Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
41.720
Cevap
609
Favori
1.782.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canrc_

Arkadaşlar birisi lütfen yardım etsin delirtti bu iş beni :s güncelleştirmeyi indirdim kurulum yapıyordu yeniden başlattı kendiliğinden, sonrasında siyah ekran geldi hala siyah ekran duruyor üç dört saat oldu bitmiyor yeniden başlatmak istediğimde de başlar gibi yapıp windows u başlatan simge geliyor ama sonra yine siyah ekran. Hiçbir ilerleme vs yok ne yapabilirim? :/

Büyük ihtimalle sistem dosyalarınız zarar görmüş, tam güncelleme olmamış yani. Eski windowsunuza recovery yapabilirseniz olur yoksa format gözüküyor.
  • Usb ye yazdirdiktan sonra rutin format işlemini yapıyoruz demi ? Bide hangi w10 sürümünü indiriyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Paramedik -- 29 Temmuz 2015; 19:29:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce windows update kısmında windows 10 rezerve edildi sonra forumda verilen komutu yazdım başarısız dedi ve sonradan güncelleştirme bugda kaldı sürekli yeniden başlat demeye başladı ve düzelmedi bir şekilde onuda hallettim şimdide ne olduysa bt dosyası 140 mb düştü ve kaldı öyle bunu nasıl çözücem forumda yazmışlardı sayfalara baktım ancak bulamadım.
  • sağ tık dosya konumunu aç lol launcher admin exe den çalıştırınca sorun düzeldi
  • çok talihsizim sanırım windows bt klasörü tamdı sonradan update olarak indirme yapınca boşaltmış sadece sources panther falan var. yüzde 50 ye geldi uzun bekleyişten sonra ve elektrik gitti. şimdi yine update ile uğraşıyorum update'i yaptıktan sonra bide media creation tool ile iso indirip usb ile temiz kurulum yapacam. internet hızının değeri böyle günlerde anlaşılıyo
  • Windows update kısmında rezerve edildi yazmıyor ayrıca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda 10240 yapıya gelen güncellemeler.

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Temmuz 2015; 19:29:53 >
  • Win 8.1 den Win 10 a yükseltip de Windows 10 aktivasyonu başarılı olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsnlky -- 29 Temmuz 2015; 19:31:02 >
  • Arkadaşlar konuya baya baktım ama olay ne şimdi.Windows bt dosyası 140 mb gösteriyor.İndiğinde ne yapmam lazım.Direkt yükselteyimmi yoksa usb ye atıp format mı atayım biri açıklarmı.
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Başlat menüsüne sağ tıklayıp denetim masasına gidin sağ üstte aramaya simge yazın. En üstte kişiselleştirme ana başlığının altında çıkan ayara tıklayın masaüstü simgeleri için. Aynı zamanda hdd leri sağ tık ile hızlı erişime sabitle diyerek windows gezgininde goruntuleyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • böyle yap yüklemez driverları

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoiciyiz

Arkadaşlar konuya baya baktım ama olay ne şimdi.Windows bt dosyası 140 mb gösteriyor.İndiğinde ne yapmam lazım.Direkt yükselteyimmi yoksa usb ye atıp format mı atayım biri açıklarmı.

Usb medya aygıtı oluşturma yokken mecbur buna bakıyordu herkes ama artık o var boşa beklemeyin.

Birdahaki konuya bakışımda Açılış , Kapanış hızları eklenecek...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lütfen yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Windows 10 flash belleğe yazıldığında kaç GB acil söyler misiniz? Şu an indiriyorum da...

2.6-2.7 gb falan. ben 4gblık usbye indirdim direkt bootable olarak indiriyor. öyle kurdum.
  • 0 dan kurulum yapanlar 2 ay sonra key girmek durumunda kalacaklar diye biliyorum. Şuan rezerve yapıp güncelleme ile kurmak gerekmiyor mu keyin aktif olması için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveTheMooN

Usb ye yazdirdiktan sonra rutin format işlemini yapıyoruz demi ? Bide hangi w10 sürümünü indiriyoruz ?

Evet, pro.

quote:

Orijinalden alıntı: BAY658 - Mithrandil

arkadaşlar merhaba microsoft sitesinden media creation tool u indirdim fakat açınca böyle bir şey ekrana geliyor lütfen yardım edin.

PC' yi yeniden başlat dene hocam. Bug olmuş herhalde, olmazsa interneti kes tekrar dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Temmuz 2015; 19:33:43 >

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    bu geçmiş nerde ayarlarda çıkmadı aratınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAY658 - Mithrandil

arkadaşlar merhaba microsoft sitesinden media creation tool u indirdim fakat açınca böyle bir şey ekrana geliyor lütfen yardım edin.

lütfen yardım up

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.