Aynen bende sevmiştim |
Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (2086. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
w10 pro 1909 sürümünü kullanıyorum, zamanında updateleri kapatınca kaldık o sürümde :)
şimdi güncellemeye çalıştığımda 2 saate yakın bekledim fakat %35ten yukarı gitmedi bir türlü 22H2 sürümüne geçmeye çalıştığımda, nasıl bir yol izleyebilirim yardımcı olabilir misiniz
-
Yeniden başlat dediniz mi? Yeniden başlatma ekranında güncellemeleri yapar belki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
denedim hocam yapmadı ya direkt geldi masaüstü
-
Peki masaüstünde Alt+F4 yaptığınızda boot seçeneklerinde Güncelleştir ve Kapat ya da Güncelleştir ve Yeniden Başlat seçenekleri çıkıyor mu?
açık söylemek gerekirse buna bakmamıştım fakat başlatta çıkmıyordu, birazcıkta sinirlendim sildim indirdiği dosyaları windows klasöründen :/
tekrar başlatmayı denesem mi acaba benim merak ettiğim format dışında manuel indirip yükleme şansım yok mu acaba bu güncellemeyi
-
Hocam aşağıdaki adresi bir kontrol edin. Aradığınız sürüm olabilir.
files.rg-adguard.net
Operating Systems :: Select version :: List of files by Microsoft®https://files.rg-adguard.net/version/f0bd8307-d897-ef77-dbd6-216fefbe94c5
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Aynısı 21H1 de iken 22H2'ye güncellerken bende de oldu. Hattâ yüzde 35 civarında donup sonradan geri aldı işlemi ve döngüye girdi mal gibi.
Sorunu Microsoft'un Update Assistant aracı üzerinden güncelleyerek çözdüm. Onunla deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Şubat 2025; 23:20:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam cahilliğimi maruz gör kb lık bir dosya indirdi çalıştırmaya korkuyorum :)
burdan indirdiğimiz dosya sadece sürüm güncellemesi mi gerçekleştirir, gerçi yok iso dosyası varmış pardon şimdi gördüm
aslında amacım format çekmeden geçiş yapmak ama biraz zor gibi bakalım cevaplar için teşekkür ederim denicem bakalım bir şeyler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 13 Şubat 2025; 23:21:46 > -
Hocam burdan istediğin sürümün numarasını bul diye attım. Dosya detaylarında en azında MD5 kodunu kopyalayıp Microsoft üzerinden indirebilirsiniz.
hocam onu indirdim de tam anlamadım kendi kendine güncellemeye hazır mısın tarzında ileri yaptırıyor tarzında sonra en son yükle falan deyince pc yi sıfırlıyor mu yoksa sadece sürüm mü yükseltiyor
-
Sürümü yükseltiyor. Aksi durumda hiçbir şekilde Windows Update üzerinden 22H2 yapamamıştım ben bu araç olmasaydı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim hocam tamamdır
-
Hocam yapabildiniz mi?
-
Vazgeçtim hocam ya format çekmeyi göze alamadım 🥲 uğraştırdım sizi kusura bakmayın 🙏🏻
Format değil o dosyalarını koruyup sürümü yükseltir, yani bir şeyin silinmez
-
yükselttim asistan sayesinde :) teşekkür ederim
-
Bende derleme 5xxx küsürdü.
hocam inan bilmiyorum fakat Battlefield 1 oyunu için güncelledim, işimi gördü
bir problem var sadece güncellemeden sonra icc profili eklemiyor windows renk ayarları
şu konuda ilk posttaki sorunu yaşıyorum, çözüm olarak ekliyor orda görünmese bile falan yazmışlar fakat işe yaramıyor renklendirmeden anlayabiliyorum bunu, konusu veya yeri olmayabilir ama belki anlarsanız desteğinizi beklerim
-
Güle güle kullan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X