Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (2082. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.685
Cevap
609
Favori
1.775.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20802081208220832084
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Recovery my files yükle.orda çıkarsa,kurtarabilirsen şansına artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt

İş yerindeki bilgisayar olduğu için anca p.tesi deneyebilirim :/ Sistem dosyası silindi anlaşılan. O da görünür mü o programla?

• halee H kullanıcısına yanıt

Pdf dedin ya dostum🙂

Pdf dosyası silinmedi. Pdf leri açmaya yarayan sistem dosyası silindi büyük ihtimalle. O yüzden pdf okuyucu hiçbir pdfleri açamıyor. Sayfa açılmadan direkt üstte yazdığım uyarı penceresi çıkıyor, pdf leri hiç açmıyor. Adobe reader ı tekrar yükledim yine açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halee -- 25 Ekim 2024; 22:0:58 >

Foxit reader gibi alternatif program yükleyip,pdf dosyalarını tekrardan açmaya çalış.

Açılmıyor ise pdf dosyaların zarar görmüş olabilir.

Dediğim gibi recovery my files ile işini halletmen gerek olmadı bir bilgisayarcıdan profesyonel destek alabilirsin😉

(Pdf dosyalarının önemini bilmiyorum tabii)

PDF i microsoft edge ile açmayı deneyin bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINLASINN -- 26 Ekim 2024; 8:56:41 >
  • İşimiz evraklarla, pdf önemli. Bir denerim ama pc deki sistem dosyalarının geri getirilmesi lazım format mı atmak gerekiyor veya aynı işletim sistemine sahip pc nin program files gibi gizli klasörlerindeki sistem dosyalarını kopyalayıp o pc ye atınca düzelir mi acaba bilemedim. Veya sistem geri yükleme yapsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halee -- 26 Ekim 2024; 10:43:13 >

Format cd'si ilen yeniden yükleme deil de onarma yapmanız gerekir hocam.

Onarmayı nereden ve nasıl yapacağım peki?

Onarla uğraşmayın Ayarları açın orada kurtarma var Dosyaları koru deyip sıfırlayın .

Veya Windows arama çubuğuna① [Bu bilgisayarı sıfırla] yazın ve ardından [Aç]② seçeneğine tıklayın. Bu bilgisayarı sıfırla alanında [Bilgisayarı sıfırla]③ ögesine tıklayın. [Dosyalarımı sakla]④ ögesini seçin

Videolu anlatım

TechWormyoutube
    Windows 10, işletim sistemini yeniden yükleyerek bilgisayarınızı onaran bir sıfırlama özelliğine sahiptir. Kişisel verilerinizi ve özelleştirmelerinizi korurken veya tüm kişisel verilerinizi kaldırırken Windows 10’u yeniden yüklediği için bu özellik kurtarma işlemi için önerilir. Bu videomuzda Windows 10 kurulu bir bilgisayarda Windows 10 Sıfırlama işlemi nasıl yapılır? Sorusuna cevap vermeye çalıştık. Bilgisayarınız eskisi gibi hızlı değilse, bazen ekranda donmalar meydana geliyorsa veya fazla gereksiz dosya biriktiyse bilgisayarınızı sıfırlamak iyi bir çözüm olabilir. Windows 10 sıfırlamada karşımıza iki seçenek çıkmaktadır. Dosyalarımı Sakla: Bu seçeneği seçtiğinizde bilgisayarınız… • Windows 10’u yeniden yüklerken kişiler dosyalarınız olduğu gibi kalır. • Yüklediğiniz tüm uygulamaları ve sürücüleri siler. • Ayarlarınızda yaptığınız tüm değişiklikleri kaldırır. • Bilgisayarınızda önceden yüklenmiş olarak gelen tüm uygulamaları siler. • Kendisi otomatik HDD veya SSD’yi ikiye böler. Her Şeyi Kaldır: Bu seçeneği seçtiğinizde bilgisayarınız… • Windows 10‘u yeniden yüklerken tüm kişisel dosyaları kaldırır. • Yüklediğiniz tüm uygulamaları ve sürücüleri siler. • Ayarlarınızda yaptığınız tüm değişiklikleri kaldırır. • Bilgisayarınızda önceden yüklenmiş olarak gelen tüm uygulamaları siler. • HDD veya SSD tek sürücü olarak belirlenir. • Normal format atma süreci gibi işlem sürer.
    https://www.youtube.com/watch?si=dEcthNKpvc1WRLcI&v=k1Zbck7fOpk&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Ekim 2024; 2:32:1 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Deneyeceğim

• Onarmaya da gerek kalmadı. Kendi kişisel bilgiayarımdaki appdata klasöründekileri flasha alıp iş yerindeki pc ye kopyaladım. Adobe ile pdf dosyalarını açmaya başladı

• Sen istiyor uzun yıllar daha güvenli Windows 10 kullanmak, verecek 30 dolar:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Herifler tpm işlemci uyumsuzluğu saçmalığı çıkardı şimdi de güncelleme için para istiyor  24h2 çıkardı güncel pc ler bile düzgün çalışmıyor w11 de mıçtı resmen toparlayacağına bozuyor millet nasıl geçsin w11 e 

Fix yaparlar hocam yakın zamanda merak etme😅

O dert değil uyumlu sistemim var zaten de sorun düzgün çalışması ama adamlar yeni sürüm çıkarıyor daha sorunlu  

Win11'i sağlıklı kullanmak için rahat bi 5 sene daha var hocam.

Desene yandık o zaman Umarım w10 uzun süre idare eder zira w11 desteklese de oyun yüklü pc ye w11 yüklemedim 

Kendine uygun bi güvenlik yazılımı bul yükle😜🤪

Bi 5 sene daha idare eder seni🤪😜

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 3 Kasım 2024; 17:19:34 >
  • 
Sayfa: önceki 20802081208220832084
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.