Olur oynarız, bu aralar gizli easter eggleri yapmaya çalışıyorum.Bazı haritalarda kulaklık var yerde o kulaklığı alıp gidip telgraf cihazını dinliyorsun sonra mors alfabesiyle gelen kodu çözüp o kodun işaret ettiği haritaya gidip orada saklı olan yazıyı buluyorsun felan bu şekilde uzun soluklu bulmacalar var çoğu haritada, gizli tüneller vs. de var.Her şeyi yaparsan dog tag kamuflaj ve peacekeeper diye özel bir silah elde ediyorsun.Fakat peacekeeper için bf1 premium sahibi birinin yardımına ihtiyacım var çünkü premium silahlardan birine de sahip olmak gerekiyor aynı zamanda. |
Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (2064. sayfa)
-
-
Win10 22H2 kullanıyorum laptopu aralık ayında aldım aldığımdan beri mikrofonu kullanamadım laptopun kendi sitesinden vs. iki farklı driver denedim ama düzelmedi
aslında mikrofonda sorun yok bunu nasıl anlıyorum ses kaydedici açınca gayet hatasız kayıt alabiliyorum ama ne oyunlarda çalışıyor ne de sistem ayarlarındaki mikrofon sınama bölümü nerede hata yapıyorum ne yapmam lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 22 Şubat 2023; 13:59:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pek kullanılmayan bir donanım koydular herhalde laptopa (özellikle ucuz bir modelse oluyor böyle garip sorunlar) veya driverları hatalı uyumsuzluk var.
Bütün driverları silin sonra aygıt yöneticisinden ses > cihazı kaldır > "yazılımını sil" ile beraber kaldırın.
Sonra en üstte pc ismine donanım değişikliklerini tara, aygıt bulunacaktır sonra Windows Update kısmından güncellemeleri kontrol edin oradan bulunan kurulsun.
Onun dışında laptop için nette aramalar yapın belki daha önce başkaları yazmıştır.
edit: e be hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Şubat 2023; 0:48:33 > -
-
Selamlar. İlginç bir problemim var.
Görev çubuğuna sağ tıklayıp görev çubuğu ayarlarına tıkladığım zaman ayarlar menüsü hızlıca açılıp kapanıyor. Aynı şekilde uzun yoldan ayarlar kişiselleştirme kısmından görev çubuğuna girmek istediğimde yine tepki alamıyorum. Çözüm veya önerisi olan varmıdır? Teşekkürler.
-
İlk sayfadaki onarım metodları.
-
Teşekkürler.
Başlat > CMD > (sağ tuş) yönetici olarak çalıştır
Kod Çözüm 1
SFC /SCANNOW
ENTER
Bu şekilde çözüme ulaştı.
-
TaskbarX ile Windows 10'da Görev Çubuğu Simgelerini Merkeze Almak W11 Stili
ilk sayfaya eklendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Şubat 2023; 16:8:12 > -
Selamın aleyküm elimde Stick computer var içinde 8.1 var ve ingilizce ne yaptıysam win10 güncelleyemedim elimde usb var format hazırladım ama Boot menuye giremiyorum ne kadar tıklasamda yardimci olab'lecek varmi/
-
Masa üstünde yapmayı denedin mi? yani iso dosyasını sağ tıklayıp çıkan menüde birlikte aç Windows gezgini seçip açılan klasörde setup u çift tıklayarak?
-
Ne yaptıysam beceremedim en son yüklerken %46 kaldı kapandı. Bu seferde açılırken ilk ekranda boot ederken donuyor. Aldım yanıma bilgisayarcıya burakacağım bugun yapsın bakam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarq26 -- 24 Şubat 2023; 8:50:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bazı laptoplarda boot menüye atması için normal windows ayarlarından hızlı başlat seçeneğini kaldırmak gerekiyor şimde ne alaka desekte başıma geldi bir arkadaşin grundig marka laptopunda bende bir türlü boot menüye giremedim format atmak için biryerde böyle bir yöntem bulmuştum denedim oldu sizde bir deneyin
-
İlginç öyle olurdu genelde
-
Masa üstünden formst başlatıyor ama %46 kalıyor. En son kapandı ilk açılış logo geliyor orda kalıyor.
Beklediniz mi baya o ekranda? ram den dolayı o ekranda fazla bekleyen sistemler var çünkü
-
Evet teknoseyir ürün incelemesi izledim win10, geçince boot kitlenme sorunu oluyormuş
-
files.rg-adguard.nettr-tr_windows_10_consumer_editions_version_22h2_updated_feb_2023_x64_dvd_b8465441.iso :: List of files by Microsoft®https://files.rg-adguard.net/file/b6c85976-22e4-4674-979a-0174b513ef11
-
Senin hangi modeli bilmem ama w10 destekleyenleri gördüm
-
stck1a32wfc
Bu nedir hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X