Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.703
Cevap
608
Favori
1.780.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oLgan

benim keyim orjinal olmasına rağmen herkesle aynı keyi verdi?

kendi keyinizi orjinal olanı internet üzerinden tarama yaptırdınızmı peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atabey Kemal

quote:

Orijinalden alıntı: Mollyket

Bazı kaynaklarda insanlar ikileme düşüyor. Kimisi, bir yıl içinde yüklediğin takdirde süresiz olarak kullanabilirsin diyorken kimisi yüklediğin takdirde bir yıllığına kullanabilirsin, sonra satın alman gerekir diyor. Microsoft'un bu konuda yaptığı açıklama nedir arkadaşlar?

durum su sekilde ilk bir yıl icinde rezerve edip yükseltirsen ürün ömür boyu sizin ama söyle bir durum var korsan kullananlar ve benim gibi asus orjinal laptop alıp recovery dvd ile kurup otomatik etkinleştirme yapanlar yükseltme yapabilecekler ama etkinleştirme olunca herkese aynı verilen key yani ön izleme keyini görecekler ve bloklanacaklar yeni lisan almaları istenecek

Teşekkürler. Benim işletim sistemim orjinaldi ama harici disk bozulunca yenisini taktırmıştım ve sanırım işletim sistemini yeniden yüklediler, çünkü ayarlar bıraktığım gibi değildi. O da korsan sayılıyor değil mi?

• quote:

quote:

Kendi keyimiz 8.1'deki key mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarohan kullanıcısına yanıt
    Sıfırlama imkanın varsa sıfırladıktan sonra upgrade et. Yükseltmeden sonra yeni imaj yaratmadan win10 olarak sıfırlama yapamazsın 8.1e geri dönebilirsin anca. 8.1de sıfırlama yap sonra win10a yükselt daha sağlıklı olur
  • quote:

quote:

elbette keyim temizdi benim orjinal satın alınmış keydi ve hiç bir sorun çekmiyordum sıfırdan formatlamalarımda direk aktifleşiyordu sıkıntı çıkarmadan
  • şu an orjinal/korsan ayrımı yok, microsft herkese aynı keyleri veriyor ve bu keylerle aktifleştirme yapılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceteris Paribus

quote:

quote:

Kendi keyimiz 8.1'deki key mi?

aynen nerden aldınız o keyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

INTERNAL_POWER_ERROR hatası için microsoftu aradım toshibaya yönlendirdiler, toshiba servise yollayın dedi. Servise vermek istemiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Güvenli mod bile açılmıyor. Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]
    Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

Arkadaşlar sorun tamamen amd driverları ile alakalı çıktı. Binbir uğraşla driver kaldırdım şuan onboard bekliyorum amd nin yeni driver çıkarmasını.

Ekran karti driverini mi yoksa baska bir driverini mi bekleyeceksiniz amd nin?

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

şu an orjinal/korsan ayrımı yok, microsft herkese aynı keyleri veriyor ve bu keylerle aktifleştirme yapılabiliyor.

öyle degil hocam microsoft yetkilisi ile konustum korsan ve nerden alındıgı belli olmayanlar icin herkese aynı lisan veriliyor lisanslarınızı internette aratın önceki kullandıklarınızı
  • Arkadaşlar kardeşimin bilgisayarı Windows 8 yüklü geldi ama kardeşim sağ olsun hddyi bozdu ben de yeni hdd taktım.Sıfırdan kaçak windows 8.1 kurdum. Şimdi kardeşimin orjinal lisans anahtarını nerden öğrenebiliriz? Orjinalleştirme için sıfırdan kurmak mı lazım 8.1'i. Anakarta herhangi bir müdahale olmadı.Bios dahil.
    İstediğim 1 yıllık ücretsiz geçiş hakkını satın aldığımızda gelen key ile kullanmak.
  • ben önceden insider sürümden beri kullanıyorum şuan versiyon şu şekilde.

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

bunun üstüne bana gelen bi güncelleme olmadı. şimdi anlamadığım bunun üstüne gelecek varmı yoksa ben zaten son sürümdemiyim?
  • Dünden beri benim bilgisayarda birşeyler indirdi. Şimdi gördüm mesajınızı birşey olmaz diye bir tıkladım. Hata verdi bilgisayarı yeniden başlatın vs. dedi. ve klasörde sadece setup ve source klasörü kaldı.
  • bu arada Microsoft Edge cok iyi olmus sonunda cag disi Enternet Explorer'dan kurtulduk

[simage]http://i2.cdn.turner.com/money/dam/assets/150630063455-microsoft-edge-logo-780x439.pngWindows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]
    [/simage]
  • quote:

quote:

quote:

elbette keyim temizdi benim orjinal satın alınmış keydi ve hiç bir sorun çekmiyordum sıfırdan formatlamalarımda direk aktifleşiyordu sıkıntı çıkarmadan

nerden aldınız peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnox

Sıfırlama imkanın varsa sıfırladıktan sonra upgrade et. Yükseltmeden sonra yeni imaj yaratmadan win10 olarak sıfırlama yapamazsın 8.1e geri dönebilirsin anca. 8.1de sıfırlama yap sonra win10a yükselt daha sağlıklı olur

Teşekkürler. Şöyle birşey yapsam nasıl olur. Sıfırlarsam belli başlı programlar gidecek şimdi windowsun kullandığı şeyler kalacak daha önceden yapmıştım bir kere sıfırlama windows mağazası çalışmıyordu sıfırlama yaptım gitti programlarım ama gene mağaza çalışmadı. Sonra format attım mecburen. Direk format atsam win8 orijinal cd'si ile sonra aktif etsem başka hiçbir şey yüklemesem windows 10'a yükseltsem olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarohan -- 29 Temmuz 2015; 18:02:58 >
  • Temiz kurulum hemen bitti be. Keşke en baştan temiz kurulum yapsaymış. Neyse geç olsun güç olmasın.

• Laptop kullanıyorum ve recovery sistemi ile format atıyorum ben. Bios'u w8 ile gelen bu laptop'u 10'a yükseltmek için ne yapabilirim ? Windows Update'e 10 yükselt seçeneği geldi fakat mesajları okuduğum kadarıyla temiz kurulum yapmak daha sağlıklı. MS sitesinden tool'u indirdim ve USB'ye indiriyorum şu an. Bundan sonra ki adımlarım neler olmalı ?
  • Az önce Windows 8.1 den iso dosyasına çift tıklayarak yükselttim ancak windows 10 açıldığında aktivasyonum yoktu. Key de generic keydi. Redditte biraz bakındım. Windows 8 i 7den indirimle yükseltenlerinki aktive olmuyor diyolar ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer öyleyse çok saçma..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

şu an orjinal/korsan ayrımı yok, microsft herkese aynı keyleri veriyor ve bu keylerle aktifleştirme yapılabiliyor.

öyle degil hocam microsoft yetkilisi ile konustum korsan ve nerden alındıgı belli olmayanlar icin herkese aynı lisan veriliyor lisanslarınızı internette aratın önceki kullandıklarınızı

benim sistemim orjinal bana da o keylerden geldi, herkese o keylerden geliyor.
  • Windows 10'u yükseltme yoluyla yükledim, baya ağır yavaş geldi. Resetliyorum şimdi. Yalnız yükledikten sonra aktivasyonda sorun çıktı, bilgisayar Özelliklerine girince aktive değil diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.