Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (2061. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.688
Cevap
608
Favori
1.777.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20592060206120622063
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mesaj attım hocam sorun farklı yerde, konuyu kirletmeyeyim, teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar inanın öylesine bunaldım ki işin içinden çıkamıyorum yardımcı olursanız sevinirim, Ryzen 3200 işlemci Gigabyte A320 anakart 8 ram ve ssd var. Win 10 yüklüyorum bir kaç gün sonra güncelleme alınca bilgisayarda bir çakışma vs bir durum oluşuyor ve onarım sayfasına geçiyor. Son güncellemeyi kaldırıyorum düzeliyor bir kaç gün sonra yeniden aynı durum. Bu kez artık windows bir sorunla karşılaştı deyip güncellemeyi de silmiyor sıfırlama da yapmıyor. İnanın her şeyi denedim ama çıkamıyorum işin içinden. Bana ne önerirsiniz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dr_Otis D kullanıcısına yanıt

temiz kurulumdan sonra direkt güncellemeleri kapatın. isterseniz uzun yoldan elle yapabilirsiniz ya da 3. parti küçük bir yazılımla tek tıkla da kapatabiliyorsunuz. sürekli güncelleme alma mecburiyetiniz yoksa kapatın gitsin. arada bir büyük güncelleme geldikçe duruma göre açar günceller tekrar kapatırsınız.

• sroad kullanıcısına yanıt

3. parti küçük bir yazılım dan kastettiğiniz hangisi acaba. StopWinUpdates mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 19 Aralık 2022; 22:23:38 >
  • Ege.. kullanıcısına yanıt

seçeneklerden birisi o ama ben onu denemedim hiç. 22h2 temiz kurulum yaptıktan sonra ilk sayfada da paylaşılmış olan windows update blocker ile durdurdum şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.

2015'te aldığım i5-4210u işlemcili Dell notebook var Win8.1 ile geldi HDD-SSD değişimi yaptıktan sonra Win10 1709 sürümüne geçmiştim her güncellemede ağırlaştığını hissediyordum mavi ekrana düştüğü oluyordu ve yüklemeyi geri çekiyordum hizmetlerden updateyi devredışı bıraksam da kendisi etkinleştiriyordu en sonunda updateyi cmd ile hizmetlerden sildim :) her ne kadar 1709 desteği kesilse de cihazın performansı bu sürümde çok çok iyi

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Hizmetlerden silsem iş görür mü hocam bu işlemi nasıl yapabilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    1. alternatif yolu uyguladım tekrar update hizmetini geri getirme yolu da var benim daha ihtiyacım olmadı ama temiz format sonrası bunu uygulamadan önce sistem neye ihtiyaç duyabilecekse onları kurdum (net framework sürümleri, microsoft visual c++ vs.)

https://bilgegunluk.com/windows-10-guncellestirmelerini-kapatma/

• son sürüm Win10 Pro kullanıyorum, bazen simgeler ve görev çubuğu kıpraşıyor (sağ tık yenile yapar gibi)
    bu durumu yaşayan var mı

• Windows 10 da ağ ayarlarından tarifeli bağlantıyı açınca tüm eşitleme hizmetlerini devre dışı mı bırakıyor? Ben microsoft edge tarayıcıya kaydediyorum bazı sık kullanılanları vs. eğer tarifeli bağlantı açarsam bunların sunucuyla eşitlenmesini engeller mi ?

• Windows 10 pro 22H2 İS Derlemesi: 19045.2364 format attım ve windows key tanımıyor ilginç mail ile aktif oluyordu artık olmuyor bir önceki sürüme dönsem sizce düzelir mi? acaba bu sürümde hatamı oluyor

• Hard diskli bir laptop veya pc kullanıyorsanız custom windows isolarından olan ATLAS OS v.1809 sürümünü öneririm.

• Arkadaşlar güncel bir windows 10 isosu var mı google drive linki üzerinden hızlıca indirebileceğim? Malum siteler hep mediafire üzerine yüklüyor o da kağnıdan yavaş indiriyor.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]
    Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]tb.rg-adguard.net
    TechBench by WZT (v4.1.1)
    https://tb.rg-adguard.net/public.php

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] 

İlk sayfada nasıl ve nereden indirileceği detaylı olarak yazılmış. Bi göz atmanızda fayda var.

microsoftun sitesinde orjinal kopya indirme aracı var hocam başkalarının yükledikleri yerine orayı tercih ederim, ister iso indiriyor ister direk usb kurulum yapıyor

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Onu gordum de yapamadim bende iso olarak indirmiyor.

Oha derken ?

• Extralarge kullanıcısına yanıt

Arşive dedim onu.

• 
Sayfa: önceki 20592060206120622063
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.