Şimdi Ara

WINDOWS 10 PRO > 16.90 TL !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
12
Favori
38.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teslim e posta adresine yapılıyor, ekstra bir işlem ihtiyacı yok zaten kargoluk bişey yok teslimat yapmıyor ibaresinin önemi yok kendi yakım çevremden olsun forumdan olsun birçok kişi aldı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceh.meh

Açıkça belli ki burda bir suistimal var. Bu ürün 16 liraya satılacak birşey olsa Microsoft kendi 16 liraya satardı zaten. Sanırım şöyle bir durum var. Microsoft’un çok cüzi rakama başka bir amaçla kullanılması için verdiği keyleri, bu sahtekarlar Microsoft’un izni olmadan ticari amaçla satıp para kazanıyorlar. Tamam ürün orijinal ama burda bir suistimal bir sahtekarlık var. Ürün orijinal ama satıcı korsan :D

Lisanslı orijinal ürün kullanmak nasıl olur. Lisans sahibi firmanın sitesine girersin resmî siteden satın alırsın, resmî siteden sana mail gelir. Her şey yasal olur. Ama bu Windows key olayında Amerikalı Microsoft firmasının Windows lisansını belki de Niğdeli Ali Dayıdan alıyoruz. İsmini salladığım Niğdeli Ali Dayı’yı zengin edeceğinize gidin crack yapıp korsan kullanın daha iyi. Sonuçta gittigidiyordan da key alsanız para Microsoft’a gitmeyecek, crack yapıp kullansanız da para Microsoft’a gitmeyecek.

Microsoft lisansı ücretsiz olarak ya da ucuza bir yer ya da kuruma vermiş. Zorla mı, tabi ki zorla değil. O kişi ya da kurum kullanmayıp satmayı tercih etmiş. Bence bunda yanlış olan hiçbir şey yok. Microsoft bu lisansı başka birine 5 TL'ye bana ise 1000 TL'ye vermeye kalkıyorsa burada suçlu Microsoft'dur. Öğrenciye 100 TL diğer kullanıcıya 200 TL dese neyse de biri 5-10 TL öbürü 1000 TL.

Bir de bilgisayarıma ne olduğu ne amaçla yazıldığı belli olmayan crack yazılımını yükleyeceğime 16 TL'ye aldığım key'in bir süre sonra patlamasına razı olurum daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar burada ilginç birşey yazıyor.

https://www.****.com/tr/store/10-pro/buy/10-pro

quote:

*** TEK KULLANIMLIKTIR *** Windows 10 nasıl yükleneceğini bilmiyorsanız "Yardım" sekmesine göz atınız. Windows 10 Professional süresiz'dir. Windows 10 Satın alma işleminden sonra OEM CD Key olarak teslim edilmektedir. Win 10 Professional OEM CD Key 32-64 Bit - Türkçe Windows 10. Ev kullanımı içindir. Ticari amaç veya ortamda kullanılamaz. İndirdiğiniz Windows 10 Pro verisyonunu kolayca orjinal hale getirebilirsiniz. Windows 10 şimdiye kadar üretilen en hızlı Windows'tur. En yeni özellikleri ve üst düzey güvenlik güncelleştirme işlemlerini anında yapabilirsiniz. Windows 10 oyunlarda yaşanan aksaklıkları en aza indirger. Windowsu tekrar kurmayı denetim masası Windows sıfırlama üzerinden yapmalısınız. Format / Fdisk attığınızda fiziksel temizlik yaptığınız için aynı kodu tekrar kullanamazsınız.

• steampowereduser S kullanıcısına yanıt
    daha fazlası beklenemezdi zaten. kendi mağazalarında 200 dolara(bizde 1000 liraya), hali hazırda windows 10 home kullananlara bile 490 liraya sattıkları ürünün piyasada çerez fiyatlara satılmasını sağlamazlardı.
  • Prof. Dr. MEZARCI P kullanıcısına yanıt
    techbench mirroruhttps://tb.rg-adguard.net/public.php

dh windows 10 konusundan yardım alabilirsiniz diğer konularda.
  • Teşekkürler hocam...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikenlikaktüs D kullanıcısına yanıt
    hocam dediğinizi tam olarak anlamadım ama ben bu keyi satın aldım sıfırdan formatlama aşamasında girdim keyi kabul ett sonrasında da outlook bilgilerimi istedi girdim.
  • Ben 6 ay önce falan ggidiyor dan 29 tl ye almıştım. Sorunsuz kullaniyorum simdilik. Lisans pc veya laptopun ana karta isleniyor. Tek kullanimlik yani. Anakart degismedigi surece geçerli.

• MB-CLS kullanıcısına yanıt
    yanlış hatırlamıyorsam online lisanslama diye bir şey vardı. senden outlook bilgilerini istediğinde outlook biligilerini giriyorsun. eğer outlook hesabında windows 10 keyi varsa bilgisayar özelliklerine geldiğinde online lisans gibi bir şey çıkıyor diye biliyorum ben . yanlış da hatırlıyor olabilirim . yanlışım varsa düzeltin
  • fatura kesiyolar mı ?
  • ben yaklaşık 5 sene önce format atmıştım hala sorun yok w10 kullanıyorum sistemde ssd var. Acaba formatlasam mı ne dersiniz?
  • Amazonu mu yoksa burayı mı tercih etmeliyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Tall Man

Amazonu mu yoksa burayı mı tercih etmeliyiz

bende ikisi arasında kaldım ne yapalım?
  • dikenlikaktüs D kullanıcısına yanıt
    hocam kurulumun ilk üçüncü adımında keyi istedi benden masaüstü gelmek üzereyken outlook istedi bende girdim.
  • 47 tlye dur-ma-pla-ydan aldım gündüz :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pweck5 -- 25 Ocak 2018; 2:7:8 >
  • Arkadaşlar bu anahtarı alıp ayarlardan ürün anahtarını güncelleştir yazan yere girsem sorun olur mu,halen w10 pro 64 bit kullanıyorum zaten.
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    O iş iyiymiş ya ben de bakayım alayım bir ara SSD ye kurulu benim sistem biraz geçsin öyle bir lisans alırım en azından bir dahaki format orjinal olur şimdi orjinal yapmaya gerek yok

• 40 liraya almistim bi sikinti yok crack falan ugrasilmaz

• Ebay de tonlarca var 3 5 euro ya

• quote:

Orijinalden alıntı: 8MB AGP

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

banada acil lazım napsam

Satılanlar lisans değil, ürün anahtarı. Burada fark var.

Ben de size satabilirim 15 TL ye. Kendim 2-3 yıldır kullanıyorum, sorun yok.

Size satacağım ürün anahtarının son kullanma tarihi yok ve ben iptal edemem. Ancak Microsoft iptal edebilir.

İşyerinde kullanacağınız bilgisayarlarda bu ürün anahtarlarını kullanmayın. Riskli.

Size ürün anahtarını satarsam benim başım ağrır mı, ya da sizin ağrır mı bilemem. Yasal olarak ne tür suçlar işlemiş oluruz bilmiyorum, araştırmadım. Çünkü bu ürün anahtarları satmak doğru değil.

Eğer ucuza ürün anahtarı alıp işyerindeki bilgisayarda kullanıyorsanız hemen format atmanızı ve kullanmamanızı öneririm. Evde kullanabilirsiniz ( yine de doğru değil ).

Benden ya da başka satıcıdan ürün anahtarı almadan önce bu yazdıklarımı aklınızda tutun.

Microsoft'un oem keylerin satışıyla ilgili hiçbir yasağı veya buna benzer açıklaması yok. Afedersiniz ama bilginiz yok anca fikriniz var. İnsanları durduk yere telaşa kaptırıp, tedirgin ediyorsunuz. İş için olan pc'leri bilemem ama ev kullanıcıları %100 gönül rahatlığıyla OEM keyleri kullanabilir sadece aldıkları satıcıyı az bilsinler bazıları kullanılmış OEM key satabiliyor. Bunun dışında OEM keylerin bir zararı falan yok.

Microsoft bu keyleri özel olarak daha düşük ücretle veya bedavaya bazı yerlere veriyor bunlar da kullanmayıp millete satıyor, 1000 liraya retail alanlarla farklı bir Windowsunuz olmuyor merak etmeyin değişen bir şey yok.

KMSPico'ya gelirsek yıllardır kullanıyorum, bir sıkıntı görmedim, Technopat gibi cahil yuvasının yazdığı yazıları atmayın buraya. Ama şu son dönemdeki mining virüslerinden dolayı KMSPico'dan yine de bir nebze uzak durmaya çalışıyorum. Aslında şu var Windows 10'u şu an lisanssız kullanmanın lisanslı kullanmadan bana göre ev kullanıcı olarak hiçbir farkı yok, eskisi gibi Windows kendini kapatmıyor komple sadece bazı özellikleri kullanamıyorsan (tema ayarları gibi) ve masaüstünde sağ altta "Windows'u Etkinleştir" yazıyor başka bir şey yok. Bir süredir böyle kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.