Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ismailbbyigit Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.703
Cevap
608
Favori
1.780.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben W8.1 Single Language'dan yükselttim. Öncelikle bu baya olmuş :D Ama benim lisans anahtarım BIOS'ta ve şu an Windows Etkinleştirmek için internete bağlanın diyo ayarlardan etkinleştir diyorum. Daha sonra tekrar deneyin diyo :S
  • yükseltme yapamadım hata verdi bende şimdi isoyu indiriyorum direk temiz kurulum yapsam sıkıntı çıkar mı?
  • hocam siz ilk başta win 10 a yükseltip sonra geri dönüp herşeyi silip tekrar mı kurdunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: [CrossFire-X]

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10

Adresinden ISO dosyasını indirip USB'ye yazdım ve yükseltme yapmadan direkt olarak format atmayı denedim ancak orijinal windows 8.1 keyimi kabul etmedi. Bu durumla karşılaşan arkadaşların yapacağı;

Komut istemini (cmd) yönetici olarak çalıştırıp "wuauclt.exe /updatenow" yazmalarıdır.

Sonuç;

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

An itibariyle %25...

ben bunu yaptım ama tamamlandıktan sonra da böyle takıldı
    Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

• Hypnox H kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1 mi kullanıyordun? Böyle bir sıkıntı yaşamışmıydın daha önce?
  • Güncellemeden Windows 10 kuran arkadaşlar Sistemi ve bütün güncellemeleri kurduktan sonra kurduğunuz disk bölümünün özelliklerden disk temizleme işlemini yapsınlar sistem dosyalari seçeneğini seçerek, bu silemediginiz Windows old dosyaları artık dosyalar vs. Vs. Ne varsa gereksiz silecektir. 5-10 GB arasinda bir yer kazanırsınız . Ayrıca temiz kurulum ile güncellemeden Windows 10 yüklemek aynı şeydir ki isterseniz güncellemeden sonra fabrika ayarlarına dönüş seçeneğimiz var. O kadar uygulamaniz oyunlariniz vs vs hicbirseyiniz silinmez kaldiginiz yerden Windows 10 ile birlikte devam edersiniz .. Ben insader programından beri yaklaşık 5 aydır kullanıyorum şuan bulid 10240 geldi 2 hafta önce yanı RTM sürüm program daki arkadaşlar bilirler . Dediğim gibi temiz kuruluma gerek yok kendinizi gereksiz yere düzgün giden bir bilgisayar kullanımından mahrum etmeyin sürücüler programlariniz vs herşeyi yeniden kuracaksiniz zamaniniza yazık .. İndir güncellemeden sonra c yi temizleyin disk temizleyicisinden olsun bitsin bu kadar .. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de öyle.

• Media aracı ile indirip kurdum yükselt şeklinde, indirmesi 3-4 saat yüklemesi yarım saat kadar sürdü, yalnızca ekran kartı driverını yüklememiş neden anlamadım, kendim elle kurdum, gta 5 yüklü idi yükseltmeden önce birazdan girip herhangi bi bozulma var mı performans durumu nedir bakıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: McH01

yükseltme yapamadım hata verdi bende şimdi isoyu indiriyorum direk temiz kurulum yapsam sıkıntı çıkar mı?

Çıkmaz.

Dx12 anlatımı, faydaları, detayları.

Eklendi

Hızlı İşlemlerin anlatımı sonraya kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Temmuz 2015; 18:53:24 >
  • atom işlemcili netbookta kankalarla Windows 10 keyfi

• Bu iki ay sonra çoğunluğun format atmak zorunda kalacağı anlamına mı geliyor ?İlaç çıkarsa da tekrar kurulacak çıkmazsa da 8.1'e dönmek için de format atmak gerekecek anladıgım kadarıyla.
  • Sizde de güncelleştirmeler alınıyor kısmı çok mu yavaştı? bana indirmiş olmasına rağmen win10 güncellemesini yapmaya çalışıyormuş gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42B93504E -- 29 Temmuz 2015; 18:55:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Laptop kullanıyorum ve recovery sistemi ile format atıyorum ben. Bios'u w8 ile gelen bu laptop'u 10'a yükseltmek için ne yapabilirim ? Windows Update'e 10 yükselt seçeneği geldi fakat mesajları okuduğum kadarıyla temiz kurulum yapmak daha sağlıklı. MS sitesinden tool'u indirdim ve USB'ye indiriyorum şu an. Bundan sonra ki adımlarım neler olmalı ?

Up
  • botaj B kullanıcısına yanıt
    Ha single lang diye bir seçenek varsa tabiki onu seç, ben o da base sürüm diye home ister diye farz ederek yazmıştım. Editlerim mesajı sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreandinc

quote:

Orijinalden alıntı: [CrossFire-X]

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10

Adresinden ISO dosyasını indirip USB'ye yazdım ve yükseltme yapmadan direkt olarak format atmayı denedim ancak orijinal windows 8.1 keyimi kabul etmedi. Bu durumla karşılaşan arkadaşların yapacağı;

Komut istemini (cmd) yönetici olarak çalıştırıp "wuauclt.exe /updatenow" yazmalarıdır.

Sonuç;

An itibariyle %25...

ben bunu yaptım ama tamamlandıktan sonra da böyle takıldı

Microsoftlara geldik :D Az kaldı benim de %80'de bakalım ne olacak :D

• Windows 10'u $Windows.~BT klasöründen kurabilir miyim yoksa bildirim gelmesini mi beklemeliyim?
  • Direk kurulum için elimde olan orjinal 8.1 keyi işe yarar mı? Deneyen bilgisi olan var mı? Temiz kurulumda elimde olan 8.1 orjnal keyini kullanarak denemek istiyorum.

• Merhaba, buradan indirirken hangisini seçeceğiz? Kn, n ne anlama geliyor bunlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende orjinal windows 8 var illa 8.1 mi yüklemek lazım win 10 için
  • mBenJi kullanıcısına yanıt
    Güncelleştirme alınıyor: güncelleştirme denetleniyor kısmı ne kadar sürdü? Indirmesinden yavas ilerliyor ki 3 mbitle indirdim yani

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.