Şimdi Ara

WINDOWS 10 PRO > 16.90 TL !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
12
Favori
38.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıfırlamaktan bahsetmiyorum sıfır kurulum yani Wipe system olayı gibi diyebiliriz. Tamamen diski temizleyip CD veya Stick'ten kurulum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O şundan kaynaklanıyor mesela sen vestelden tv aldın bi bakıyosun normal bir satıcı 1000 tl ucuza satıyor yaw diyon üreten adam neden 1000 tl pahalı satıyor diye.Anlaşma böyle üretici sattıgı satıcılardan ucuza satamaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Satısa kapanmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırıcı kaçmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raver

Dolandırıcı kaçmış.

Gg para iadesi yapmis kartima. Bence gg urunu kaldirmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben almıştım, gittigidiyor satışı iptal etmiş parayı geri yatırmış
  • bende satın almıştım, sonrasında mailime şöyle bir mesaj geldi:

Merhaba Mxxxxxxx Kxxxxxx,

Mesajınız var!

lisansciniz2 adlı kullanıcı size bir mesaj gönderdi.

Konu: 3268xxxx:WİNDOWS 10 PRO 32-64 (RETAİL) BİT LİSANS ANAHTARI 1 KULLANICILI
    işlem site tarafından iptal edilmiştir tekrar almak için aşağıdaki linki kullanabılırsınız alım yaptıkdan sonra lütfen onay veriniz..https://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/windows-10-pro-32-64-bit-lisans-anahtari-1-kullanicili-327000051
  • eleman yeni üyelik açmış ilan açmış mesaj attı, ödeme yapın sonra onaylayın diye
  • Örnek verirken bile Vestel markasını kullanmayın bence. Adını dahi okumak istemiyorum o firmanın.

• Konu icinde amazonda 4 euroya key oldugunu paylasan arkadasima cok tesekkur ederim, amazondan aldim pdf ile geldi ve sorunsuz etkinkestirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eternalsun

Konu icinde amazonda 4 euroya key oldugunu paylasan arkadasima cok tesekkur ederim, amazondan aldim pdf ile geldi ve sorunsuz etkinkestirdim.

Link alabilirmiyiz. tşk
  • S0N3R S kullanıcısına yanıt
    Oldu pasam baska bi emrin deseydin. Adam tokatci belliki uzak durun.

• ben almadan kapanmış

• ilk baştaki amazon linki kapanmış. başka güvenilir bir satıcı önerecek var mı ?
  • stok tukendi demek yerine linklerin kapanmasi sakat..
  • Amazon link 4 euro değil, 5 küsür 6 euro.

Ben şuan arkadaştan aldım gg den keyi whatsap ile gönderdi şimdi.

Ko...san 64 bit kuruluydu. Keyi etkinleştir dedim, 2. denememde başarılı bir şekilde etkeinleştirdi. Sistem geri yükleme koruması için aldım zaten.Ha birrde ekranın sağ alt köşesinde duran, oyunlarda gözüme batan Windowsu etkinleştir yazısı gitti.

Bende win 8.1 vardı, yükseltme ile win 10 proya geçmiştim. Fakat format atarken unuttum, önce 8.1 yüklemem gerekirdi, ben direkt 10 yükledim lisans gitmişti.

Satışı buradan aldım. Sorumluluk kabul etmem.
    https://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/windows-10-pro-32-64-bit-lisans-anahtari-1-kullanicili-327000051?sc_extrf=Donanimhaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 25 Ocak 2018; 10:48:48 >

• evet beyler nerden kod alacağız ? bi aldık iptal ettiler, amazon alacaktım link kalkmış ? ne yapalım önerisi olan ?
  • VLX kullanıcısına yanıt
    https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0785G1SSR/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1516790792&sr=8-2&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=windows%2010&dpPl=1&dpID=41fELOadwWL&ref=plSrch&tag=donanimhaber-21&language=tr_TR

Arkadaslar dun 4.03 euroya aldim bugun artmis fiyat satici degismis dikkat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternalsun -- 25 Ocak 2018; 10:38:42 >

• fiyat güzel

aldıgınız keyi windows 10 da live hesabınıza kaydetmeyi unutmayın.

ben dreamsparktan 8.1 almıştım 2 yıl ücretsiz windows 8.1 enterprise mı neydi. windows 10 pro ya yükselttim. ömür boyu lisansa dönmüş :)

dreamspark da bitmiş zaten sanırım artık öğrencilere ücretsiz windows olayı yok.

• GG para iadesi gerçekleştirmiş. Diğer yeni hesabından açtığı linkten aldım hemen anahtarı yolladı. Şimdilik sorun gözükmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.