Bunu kur her şeyi açar. ![]() IrfanView - Official Homepage - One of the Most Popular Viewers Worldwide https://www.irfanview.com |
Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (2085. sayfa)

-
-
Converter ile pek tabi formatı değiştirebilirim.
Benim meselem, babam Windows 10 PC'si neden HEIC göstermiyor. Windows 11'de ekstra bir şey kurmadan sorunsuz açabiliyorum Fotoğraflar uygulaması ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 29 Kasım 2024; 13:29:31 > -
HEIF ve HEVC dosyalarınızı herhangi bir tarayıcıda OneDrive web sitesinde görüntüleyebilirsiniz. Windows bilgisayarınızda HEIF ve HEVC dosyalarını açmak ve indirmek için bir codec bileşeni yüklemeniz gerekebilir. Codec bileşenleri, Microsoft ve diğer üçüncü taraf uygulama geliştiricilerinden edinilebilir.
şunu dene mağazadan
microsoft uygulamaları
HEIF Resim Uzantıları - Microsoft Appshttps://apps.microsoft.com/detail/9pmmsr1cgpwg?hl=tr-tr&gl=TR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Kasım 2024; 1:36:35 > -
Windows 10 kurulu olan M.2 SSD'li sisteme farklı bir bilgisayardaki kullanmak için SATA SSD taktim ve o SSD'ye Windows kurmak için sistemi başlattım ve windows kurdum. Lakin diski çıkarmama rağmen M.2 SSD verilerimi kesinlikle silmedim fakat o M.2 SSD olan Windows'a erişemiyorum. Boot manager olarak gözükmüyor. M2 SSD gözüküyor fakat sistem BIOS ekranında açılıyor. Windows Boot Manager gözükmüyor. Ne yapabilirim?
M.2 SSD de bayağı verilerim var ve asla silmek istemiyorum. Direk o windowsa hicbirsey olmamış gibi erisme şansım var mı?
M2 ssd deki kurtarma bölümü falan sildim fakat kesinlikle m2 ssd verilerini silmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistem varken başka ssd takıp 2. sistem kurarsan pc öyle kafayı yer işte
büyük ihtimal sonradan takıp sistem kurduğun sata ssd yi görüp bulamayınca bios da açılıyor. biosda boot menüsüne git orada m2 ilk sıraya alıp F10 ile kaydet çık görmesi lazım tabi m2 deki veriler gitmediyse
-
USB' den Portable Windows veya USB Linux Slax Portable ile bakın derim.
-
-
Arkadaşlar Windows 10’u mu bıraktınız yoksa Windows 10 hala o kadar kusursuz ki hiç biriniz bir sorun yaşamadığınız için mi yazmıyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Windows ve kusursuzluk kelimesi yanyana gelir mi hocam hiç? O nasıl söz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim gözümde kusursuza yakın 2 OS var Windows tarafında. Birisi 7 diğeri 10. Konu baya sessiz. Demek ki sorun yaşayan yok. 😂
Sıkıntı yok
-
Evde ofiste birbiriyle çok farklı işler yapan toplamda 7 bilgisayar var kullandığım . Hiç birinde sorun yok .
-
Windows 7' mi kaldı ya ? Güncel sistemlerde kullanılmaz.
-
Valla N100'lü Mini PC 'nin sürücüleri olsun kullanırdım Windows 7
bilgisayarın Supermium adındaki efsane geliştirici devam ettiği sürece windows 7 kullanılır, adamın XP desteği bile var yahu
github
GitHub - win32ss/supermium: Chromium fork for Windows XP/2003 and uphttps://github.com/win32ss/supermiumEk olarak aklınzıda bulunsun Windows 8.1 single language sürümü SSD olmayan bilgisayarlarda Windows 7'den hızlı çalışıyor.
geçenlerde Q8200'lü LGA 775'e hayat öpücüğü verdi.Üzerine birde chrome fork supermium çaktım 4gb ram 1080p video oynatıyor valla :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 10 Şubat 2025; 15:30:57 >
-
Ben geçmişten bahsetmiştim. Geçmişte W7 neyse şimdi W10 aynısı diye. En stabil en hızlı işletim sistemi durumunda. Ben W11 ile ilgili yapılan performans haberlerinin kesinlikle ticari olduğunu düşünüyorum. Son kullanıcı olarak hala W10’un stabilizesi, hatasızlığından çok memnunum. Anlayan arkadaş bu dönemde W7 daha iyi işletim sistemi dediğimi anlamış. Göz ucuyla okumuş yazdıklarımı.
Yalnız w7 çıktığında da çok gömüldü xp candır dendi sonra w8 çıktı w7 candır dendi 10 çıktı yine w7 candır dendi sonra w11 çıktı w10 candır dendi
he w11 tpm işlemci saçmalığı yüzünden benim için asla can olmayacak o ayrı
-
Windows 7 ilk çıktığında XP'ye kıyasla ben de gömmüştüm biraz ne yalan söyleyeyim. Binaenaleyh, Windows 7'de de kusursuz değil. Lakin sonradan 10 ve 11'i görünce 7 hepsine rahmet okutur derecede makul bir OS kalıyor bence yine de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Şubat 2025; 19:52:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet aynı şekilde W10 çıktığında da insanlar W7 candır dedi. Zamanla sorunlar düzeltilip stabilize görülünce insanlar geçti ve sahiplendi. Şimdi W8 ve W8.1’i kim hatırlar? W11 o olgunluğa hala erişemedi.
Aynen biz insanlar böyleyiz ama ben sevmiştim w7 yi şeffaf pencereler falan
-
W7’nin o görselliğindeki güzel hissi hala hiç birinden alamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X