< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (2062. sayfa)
-
-
Beyler 22H2 güncelleştirmesini setup olarak nerden indirebilirim ? güncelleştirmeleri kapatmıştım zamanında regedit ve diğer bir çok şey ile oynayarak , haliyle update kısmı çalışmıyor açamadım da .. Setup olarak indirip kurmam gerekiyor ...
Edit : sanırım şu ;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 10 Ocak 2023; 14:19:8 > -
update çalışmıyorsa yükleyebilecek misiniz merak ettim tekrar yazın hocam
22h2 temiz kurulum sıfırdan yüklerseniz cmd ile hizmetlerdeki updateyi silin başka bir şeye gerek kalmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10 Ocak tarihli güvenlik güncellemesi geldi ama baya ağır yüklendi anlam veremedim. Boyutu 350 MB civarında.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen akşam bende yükledim, 19045.2486'a yükseldi ve evet baya ağır yükledi nedense.. Yalnız bende 700 MB yükledi, şu ana kadar PC'de herhangi bir değişiklik sezmedim.. Notlara baktığımda güvenlik falan diyor ama geçen ayda oturum açma esnasında bazı kullanıcılarda mavi ekranların göründüğü şikayeti ile alakalı bir şeyler yazmışlardı, hatta forumda anasayfada bile haber konusu açılmıştı.. Mikisoft değişik işler peşinde yine.. Saçma sapan sorunlar yaşatmasın da 3 GB yüklemesine de razıyım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 12 Ocak 2023; 21:58:36 > -
Laptop uykuya alınınca tekrar uyanmıyor bilgisayarı komple kapatıp açmak zorunda kalıyorum
çözümü nedir acaba?
-
Kapağı kapattinizda bilgisayarın ne yapılmasını yönettiginiz ayar kısmı var ayarlarda oraya bir göz atın bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bilgisayarı dos olarak aldım sıfırdan 22h2 kurdum ama benim de bahsettiğiniz ayarlar yok ayrıca güç tasarrufu,yüksek performans, güç yönetimindeki en yüksek ve en düşük işlemci hızları, bağdaştırıcı sistemi açabilsin vs vs ayarlar yok nasıl aktif edebiliriz sanırım microsoft tarafından kapatılmış
Bios ayarlarına bakmanız gerekiyor o zaman, ilk sayfada ENERJİ kısmında S4 State durumunu okuyun.
-
Hocam merhaba 3 gündür windows 10 da arama çubuğu çalışmıyor. Basıyorum tam açılacakken kapanıyor. bu ekran görüntüsünü defalarca peş peşe tıklamayla alabildim. Sağ alttaki numarayı google da arattım search bar fix videoları çıktı hepsini uygulamadım ama düzelmedi. Nasıl çözebilirim bilginiz var mı?
Bu arada klasör içi arama da çalışmıyor.
-
İlk sayfadaki onarım adımlarını deneyin.
-
Arama çubuğunda küçük resimler çıkıyordu bir ara microsoft onu kaldırdı mı ? Yeni format attım tüm güncellemeleri yükledim ama arama kısmında çıkan o resimler yok bende şuan.
-
-
Arkadaşlar klasör falan kapatırken şu çarpı işareti altındaki bunca senedir HİÇ BİR ZAMAN kullanmadığım mavi renkli windows yardım işaretini oradan nasıl yok edebilirim..?? PC'de sürekli dosyalar ve klasörler arasında dolaşırken aç kapa v.b.v.b bazen yanlışlıkla basılıyor olur olmadık zamanlarda yardım saçmalığını açıp duruyor..
Onu oradan kaldırmak veya kapatmak&tamamen silmek için bir yöntem var mı ? En azından ordan yok etsem bile yeterli..
-
windows 11 geçemeye değermi yoksa 10 hala iyimi
-
Win10 stabil sürüm hangisi ? Ayrıca msdn iso indiricem fakat adguard sitesinde ki linklerde sorun var nerden indirebilirim başka ?
-
evet ben de 1809, 1909, 2004 aradım tüm gün bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 10 Şubat 2023; 13:35:8 > -
hocam bu kopyalar oem mi güvenilirliği nasıldır
Bilmiyorum hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X