Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ismailbbyigit , bekir3548 , bekir3548 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
41.702
Cevap
608
Favori
1.780.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @MühendisMurat Hocam Televizyona kablosuz olarak yansıtmayı denedin mi? Miracast'i kullandın mı hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemsinim -- 29 Temmuz 2015; 18:35:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

AMD az önce yeni sürücü çıkardı Windows 10 için 15.7.1

Ekran kartı driver linklerini ilk sayfaya ekledim.
  • emryrgc E kullanıcısına yanıt
    Güncelleştirmeleri tekrar denetle. olmassa komut istemcisini yöntici modunda aç wuauclt.exe /updatenow bununla tekrar denetlemeye zorla. İnşallah olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanreyiz

Aynen bende diyorum benim gözümmü bozuk bazı simgeler bulanık ve tırtıklı köşeleri ayrıca görev çubuğunda açık olan şeyler belli olmuyor bunu değiştirebiliyormuyuz

açık olan uygulamaların altında çizgi oluyor hocam.
    Birde windows update ayarları otomatik indir şeklinde nasıl kapatıcaz bunu resmen kapatılmıyor orda ?
  • Merhaba. Ben korsan w7 ultimate kullanıyorum ve tabiki bana güncelleme gelmedi. İnternette w10 pro diye bir şey buldum. Onu kurarsam herhangi bi sıkıntı çıkar mı ?
    Edit: $WINDOWS.~BT diye bi klasör geldi fakat içinde sadece Sources klasörü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitriyol -- 29 Temmuz 2015; 18:40:40 >
  • hemsinim H kullanıcısına yanıt
    Ben Android TVye yansıttım yansıtmada bi sıkıntı çıkmadı ama TVde tüm ekranı doldurmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnox -- 29 Temmuz 2015; 18:38:00 >
  • böyle kaldı bi saattir falan hiç ilerlemeden bekliyorum. başına gelen var mı?
    Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pxemr -- 29 Temmuz 2015; 18:38:26 >
  • Ben korsan sürümde şu media bilmem neyi ile indirip direkt kurdum kurarken de her şeyi sil dedim windows.old klasörleri hala duruyor gerekli şeyleri kopyalayıp onları da sileceğim. Bence gayet güzel olmuş yine tüm programları indirmek gerekecek ama değer yani ben beğendim şimdilik
  • Güncellemeyi yaptım ancak windows etkinleştirilmiyor. Ne yapmak gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Kapatılmıyor güncellemeler bazı özellikleri güzel olmuş tarayıcı özellikle süper ama pek beğenmedim ben windows 10 u bir hafta deneyim olmazsa 8.1 yüklerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de aynı şekilde zamanında crackli win 7 yi orijinal gibi gösterip 27 liraya win 8 almıştım bugün onun üzerine win 10 kurdum ve şu anda etkinleştirme yapmıyor hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanreyiz

Kapatılmıyor güncellemeler bazı özellikleri güzel olmuş tarayıcı özellikle süper ama pek beğenmedim ben windows 10 u bir hafta deneyim olmazsa 8.1 yüklerim

Ben dx12 icin gectim zaten ya win7 iyiydi yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu aynı şekilde bir akrabamın başına geldi, o da bir süre sonra dayanamadı ve kapatıp açtı pcyi. Şuanda ne güncelleme geliyor ne windows 10 yükseltme gibi birşey, kafası bozuldu bıraktı gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

Microsoft'un indirme aracıyla iso indirenler için uyarı:

-7 Home Basic, Home Premium için --> Win 10 Home
    -7 Professional, Ultimate için --> Win 10 Pro

-8.1 Core, Single Lang. için --> Win 10 Home
    -8.1 Pro için --> Win 10 Pro

seçeceksiniz, düşük versiyonlardan pro'ya geçmeye izin vermiyor. Yoksa kurduktan sonra lisansınız aktifleşmeyebilir.
    Windows update'den yaparsanız zaten uygun olanı indiriyor, usbye yazmak için elle seçerken bunlara dikkat etmek lazım sadece.

8.1 Single Language kullanıyorum fakat indirme seçeneklerinde Win 10 home ve Win 10 home single language adında iki farklı seçenek var. Win 10 home seçileceğine emin misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlat >> CMD >> Yönetici olarak çalıştır

slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
    slmgr /skms kms.xspace.in
    slmgr /ato
    exit

Bu yöntemle kesin olarak aktifleştiren var mı aranızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnox

Güncelleştirmeleri tekrar denetle. olmassa komut istemcisini yöntici modunda aç wuauclt.exe /updatenow bununla tekrar denetlemeye zorla. İnşallah olur

wuauclt.exe /updatenow yöntemini yaptım hocam yine başarısız gözüküyor. Dosyalarda indi neden böyle yapıyor ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnaipCorder

Arkadaşlar bende windows 8 var 8.1 yok dolayısıyla reserve falanda edemedim şimdi ben windows 10 yükleyemicekmiyim ? win8 orjinal

up

• Adresinden ISO dosyasını indirip USB'ye yazdım ve yükseltme yapmadan direkt olarak format atmayı denedim ancak orijinal windows 8.1 keyimi kabul etmedi. Bu durumla karşılaşan arkadaşların yapacağı;

Komut istemini (cmd) yönetici olarak çalıştırıp "wuauclt.exe /updatenow" yazmalarıdır.

Sonuç;

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

An itibariyle %25...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssphnx -- 29 Temmuz 2015; 18:46:54 >

• Hocam DirectX'i nerden yükleyip kurabiliriz?
  • DX12 yide ekliyorum ve ben biraz hava almam lazım yoksa çok kötü şeyler olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.