Şimdi Ara

WINDOWS 10 PRO > 16.90 TL !!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
12
Favori
38.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu işlem için link var mı hocam ya da aşama aşama anlatacak link.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altese kullanıcısına yanıt
    Ben oradan aktif ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: manowar90

fiyat güzel

aldıgınız keyi windows 10 da live hesabınıza kaydetmeyi unutmayın.

ben dreamsparktan 8.1 almıştım 2 yıl ücretsiz windows 8.1 enterprise mı neydi. windows 10 pro ya yükselttim. ömür boyu lisansa dönmüş :)

dreamspark da bitmiş zaten sanırım artık öğrencilere ücretsiz windows olayı yok.

Hocam rastgele bir windows live hesabım var ona kayıt etsem oluyor mu? Yada o live hesabı ile kullandığım pc de oturum mu acmalıyım yada bu kayıt işinin faydası nedir?

• Onuda yaptım herhangi bir sorunla karşılaşmadim

• vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Amazon fiyatı değişiyor. 4 ile 6 euro arasında değişiyor. Bazen talep çok artınca fiyatı arttırıyor galiba, genellikle 4 euro.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisansın nasıl temin edildiğini bilmeden buna cavap veremezlerki. Microsoft'un onlarca lisans modeli var. Sadece "20 liraya lisans satıyorlar" bilgisiyle bunlara dahil mi değil mi anlamaları imkansız.

Örneğin bazı şirketler çalışanlarına 9 dolara ofis lisansı veriyor. Çünkü şirketin yaptığı lisans anlaşmasında bu mevcut. Bunun gibi onlarca lisans modeli var.

• Link güncellendi.

• vampirelf kullanıcısına yanıt
    lınk ıcın saolun hocam yokasd bunu alacakdım gecen bır tane kmp kudum reklam atmaya basladı vırus bulasdı kasperskyı acarken 20dk gecdı acdıgım an temızledı suan tek carem bunu almakdı ama bu lınk temızınden hallettı
  • manowar90 kullanıcısına yanıt
    Dreamspark hizmetinin adı değişti. İmagine Premium oldu.

Ayrıca imagine premium hizmetinde aldığınız bütün lisanslar ömür boyudur. Oradaki 4 yıl (yada 2 yıl) muhabbeti şu. Öğrencilik hayatı bitince Windows'un yeni bir sürümü çıkarsa bunun için yeni lisans alamıyorsunuz ama önceden aldığınız Windows lisansı ömür boyu sürüyor.

İmagine premium hesabına ise dışarıdan bir link ile yada mail ile üye olup yararlanamazsınız. Üniversitenizin bu konuyla ilgilenen birimine gidip adınıza hesap açılmasını sağlamalısınız. Onlar sizin için bilgilerinizi Microsoft'a tanımlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 25 Ocak 2018; 12:12:54 >
  • Zamanında yabancı bir siteden 30 dolara win 10 pro key almış ve 1 yıla yakın kullanmıştım sonrasında etkinleştirme birgün patladı ve bir daha aktive edemedim.Sanırsam microsoft bu keyleri tespit ettikçe banlıyo.

• laptopun uzerinde gelen orijinal win7 key i ile masaustu bilgisayarda win10 etkinlestirdim, sorunsuz. daha sonra anakart degistirmeden once masaustu bilgisayari hotmail hesabi ile iliskilendirdim ve anakarti degistirip format attiktan sonra hotmail hesabi ile oturum acip donanim degisikligi yaptim secenegini secerek yeni anakarti sorunsuz lisansladim.

hatta bu islemi 2 kere daha yaptim.

velhasil laptopla gelen oem lisans, cok kez farkli anakartlarda kullanilmis oldu.

• Bütün konuyu okuyamadım ,alıp sorunsuz etkineştiren oldumu? Daha sonrası için lisansın patlamaması için bir önlemi varmı?
  • Bir üyemizden aşağıdaki mesaj geldi.

Bu kapsamda konuyu silmeden, paylaşıma kapatmak uygun olacaktır....

Bu konuda geri bildirim yapmadan once microsoft satis kismini arayarak bilgi de aldim. cevabi MSDN keylerinin satisi yapilmaz ve yasal degil. konudaki linkte satilan urun MSDN anahtari ve calinti mal satisindan farki yok. sicak firsatlarda kayitli satici olmayan kisilerin veya yasal olarak satisina izin verilmeyen urunler ile ilgili paylasimlara izin verilmiyor diye hatirliyorum. microsoft bu tur satislari tespit ettikce yayinlarini durduruyor ve satilan anahtarlari da kullanima kapatiyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.