Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.720
Cevap
609
Favori
1.780.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben lisansli windows kullaniyorum windos 7 home

Onun anahtarini tanimadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

hocam microsoft un bu adresine tıklıyorum.

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10

usb dvd oluşturma uygulamasının bulunduğu sayfaya yönlendiriyor.

Direkt bootable usb oluşturacak işte.
  • Hocam ben windows 7 ultimate kullanıyorum temiz kurulumda verdiğiniz linkteki iso dosyasını indirip nasıl yapıyoruz onu ? DVD'ye mi yazdırıyoruz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kozkir

Kendi lisans anahtarımızı kullanamıyorsak ne anladım ben !?

Ne olacak bu lisanslar anlamadım.
    beyler oyunlarda sıkıntı yaşayan bi tek benmi varım league of legends de giriş ekranı siyah kalıyo müzik çalıyo arkada ama ekrana görüntü vermiyo
    Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

• Arkadaşlar birisi lütfen yardım etsin delirtti bu iş beni :s güncelleştirmeyi indirdim kurulum yapıyordu yeniden başlattı kendiliğinden, sonrasında siyah ekran geldi hala siyah ekran duruyor üç dört saat oldu bitmiyor yeniden başlatmak istediğimde de başlar gibi yapıp windows u başlatan simge geliyor ama sonra yine siyah ekran. Hiçbir ilerleme vs yok ne yapabilirim? :/

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

hocam microsoft un bu adresine tıklıyorum.

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10

usb dvd oluşturma uygulamasının bulunduğu sayfaya yönlendiriyor.

Direkt bootable usb oluşturacak işte.

iso dosyasını indirme sayfasına yönledirmiyo nedense.demek istediğim buydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: asyeb

şimdi yükselt dedim. iniyor sanırım. iso dosyası iniyor dimi şuan? onu dvdye çekip sıfır kurulum yapabileceğim yani? (w7 orjinal kullanıyorum rezervem var )

Alıntıları Göster
    Windows 10 flash belleğe yazıldığında kaç GB acil söyler misiniz? Şu an indiriyorum da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KafızaHartı

beyler oyunlarda sıkıntı yaşayan bi tek benmi varım league of legends de giriş ekranı siyah kalıyo müzik çalıyo arkada ama ekrana görüntü vermiyo
    Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

Alıntıları Göster
    bir diğer hata daha buldum oyun ile ilgili pes 2015 de açılmıyo bu hatayı veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Arkadaşlar bana şu ana kadar yükleme ile ilgili hiç bir yazı gelmedi sadece o rezervasyon yapıldı yazısı var. Windows Updatedan kontrol dince güncelleme yok diyor. Ama buna rağmen win10 simgesinin yanında indiriliyor yazısı çıkmıştı.
    Ama güncelleme geçmişine ne zaman baksam başarısız yazıyor resimdeki gibi.

Ben ne yapmalıyım

Resimleri ufaltmayana cevap vermiyorum hocam, işkence çekiyor herkes.

quote:

Orijinalden alıntı: LoveTheMooN

Hocam ben windows 7 ultimate kullanıyorum temiz kurulumda verdiğiniz linkteki iso dosyasını indirip nasıl yapıyoruz onu ? DVD'ye mi yazdırıyoruz ?

O sizi yönlendirecek, açarsanız göreceksiniz çok basit. Usb veya DVD farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Temmuz 2015; 19:25:54 >

• Tooldan upgradeleyip tekrar içinden sıfırladım. Sıfırladıktan sonra başta keyi tanımadı, ama sonra kendi kendine aktive etti.

• quote:

şimdi yükselt dedim. iniyor sanırım. iso dosyası iniyor dimi şuan? onu dvdye çekip sıfır kurulum yapabileceğim yani? (w7 orjinal kullanıyorum rezervem var )

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba microsoft sitesinden media creation tool u indirdim fakat açınca böyle bir şey ekrana geliyor lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolmetscher -- 29 Temmuz 2015; 19:27:18 >

• sorun olmadı bende lol'de, oynadım gayet normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canrc_

Arkadaşlar birisi lütfen yardım etsin delirtti bu iş beni :s güncelleştirmeyi indirdim kurulum yapıyordu yeniden başlattı kendiliğinden, sonrasında siyah ekran geldi hala siyah ekran duruyor üç dört saat oldu bitmiyor yeniden başlatmak istediğimde de başlar gibi yapıp windows u başlatan simge geliyor ama sonra yine siyah ekran. Hiçbir ilerleme vs yok ne yapabilirim? :/

Kardes çokmus o sistem
    Yapacagin is burada paylasilan bi link var indirme araci icin ordan 64 veya 32 bit indir usb secip boot edilebilen bir halde olusturacak onu pcye takip boot menuden usb secip bu sekilde tertemiz bir kurulum yaparsin tabi evde baska bi pc yoksa kafeye falan git

• quote:

Alıntıları Göster
    DİKKAT !!! Sistem ağır, akıcıklık yok, yavaş, sorunlu diyenlerin hepsi yükseltme ile geçmiş

Ben sag alttan tikladim windows tusuna lets continue dedim direk o kendi kurdu key felan da istemedi . Yavas olmasinin sebebi bu mu
  • Win10 rezervasyonu yapmıştım güncelleştirme gelmeden win10 rezervasyon simgesi kayboldu şimdi getiremiyorum.Nerden update yapabilirim simgeyi nasıl getirebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

Microsoft, Windows 10 ile beraber güvenlik gerekçesiyle bütün bilgilerimize ulaşabiliyor. Yükleyenler otomatik olarak güvenlik anlaşmasını kabul etmiş oluyor. Önüne geçilir mi bilmem ama dikkat edin.

http://www.techworm.net/2014/10/microsofts-windows-10-permission-watch-every-move.html

Microsoft bunu yıllardır yapıyor ki zaten. İstese Windows XP'de bile yapabiliyorlardı.

Yapıyordu ama sistemden müdahale ederek bilgi göndermesini engelleyebiliyordun Windows 10 da müdahale edebilecekmisin mesele o

Engellenebilse dahi hangi kullanıcı bunu engelliyor ki? Dünyada milyarlarca kullanıcısı var. Açıkcası kendi sistemleri adı gibi bilir zaten kullanıcıyıda parmağında oynatır.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Windows 10 flash belleğe yazıldığında kaç GB acil söyler misiniz? Şu an indiriyorum da...

Alıntıları Göster
    Iso dosyasından temiz kurulum yaptım. Orijinal Win8 keyim var fakat ilk girişte kabul etmedi. İlk sayfadaki keyi yazıp kuruluma devam ettim fakat Windows etkinleştir diyip kendi keyimi girmek istediğimde hata alıyorum çözümünü bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Alıntıları Göster
    İlk olarak şu resimleri hayvangibişey yapmasaydın iyiydi.
  • Arkadaşlar, Windows 10 Pro yüklendi fakat harbiden Windows Update'i kapatamıyoruz. Salak, eski ATI driver'ını indiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung r522, ati mobility 4650.. normalde bu kart 8.1i bile desteklemiyor, windowsu kurunca çözünürlük 800x600 gibi iğrenç bir şey oluyordu, sonra windows updateden wddm 1.1 diye bir driver kurunca düzeliyordu. Şimdi windows kendisi yükleme ekranında driverı kurdu ve çözünürlük normale döndü daha açılmadan, aygıt yöneticisinde de wddm yazmıyor sadece kartın adı yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.