< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 5 Mart 2025; 21:34:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (2088. sayfa)

-
-
Böyle sorunlar güney köprüsünden kaynaklı da olabiliyor.
-
sandisk plus veya samsung derim
www.hepsiburada.com
Sandisk 480Gb Ssd Plus 530Mb-445Mb-S SSD SDSSDA-480G-G26 Fiyatıhttps://app.hb.biz/2gaIJH04xCSk -
Bunun okuma yazma hızları iyimi yani tam anlamıyorum Sandisk ve veya Samsung'a bakalım o zaman teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SSD dediğinize göre klasik SATA kablolu sürücü anlamına geliyor, yani Nvme M.2 değil. Kablo değiştirmeyi denediniz mi öncesinde?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisayarın içinde sonradan taktırdığım Windows 10 yüklü SSD görünmüyor yani Windows 10 açılmıyor bios ekranı geliyordu. Bios ayarları ile oynadım. Yine görmedi, söktüm harici bellek içerisine takıp başka bilgisayarda denedim yine görmedi yani sizin dediklerinizi tam bilmiyorum Sata kablolu sürücü, Nvme M.2 ne olduğunu yani SSD bozuk olduğunu düşünüyorum. Yoksa ben mi yanlış yapıyorum bios ayarları veya SSD görmesi için format atsak ssd tekrar çalışır mı bilemedim. Yenilenen teknoloji ye eski kaldım biraz.
Gayet iyi okuma yazması ama samsung daha iyi de genelde pahalı geliyor çoğu kişiye
-
Hocam merhaba bu windows u yüklemek güvenli miquote:
Orijinalden alıntı: mito1172Bu olması lazım
W10
tnc-tr
Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 X64 19044.5487 TR | Vip Plushttps://www.tnctr.com/topic/1254027-windows-10-iot-enterprise-ltsc-2021-x64-190445487-tr-vip-plus/page/4?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaberW11
tnc-tr
Windows 11 Iot Enterprise Ltsc 24h2 | Güncel + Defender + Edge Pasif |https://www.tnctr.com/topic/1254077-windows-11-iot-enterprise-ltsc-24h2-g%C3%BCncel-defender-edge-pasif
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ben indirmedim ama indirenler memnun gibi konusunda
artı bir de alt link var oynanmamış orijinal ISO iniyor bunu indirdim bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Mart 2025; 22:9:15 > -
merhabalar, işaretlediklerim arasında fark nedir acaba ilerisi için bi format flaşı hazırlamak istiyorum da hangisiyle yapsam emin olamadım
-
İlki intel/AMD değil, ARM için ama... hem Pro hem de Ent, Edu yazılmış.
4. ise tahminimce, Enterprise, Education, Professional for WS içermeyen iso
-
Sistemin amd ise arm yazan olmaz diye biliyorum x64 olur
-
Windows 11 için bir anakonu yokmu yoksa benmi bulamıyorum?
-
Windows 11 için Ana konu var
WİNDOWS 11 ANA KONU
arm dediğiniz nasıl bir şey hocam benim sistem intel eski halazırda win 10 yüklü aynı versiyon 22h2 sadece format diski hazırlamak için indiricem de yanlış indirmiyim diye sormuştum :D
-
ARM, ARM Holdings tarafından geliştirilen bir Reduced Instruction Set Computing (RISC) mimarisidir. Akıllı cihazlarda yaygın mimari haline gelmiştir ve düşük güç tüketimli PC'lerde ve diğer akıllı cihazlarda giderek daha fazla kullanılmaktadır.
Siz INTEL yada AMD işlemciler için x64' ü indirmeniz lazım.
-
Teşekkür ederim.
-
teşekkür ederim hocam
-
8.ci Nesil notebook'a Windows 10 LTSC 2021 kurdum. Rahatladı makina. Düşük sistemler için macera aramaya gerek yok. Çok hızlı ve sorunsuz. Zırt pırt saçma sapan güncelleme almıyor. Kasma yok. Gereksiz bileşenler yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X