Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.703
Cevap
608
Favori
1.780.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekduyan

Az önce Windows 8.1 den iso dosyasına çift tıklayarak yükselttim ancak windows 10 açıldığında aktivasyonum yoktu. Key de generic keydi. Redditte biraz bakındım. Windows 8 i 7den indirimle yükseltenlerinki aktive olmuyor diyolar ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer öyleyse çok saçma..

Bahsettiğin şey şu 29 TL'ye dağıttıkları (-46 tl indirim, aslı 75 tl) Windows 8 Pro yükseltme lisansları mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

C sürücüsünde;
    $Windows.~BT
    $Windows.~WS
    Windows.old
    bu 3 klasör var 17 GB bunlar kalacakmı silsem sıkıntı çıkarırmı ?

@MühendisMurat

İşlem bittiyse yüklediysen sil gitsin.
  • Beyler bende iki adet şöyle key var. USB yapıp temiz kurulum çekeceğim şimdi. Bir tanesi internette çıkıyor. Öteki çıkmıyor. Sizde tek key mi var ?
    Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: furcin

Windows 10 mağazadan indirme yapamıyorum 0x803F7003 herkes demi aynı sorun var?

Normal bunlar şuan microsoftun serverlari kafayı yiyor, internet trafiğini aksatabilir diye haber yapmış dh, o kadar çok veri trafiği harcıyor düşünün.

quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Biraz saçma olucak ama temiz kurulum yaparsam dosyalarım, oyunlarım gidicek mi ?

Temiz kurulum = format.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Temmuz 2015; 18:21:03 >

• Kurulum sizde kaç dakikada tamamlanıyor şu arkanıza yaslanın bekleyin gibisinden olan bende %3'te kalıyor varmı çözümünü bilen
  • Windows 10da önyükleme şeklini usb yapmayı bulamadım. Ayarlardan bios benzeri bir yere girdim ama o seçenekler yok. Win 7 ye geri mi dönmeliyim. Temiz kurulum yapıcam yükseltme içime sinmedi.
  • Arkadaşlar bende windows 8 var 8.1 yok dolayısıyla reserve falanda edemedim şimdi ben windows 10 yükleyemicekmiyim ? win8 orjinal
  • thunderstruck7 kullanıcısına yanıt
    laptop kullanıyorsun heralde, oem yazan sisteme gömülü keyindir. yani önceki işletim sisteminin keyi, win10 yazan şu an ki kullandığın keydir. o da internette çıkar.
  • neden Wi-Fi'ye otomatik baglanmiyor ? her seferinde Sifre istiyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

C sürücüsünde;
    $Windows.~BT
    $Windows.~WS
    Windows.old
    bu 3 klasör var 17 GB bunlar kalacakmı silsem sıkıntı çıkarırmı ?

@MühendisMurat

İşlem bittiyse yüklediysen sil gitsin.

Sağolun hocam yazılar win7 ye göre bulanık ve tırtıklı geliyor ben mi saçmalıyorum acaba birde alt tab da pencereler çok büyük küçültme şansımız yok mu ?
  • wsapx %100 disk kullanıyor sizdede öylemi ?
  • Windows 10 oyuncular için hazır mı, yoksa oyuncular biraz daha beklemeli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Sarohan

MühendisMurat Konu için eline sağlık. Şu durum hakkında da konuna cevap eklersen çok iyi olacak. Sıfır kurulum demişsin fakat bende DVD veya USB bulunmuyor şuanda. Birçok kişinin sorduğu ve benimde sorduğum orijinal windows sahipleri için en sağlıklık kurulum nedir? 8.1 (veya 7)'nin üzerine yükseltme yapıp sonra sıfırlamak mı yoksa format atıp (windows 10 iso ile değil) başka güncelleştirme vss şeyler kurmadan windows 10'a yükseltmek mi?

İlk sayfaya tekrar bakınız.

Evet onu anladım zaten ben USB veya bir DVD'ye yazdırmadan en temiz kurulum şeklini sormuştum sanırım formatlayıp başka birşey kurmadan windows 10'a yüklemek olacak bu.

• AMD az önce yeni sürücü çıkardı Windows 10 için 15.7.1
  • Microsoft'un indirme aracıyla iso indirenler için uyarı:

-7 Home Basic, Home Premium için --> Win 10 Home
    -7 Professional, Ultimate için --> Win 10 Pro

-8.1 Singe Lang. için --> Win 10 Single Lang.
    -8.1 Core için --> Win 10 Home
    -8.1 Pro için --> Win 10 Pro

seçeceksiniz, düşük versiyonlardan pro'ya geçmeye izin vermiyor. Yoksa kurduktan sonra lisansınız aktifleşmeyebilir.
    Windows update'den yaparsanız zaten uygun olanı indiriyor, usbye yazmak için elle seçerken bunlara dikkat etmek lazım sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 29 Temmuz 2015; 18:55:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Windows 10 oyuncular için hazır mı, yoksa oyuncular biraz daha beklemeli mi?

Yalnızca GTA V ve Dota 2 oynadığım için ikisini araştırdım. İki tarafın da forumlarında denildiğine göre ciddi FPS artışı varmış. Özellikle Dota 'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 29 Temmuz 2015; 18:29:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Aynen bende diyorum benim gözümmü bozuk bazı simgeler bulanık ve tırtıklı köşeleri ayrıca görev çubuğunda açık olan şeyler belli olmuyor bunu değiştirebiliyormuyuz
  • Beyler windows 10 dosyaları bende indi ama hala güncelleme uyarısı gelmedi. Güncelleme geçmişinden baktığımda windows 10 güncelleştirmesi başarısız gözüküyor. Nasıl halledebilirim bunu?
  • hocam bu konuyada yazayim 24gb ssdyi önbellekleme için nasıl ayarlayabiliriz?Win8de ayarlanıyordu bunda expresscache çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

AMD az önce yeni sürücü çıkardı Windows 10 için 15.7.1

Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.