeylerle ismin duyulmasın. Zaten kullanıcıları kaçırttın kendi ayağına sıktın. 2013 eylulde aldığım 925te yıllardır var bu 950lilere yeni yeni vereceklermiş? Allah askına çift tıkla uyanışı yazmak sisteme uygulamak ne kadar zor olabilir? Hali hazırda bazı modellerinde bu ozellik varken ustelik. W10 kullanıyorum 925te w10 uyumu da gayet iyi. Microsofttan bi cacık olmaz mobilde. 3 sene Kullandım, gelişsin diye bekledim. La 3 senede adamlar marsa gidip gelirler be. Hala savunuluyor şu sistem ustelik. O sizin savunduğunuz sisteme gun gelecek soveceksiniz haberiniz yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Çift tıkla uyandırma mı ah microsoft. Bişey vereceksin bari böyle basit şeylerle ismin duyulmasın. Zaten kullanıcıları kaçırttın kendi ayağına sıktın. 2013 eylulde aldığım 925te yıllardır var bu 950lilere yeni yeni vereceklermiş? Allah askına çift tıkla uyanışı yazmak sisteme uygulamak ne kadar zor olabilir? Hali hazırda bazı modellerinde bu ozellik varken ustelik. W10 kullanıyorum 925te w10 uyumu da gayet iyi. Microsofttan bi cacık olmaz mobilde. 3 sene Kullandım, gelişsin diye bekledim. La 3 senede adamlar marsa gidip gelirler be. Hala savunuluyor şu sistem ustelik. O sizin savunduğunuz sisteme gun gelecek soveceksiniz haberiniz yok.

Dur hocam heveslerini alsınlar, kazıklandıkları gerçeğine alışsınlar o zaman söverler
    Bizde ilk 1 sene fanlığını yaptık, savunduk sevdik ama işler değişti sonradan.

• açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Aynı bende yıllarca savundum. Boşa savunmuşuz meğersem. İnstagram facebook messenger gelmesiyle sistem atağa kalktı uçmaya hazır falan filan diyecekler eminim. 2.5 sene once aynılarını diyodum. Baktım benim savunduğum kadar mico bişi yapmıyo ustelik birde w10u butun ceplere vercez diyip sozunden döndü. Geçtim Androide. Dediklerini yapıp verdiği sözleri tutsaydı Android değil lumia alırdım. Kendisi kaçırıyo musterileri. Eee asıl kullanıcılar anladı mico dan bişi olmayacağını kaçtılar.

• Grand_Alexander kullanıcısına yanıt
    Ben kendi telefonu baz alarak konuştum.Ve benim telefonumda bu bahsedilen özellikler uzun zamandır bulunmakta.

• quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Çift tıkla uyandırma mı ah microsoft. Bişey vereceksin bari böyle basit şeylerle ismin duyulmasın. Zaten kullanıcıları kaçırttın kendi ayağına sıktın. 2013 eylulde aldığım 925te yıllardır var bu 950lilere yeni yeni vereceklermiş? Allah askına çift tıkla uyanışı yazmak sisteme uygulamak ne kadar zor olabilir? Hali hazırda bazı modellerinde bu ozellik varken ustelik. W10 kullanıyorum 925te w10 uyumu da gayet iyi. Microsofttan bi cacık olmaz mobilde. 3 sene Kullandım, gelişsin diye bekledim. La 3 senede adamlar marsa gidip gelirler be. Hala savunuluyor şu sistem ustelik. O sizin savunduğunuz sisteme gun gelecek soveceksiniz haberiniz yok.

Dur hocam heveslerini alsınlar, kazıklandıkları gerçeğine alışsınlar o zaman söverler
    Bizde ilk 1 sene fanlığını yaptık, savunduk sevdik ama işler değişti sonradan.

Ucuz olsun, sistem denenebilir, yoksa amiral gemisi almaya gerek yok. Adamların düşük sistem telefonları bile pahalı ama sonradan düşüyor fiyatları.

• Captche C kullanıcısına yanıt
    ilk yorumum Lumia 1520 içindi ve o cihaz baz alarak konuştuğum açıkça belli idi sizin hangi cihazı baz alarak konuştuğunuz belli değil birilerini suçlarken dikkat edin uslubunuza lütfen
  • Windows telefon kaldı mı ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: BoxFun

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Bu bildiğin küfür ya. Nokia N9 sahibiyim. ( 2011 model bu arada tel ) ve ben 5 yıldır zaten ekranı çift dokunuşla açıyorum. Ekstra bir program falan değil telefonun yerleşik özelliği.Şimdi sen bu Nokiayı satın alıp bitirensin. Bre köhne Bzanslı hali hazırda satın aldığın markanın böyle bir özelliği uygulamada olduğu halde sen 4 yıldır ne bekliyorsun. İnsan bazen hayret ediyor. Gerçi Lg g2 mi neydi bu dokunarak ekran açma olayını çıkaran bir arkadaş hava atıyor dokunarak açarak. Çıkardım emektar N9u çift tık hop aynı özellik yılların Nokiasında zaten var. Far tutulmuş tavşan gibi kaldı.

Nokia ölmedi bu yıl geri dönecek :)
    http://company.nokia.com/en/our-businesses/nokia-technologies/hello-again

Hangi ayında dönecek bu yılın?

Eylül 2016

Dönemedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu bildiğin küfür ya. Nokia N9 sahibiyim. ( 2011 model bu arada tel ) ve ben 5 yıldır zaten ekranı çift dokunuşla açıyorum. Ekstra bir program falan değil telefonun yerleşik özelliği.Şimdi sen bu Nokiayı satın alıp bitirensin. Bre köhne Bzanslı hali hazırda satın aldığın markanın böyle bir özelliği uygulamada olduğu halde sen 4 yıldır ne bekliyorsun. İnsan bazen hayret ediyor. Gerçi Lg g2 mi neydi bu dokunarak ekran açma olayını çıkaran bir arkadaş hava atıyor dokunarak açarak. Çıkardım emektar N9u çift tık hop aynı özellik yılların Nokiasında zaten var. Far tutulmuş tavşan gibi kaldı.

Eylül 2016

Dönemedi.

http://www.androidauthority.com/new-nokia-smartphones-confirmed-q4-2016-710592/

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eylül 2016

Dönemedi.

http://www.yenisafak.com/teknoloji/androidli-nokialar-ortaya-cikti-2517220

Windows 10 Mobile telefonlara Çift Dokunuşla Uyandırma özelliği geliyor

• 3 ay geçmiş değişen tek şey global pazar oda aşağı doğru gidiyor
  • quote:

quote:

Tahminin doğru çıktı. Efsane geri döndü.

www.microsoft.com/en/mobile/phone/216

www.microsoft.com/en/mobile/phone/216-dual-sim/

O arada, 650 ve 550 için de 01078.00042.16352 firmware güncellemesi ile geldi bugün çift dokunuşla uyandırma özelliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 20 Eylül 2016; 13:55:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.