Şimdi Ara

Windows 10 Mobile telefonlara Çift Dokunuşla Uyandırma özelliği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 10 Mobile telefonlara Çift Dokunuşla Uyandırma özelliği geliyor

Çift Dokunuşla Uyandırma (Double Tap to Wake) özelliği Lumia 950 ve 950 XL gibi Windows 10 Mobile amiral gemilerinde yer almazken bazı Windows Phone modellerinde mevcut durumda. Bu nedenle kullanıcılar özelliğin tüm cihaz serilerinde geçerli olmasını istiyorlar. Şirket kısa bir süre önce Geribildirim Merkezi'ndeki bir mesajı cevaplayarak Çift Dokunuşla Uyandırma fonksiyonunun, uyumlu tüm cihazlara geleceğini onayladı.

Diğer bir deyişle Lumia 950 and 950 XL gibi üst sınıf akıllı telefonlar nihayet fiziksel tuşa basmadan sadece ekrana iki kez dokunarak telefon kilidinin açılmasını sağlayan bu kullanışlı özelliğe sahip olabilecekler.

Yıldönümü Güncellemesi ile geliyor

Kullanıcılar, telefonun kilidini açmak veya bildirimleri kontrol etmek için yan taraftaki düğmeye basmak yerine ekrana dokunmanın daha basit ve pratik olacağını düşündüğünden Çift Dokunuşla Uyandırma özelliğinin kendi cihazlarında da yer almasını istiyorlar. Özellikle eski model sahiplerinin zaten bu özelliği kullanabiliyor olmaları şirket üzerindeki baskıyı daha da arttırmış durumda.

Ayrıca Bkz.Düşüşe devam eden Windows Phone, BlackBerry'nin rakibi olmaya aday
    Geribildirim Merkezi'ne gelen bir gönderiyi cevaplayan mühendislik ekibi "Görüşleriniz için teşekkür ederiz! Sorunun farkındayız. Destekleyen tüm cihazlara Çift Dokunuşla Uyandırma özelliğini eklemeye çalışıyoruz" dedi. Uzun zamandır beklenen özelliğin Windows 10 Mobile çalıştıran telefonlara tam olarak ne zaman geleceği bilinmiyor ancak önümüzdeki haftalarda yayınlanacak yeni önizleme sürümlerinde yer almasını bekliyoruz. Son kullanıcılar ise muhtemelen Yıldönümü Güncellemesi ile bu fonksiyona sahip olabilecekler.

Windows 10 Mobile telefonlara Çift Dokunuşla Uyandırma özelliği geliyor 

• Aaaa ne kadar güzelll özellikk!!!

Windows devri bitiyor, windows phone almayı düşünen arkadaşlara nacizane tavsiyem, vazgeçsinler.

Geçmişte apple'dan araklanan işletim sistemiyle birşeyler yaptılar ve onca sene geldikleri nokta ilk günkü gibi. Büyük bir değişiklik yok.

Sonra mobil pazar için nokia'yı silip süpürdüler. Nokianın başına kendi adamlarını koydular(elop) nokia'yı kendilerine sattırdılar, nokia'nın bütün bilgilerini silip süpürdüler girdiler mobil pazara. Sonuç; windows phone cihazlar yine ilk günkü gibiler büyük bir değişik kaydedemediler.

Steve jobs'un dediği gibi windows;sıradan ve sıkıcı.

• Bu bildiğin küfür ya. Nokia N9 sahibiyim. ( 2011 model bu arada tel ) ve ben 5 yıldır zaten ekranı çift dokunuşla açıyorum. Ekstra bir program falan değil telefonun yerleşik özelliği.
    Şimdi sen bu Nokia'yı satın alıp bitirensin. Bre köhne Bzanslı hali hazırda satın aldığın markanın böyle bir özelliği uygulamada olduğu halde sen 4 yıldır ne bekliyorsun.
    İnsan bazen hayret ediyor.

Gerçi Lg g2 mi neydi bu dokunarak ekran açma olayını çıkaran bir arkadaş hava atıyor dokunarak açarak. Çıkardım emektar N9'u çift tık hop aynı özellik yılların Nokia'sında zaten var. Far tutulmuş tavşan gibi kaldı.

• Fazla da geç kalmış sayılmazlar aslında. Windows Mobile'ın piyasaya çıkışı zaten 3-4 ay oldu. Yeni bir işletim sistemine yeni eklemeler yapıyorlar. Volte (hd ses) menüsünü de aktif ettiler mi tamamdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 925 (8.1 ) de bu özellik zaten var, Bizim telefonlara windows 10 gelseydi bu özellik olmayacak mıydı.

Hee bir bildiği varmış ki Microsoftun vermemiş bize bu son güncellemeyi, birde kızıyoruz adamlara.
  • Lumia 735 var zaten( Win 10 yüklü)

• Dünyanın en büyük yazılım firması bir mobil işletim sistemine 100 tane uygulama yazamadı ya la.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüdaitürk

Lumia 925 (8.1 ) de bu özellik zaten var, Bizim telefonlara windows 10 gelseydi bu özellik olmayacak mıydı.

Hee bir bildiği varmış ki Microsoftun vermemiş bize bu son güncellemeyi, birde kızıyoruz adamlara.

O özelliği telefonun 8.1 için olan firmware yazılımı sayesinde kullanıyorsunuz. x50 için ise firmware güncellemesi gerekiyor. Redstone için geleceği söyleniyor özelliği destekleyen firmware yazılımının. Çift tıkla dokun özelliği olmayan telefonlara redstone yükleyince yine gelmeyecek o özellik. Bir windows 7 sürücüsü yüklemek var bir de windows 10 sürücüsü yüklemek var windows 10'a. İki sürücü aynı performansı verir mi? Redstone yazılımı x50 telefonlar içinde yüklü firmware yazılımını tetikleyip özellik aktif hâle gelecek. Çift tıkla uyan özelliği olmayan telefonlara ise yine gelmeyecek donanımları desteklemedikçe.

• quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Bu bildiğin küfür ya. Nokia N9 sahibiyim. ( 2011 model bu arada tel ) ve ben 5 yıldır zaten ekranı çift dokunuşla açıyorum. Ekstra bir program falan değil telefonun yerleşik özelliği.Şimdi sen bu Nokiayı satın alıp bitirensin. Bre köhne Bzanslı hali hazırda satın aldığın markanın böyle bir özelliği uygulamada olduğu halde sen 4 yıldır ne bekliyorsun. İnsan bazen hayret ediyor. Gerçi Lg g2 mi neydi bu dokunarak ekran açma olayını çıkaran bir arkadaş hava atıyor dokunarak açarak. Çıkardım emektar N9u çift tık hop aynı özellik yılların Nokiasında zaten var. Far tutulmuş tavşan gibi kaldı.

Nokia ölmedi bu yıl geri dönecek :)http://company.nokia.com/en/our-businesses/nokia-technologies/hello-again

• Hatta, geçenlerde sayısız windows 10'a yükseltme yapan kullanıcıya 950 XL firmware yazılımı içinden çıkarttığım dokun sürücüsünü verdim de öyle kullanmaya devam ettiler özelliği. Yoksa kullanamıyorlardı. Redstone ile x50 serisindeki bu özellik açılacak.

• İşte inovasyon, işte teknoloji. Teşekkürler Microsoft, teşekkürler Windows 10. Mobil devrimin başlangıcı!

• quote:

Orijinalden alıntı: BoxFun

quote:

Bu bildiğin küfür ya. Nokia N9 sahibiyim. ( 2011 model bu arada tel ) ve ben 5 yıldır zaten ekranı çift dokunuşla açıyorum. Ekstra bir program falan değil telefonun yerleşik özelliği.Şimdi sen bu Nokiayı satın alıp bitirensin. Bre köhne Bzanslı hali hazırda satın aldığın markanın böyle bir özelliği uygulamada olduğu halde sen 4 yıldır ne bekliyorsun. İnsan bazen hayret ediyor. Gerçi Lg g2 mi neydi bu dokunarak ekran açma olayını çıkaran bir arkadaş hava atıyor dokunarak açarak. Çıkardım emektar N9u çift tık hop aynı özellik yılların Nokiasında zaten var. Far tutulmuş tavşan gibi kaldı.

Nokia ölmedi bu yıl geri dönecek :)http://company.nokia.com/en/our-businesses/nokia-technologies/hello-again

Hangi ayında dönecek bu yılın?

• kimsede demiyor ki uyandırdık peki nasıl uyutacağız Lumia 1520'de wake-on varda ben LG ve ASUS'ta olduğu gibi yine ekrana dokunarak uyutmak istiyorum ama YOOOOKKK

mobil mağazana ateşler düşsün microsoft :p

• Devrim niteliğinde bir yenilik !!!

Sanki herşey yolunda, herşey dört dörtlük de bir o kalmıştı...

HB haricinde elinde Lumia cihaz bulunduran, satış yapan kalmamış. Güncelleme sözü tutulmayınca pek çok kullanıcı da platformu terkediyor. Mic.halen kurumsal satışla ayakta kalacağını sanıyor. Markete yatırım yok. Tüm tecrübeli mobil mühendis ve yöneticilerini de dağıttılar.. Halen lay lay lom...

Şu olanlara benim üzüldüğüm kadar üzülen var mı acaba Microsoft' ta ??

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Orijinalden alıntı: BoxFun

quote:

Nokia ölmedi bu yıl geri dönecek :)
    http://company.nokia.com/en/our-businesses/nokia-technologies/hello-again

Hangi ayında dönecek bu yılın?

Eylül 2016

• bu özellik gerçekten çok şeyi değiştirecek

hemen bir windows telefon almalıyım
  • Nokia fanlarının ahı öyle bir tuttu ki rezil rüsva oldu Windows Phone beter olsun batsın bitsin. Eskiden Symbian tokatlamıştı o yıllarda adı Windows Mobile'dı, şimdi ise Android, Ios tokatlamakta. Çift tık ile uyandırma özelliğini geçtim Sony'lere çift tıkla kilitleme özelliği bile geldi. O yüzden sevgili Windows sen bilgisayarda kal orda da hataların var ama iyisin baya, en azından Windows 10 candır diyebiliyorum bazı anlamsız hatalarına rağmen. Mobilden de uzak dur daha da firmalara ajan gönderip hisselerini düşürtüp satın alma bu etik olmadığı gibi ahlak yoksunu bir davranıştır.

• aslında güzel cihazlar ama uygulama zayıf yoksa teknosada luma 950XL yi gördüm hakketen telefon yapmışlar.uygulanma yüzünden ilerleyemediler.

• Geçtiğimiz çeyrekte dünya çapında akıllı cihazların satışı %4 artmış.

Windows Phone ise global anlamda Share olarak %1'in altında kalmış. (0.7)

Elinizdeki cihazları fazla kullanmadan müzeye kaldırın. "Bir zamanlar Windows Phone vardı" dersiniz, yine :)
  • Dalga mı geçiyor bunlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.