KB5044273 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (2084. sayfa)
-
-
Edit: Arkadaşlar biraz önce Windows 10'dan bildirim gösterdi. Ekim 2025 itibarıyla güvenlik güncelleştirmeleri almayacakmış, destek bitiyormuş. Biz bu saatten sonra hâlâ Windows 10 kullanırsak güvenlik güncelleştirmeleri almadığımız için sorunlar yaşar mıyız? Virüs programı olarak da Kaspersky Internet Security kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 27 Kasım 2024; 1:25:8 > -
Windows 10 desteği 14 Ekim 2025'te sona erecek kullanmaya devam edebilirsin
Birde ekleme yapayım ALLAH BELANI VERSİN MS w11 de tpm işlemci uyumsuzluğunu uydurup millete zorla pc aldıracağın için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Kasım 2024; 1:16:19 > -
Peki 14 Ekim 2025'ten sonrası? Kullanmaya devam edilebilir mi? Sakıncası olur mu?
-
Tarayıcıların güvenlik veya uyum güncellemesine bağlı onlarda güncellemeyi kesince mecbur geçilecek bu lanet w 11 e Edge hemen keser çünkü ms ile aynı kaba ediyor ama diğer Chrome gibileri ne zaman keser bilemem
-
İlla işlemci değiştirtecekler. Sadece işlemci değiştirmekle kurtarır mıyız acaba? Anakart da değişmesi gerekir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 27 Kasım 2024; 1:47:16 > -
Kıllık bu ya 12 yıllık sisteme w11 kurdum 2 yıldır günlük kullandığım pc de kullanıyorum sırf ms uyumsuz dedi diye kurdum
-
DH sapıttı yine cevabım görünmüyor anakartında da tpm desteği olmalı artı w11 uyumlu işlemci anakartına da uymalı
-
İşlemci uyumsuzluğunu fix yapmamışlar mıydı yaa
Şu zamanda fix yapılmamış win11 kalmamıştır ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değişim yapmana gerek yok😉
Fix yapılmış işletim sistemini internetten arat bul😉
(Win11)
24HT için yok ben bulamadım
-
Az biraz bekle dostum,çıkartırlar😉
Değişim yapmayınca da işlemci yüzünden Win 11 kasıyor. Win 10 kadar akıcı olmadı bende. İşlemci intel i7 4790k.
Ram en az 8 gb,
Ssd olmalı sistemde ve
Abicim zaten win11'e daha var.bi 5 senesi daha var kendisini bulması için(stabil çalışması için)
İşlemcin gayet iyi👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 27 Kasım 2024; 15:5:48 >
Aman dostum 24H2 çok şikayet var istemem zaten. 23H2 gayet iyi 12 yıllık sistemde
-
🤦🏻♂️
23H2 GAYET iyi eski sistemde
Cihaz adı DESKTOP-CFGJOGC
İşlemci AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor 3.40 GHz
Takılı RAM 16,0 GB
Cihaz Kimliği C7
Ürün Kimliği 00
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
-
Kullandığımız Win 11'i ne zaman kurduğumuzu bi yerden görebiliyor muyuz arkadaşlar?
https://www.digitalcitizen.life/simple-questions-when-was-windows-installed-my-computer/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim 👍🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X