microsoft sitesinden indir |
Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (2081. sayfa)
-
-
Microsoft'taki Aralık 2023 sürümünü indiriyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
doğru. eskiden msdn vardı.
-
-
24H2 MSDN
https://drive.massgrave.dev/tr-tr_windows_11_consumer_editions_version_24h2_x64_dvd_443fefaf.iso
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
burası windows 10 konusu
-
İlk site sadece bilgi veriyor sanırım ama diğerinden indirilebiliyor gibi. Güvenilir mi ondan emin olamadım bir tek.
-
İlk sitede sha bilgileri veriliyor.
İndirdiğiniz iso dosyasınından sha değerini kontrol ederek orijinalliğini bulabilirsin
1 ve 2. Sitedeki versiyonların hepsi Multi sanırım. Home ve pro dahil
Win 11i bilmem ama Windows 10 için güncel değil
os.clickhttps://os.click/en
-
Win 11 ile çıkmış sisteme win 10 kurucam fakat sitesinde sadece win 11 driverları var ne yapabilirim ?
-
Site çok iyimiş
Güzel ama Windows güncel değil. Son sürüm 19045.4894 sitede. 19045.5011 çıktı.
-
Sana internet sitesi beğendiremedik be güzel kardeşim
😅
Buradan 32-bit indirdim, tablet PC'ye kurdum bile.
-
Burada 32 bit yok ve güncel değil. Üstte yazdığım siteden 5001 kodlu Ekim build'ini çekip yükledim. Teşekkürler yine de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uyar genelde
-
ISO 'larin içine WDM sürücülerini nasıl gömüyoruz ? 24H2 indirdim SSD 'yi görmedi :) Her seferinde BIOS' tan WDM' yi kapatmakla uğraşmak istemiyorum.
-
Merhaba. Windows 10 pro (64 bit) ağ klasör paylaşımını yapılandırırken ortak isimli klasör dışında bilgisayardaki resim video belgeleri gösteren klasörü shift + del ile silmeye basıp hemen iptal ettim. Muhtemelen o esnada bir şeyler silindi. Şimdi pdf dosyalarını açarken adobe reader için “an internal error has occurred” hatası çıkıyo. Hiçbir pdf dosyası açılmıyor. Bu sorunun çözümü için ne yapmam gerekir acaba? Konunun yeri burası mı bilemedim ama yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halee -- 25 Ekim 2024; 20:3:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X