Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (2088. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rebelboy026 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.759
Cevap
609
Favori
1.786.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20842085208620872088
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Boot priority içersinde resimde sağdaki yerde olması lazım görünmüyor. Reset attım biosa başka ne yapabilirim. USB takınca orada görünüyor ama SSD yok

Edit: SSD görünmüyor muhtemelen bozulmuş çıkarıp denedim hiç bir yerde görmüyor. Bios ayarları gitmiş diye düşündüm ama ssd gitmiş yani

Tavsiye edebileceğiniz 512Gb veya daha üstü iyi birşey varmı bu hivision gibi bir SSD idi. Kalitesiz demek ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 5 Mart 2025; 21:34:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

Böyle sorunlar güney köprüsünden kaynaklı da olabiliyor.

• dahool kullanıcısına yanıt

sandisk plus veya samsung derim

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]
    Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]www.hepsiburada.com
    Sandisk 480Gb Ssd Plus 530Mb-445Mb-S SSD SDSSDA-480G-G26 Fiyatı
    https://app.hb.biz/2gaIJH04xCSk
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Bunun okuma yazma hızları iyimi yani tam anlamıyorum Sandisk ve veya Samsung'a bakalım o zaman teşekkürler.

SSD dediğinize göre klasik SATA kablolu sürücü anlamına geliyor, yani Nvme M.2 değil. Kablo değiştirmeyi denediniz mi öncesinde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın içinde sonradan taktırdığım Windows 10 yüklü SSD görünmüyor yani Windows 10 açılmıyor bios ekranı geliyordu. Bios ayarları ile oynadım. Yine görmedi, söktüm harici bellek içerisine takıp başka bilgisayarda denedim yine görmedi yani sizin dediklerinizi tam bilmiyorum Sata kablolu sürücü, Nvme M.2 ne olduğunu yani SSD bozuk olduğunu düşünüyorum. Yoksa ben mi yanlış yapıyorum bios ayarları veya SSD görmesi için format atsak ssd tekrar çalışır mı bilemedim. Yenilenen teknoloji ye eski kaldım biraz.

Gayet iyi okuma yazması ama samsung daha iyi de genelde pahalı geliyor çoğu kişiye

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

Hocam merhaba bu windows u yüklemek güvenli mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt

Ben indirmedim ama indirenler memnun gibi konusundaWindows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]  artı bir de alt link var oynanmamış orijinal ISO iniyor bunu indirdim bakWindows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] 

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]
    Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]uup dump
    category:w10-22h2 - Browse known builds
    https://uupdump.net/known.php?q=category:w10-22h2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Mart 2025; 22:9:15 >
  • Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

merhabalar, işaretlediklerim arasında fark nedir acaba ilerisi için bi format flaşı hazırlamak istiyorum da hangisiyle yapsam emin olamadım

• İlki intel/AMD değil, ARM için ama... hem Pro hem de Ent, Edu yazılmış.

4. ise tahminimce, Enterprise, Education, Professional for WS içermeyen iso

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt

Sistemin amd ise arm yazan olmaz diye biliyorum x64 olur

• Windows 11 için bir anakonu yokmu yoksa benmi bulamıyorum?

• Technical_Support kullanıcısına yanıt
    Windows 11 için Ana konu var

WİNDOWS 11 ANA KONU

• cafyon C kullanıcısına yanıt

arm dediğiniz nasıl bir şey hocam benim sistem intel eski halazırda win 10 yüklü aynı versiyon 22h2 sadece format diski hazırlamak için indiricem de yanlış indirmiyim diye sormuştum :D

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt

ARM, ARM Holdings tarafından geliştirilen bir Reduced Instruction Set Computing (RISC) mimarisidir. Akıllı cihazlarda yaygın mimari haline gelmiştir ve düşük güç tüketimli PC'lerde ve diğer akıllı cihazlarda giderek daha fazla kullanılmaktadır.

Siz INTEL yada AMD işlemciler için x64' ü indirmeniz lazım.

Teşekkür ederim.

• Extralarge kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam

• 8.ci Nesil notebook'a Windows 10 LTSC 2021 kurdum. Rahatladı makina. Düşük sistemler için macera aramaya gerek yok. Çok hızlı ve sorunsuz. Zırt pırt saçma sapan güncelleme almıyor. Kasma yok. Gereksiz bileşenler yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20842085208620872088
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.