Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (2063. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.685
Cevap
608
Favori
1.776.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20612062206320642065
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sistemi 6.nesil sonrası olanlar için en yeni 22H2 iso gayet stabil korkmadan kurabilirsiniz, eski donanımları bilmiyorum. Siz önce günceli deneyin belki %5-10 daha hızlı olacak diye güncelleme almayan sürümleri kurmayı önermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 11 Şubat 2023; 17:32:11 >
  • Uzun bir aradan sonra W10'a döndüm, bilgisayarı tutamıyorum resmen uçuyor.. W11'de hantallık varmış büyük ihtimal o açılma kapanma efektleri, transparanlıktan falandır zaten sistemin oturmadığını biliyoruz.

Windows'un bir üst sürümünden bir altına geçtiğiniz zaman ilk fark ettiğiniz şey sanki böyle daha rahat işlem yapıyorsunuz ağırlıklar kalkmış, her şeye erişim daha kolay, sisteme adapte olmak daha basit. (e o zaman niye üste geçtim diyor insan, burada da yeni özellik ve temalarla göz boyanıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 12 Şubat 2023; 2:50:19 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt

hocam merhaba.

i3 işlemcili bilgisayar için w10 arıyorum. önceki seneler indirdiğim birkaç farklı sürüm kurdum ama çok berbat çalıştı. geçici w7 kurdum. bana önerebileceğin w10 ve güncel olan sürüm nedir? varsa link rica edebilirmiyim?

• Sedat. kullanıcısına yanıt

Öncelikle sorumluluk size aittir biraz riskli bir işlemdir, Ntlite 1.5.0.5855 uygulamasını kurup açın, karşınıza yüklü windows sürümü çıkacak çift tıklayıp içeriği okumasını sağlayın, önce mutlaka reset tuşuna basın, arama butonuna "Windows help" yazdığınızda bu bileşeni görebilirsiniz, tikini kaldırıp bileşeni silebilirsiniz, yapamazsınız özelden bir iletişim numarası yazıverin adım adım tarif edeyim.

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

Resimdeki adımları takip ederek deneyiniz. Help file support tikini kaldırınız.

Bu işlem sonunda simge orada görünmeye devam edecek fakat bir işlevi olmayacak. Selametle kalınız kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 12 Şubat 2023; 22:20:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MUTAF kullanıcısına yanıt

Selam, ilk sayfadaki linklerden en güncel 22H2 indirip kurun ve gerekli Telemetry ayarlarını yapın, gereksiz şeyleri silin hepsi ilk sayfada.

• Bir problemim var bu konuda yardım edebilecek var mı ? Çift monitör kullanıyorum. Belli bir süre işlem yapmayınca ekranlar kapanıyor. Daha sonra açınca ilk önce 1.monitör açılıyor. 2.monitörde bulunan uygulamalarım 1.i monitöre geliyor ve onları 2.monitöre almam gerekiyor. Bunun bir çözümü var mıdır ? Otomatik ekran kapatmayı kapatmadan.

• Şurada Ocak Güncellemesi eklenmiş ISO var.

TBRG ADGuard sitesinin yeni projesi bu siteymiş.

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]files.rg-adguard.net
    tr-tr_windows_10_consumer_editions_version_22h2_updated_jan_2023_x64_dvd_d485fac1.iso :: List of files by Microsoft®
    https://files.rg-adguard.net/file/5cf3091e-38b3-36ce-5931-90494397fc9a
  • FALCREB kullanıcısına yanıt

bu durumu ben de yaşıyorum. monitörler aynı anda açılmadığı ve 2. monitör daha önce açıldığı için tüm sayfalar karışıyor zaman zaman.

• -Optimizer 14.8, OOSU10_1.9.1434, Cortana'yı Silmek eklendi.

-Eski anlatımlar silindi.

-Bazı başlıkların yeri değiştirildi, sadeleştirildi.

-Yeni güncelleme girildi.

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt

Cevap için çok çok teşekkürler, yazılanların aynısını yaptım ve evet oldu. Artık oraya tıklasamda yardım mardım açılmıyor.. Mikisoft bu kadar uğraştıracağina oraya ekle/kaldır seçeneği koysa veya bir tane akıllı zekası olan biri "ya bunu buraya koyduk ama insanlar yanlışlıkla tıklayabilir" dese zaten sorun çözülüyor..

Cevap aslında İLK sayfayada eklenebilir, ihtiyacı olan olmayanlarda yararlansın bence. Tekrardan teşekkürler.

• Sedat. kullanıcısına yanıt

Harika , çok sevindim, hayırlı günler diliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam ntlite ile ayarları yapmam ne kadar sağlıklı ? Yoksa sistemi kurduktan sonra mı konuda ki araçlarla işlem yapayım ?

• NexusElite kullanıcısına yanıt
    Bence 2.seçenek, gerektiğinde eski haline getirebilmek daha mantıklı ve sistemin bütünlüğü bozuluyor mu görürsün, her şeyi öyle çıkaramıyoruz bazı ayar ve programlar başka yerleri etkiliyor sonra çorba oluyor. :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam sürücü güncellemelerini kapatmış olmama rağmen update kendiliğinden sürücü güncelliyor bunu nasıl kapatabilirim ? İnce ayarlar yapıyorum defender silmek gibi güncelleme ile tekrar geri geliyor. Güncellemeleri açık bırakmam lazım. Gamepass kullandığım için. Var mıdır çözüm yolu ?

• NexusElite kullanıcısına yanıt
    Optimizer aracında "Exclude drivers from updates" seçeneğini seçiniz durumu çözecektir. 👍

Edit: Evet. O başka bir konu, cihazda donanımsal bir şey olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Şubat 2023; 1:14:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bunu internete bağlanmadan önce yapıcam dimi ? Birde hocam kasaya harici disk taktığım zaman res atıyor bir süre sonra sebebi nedir ?

• Ben de 11 den 10 a döndüm ve gerçekten 11 in ne kadar hantal olduğunu fark ettim.Sistemim güncel olmasına rağmen w11 bence hala w10 kadar hızlı ve tepkisel değil.11 22h2 güncellemesi ile bayağı bir toparladı ama yok yani w10 kadar seri değil hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 19 Şubat 2023; 15:4:51 >
  • CoreGame kullanıcısına yanıt

Windows 11 de bf1 oynarken anlık takılmalar oluyordu, anlık dediysem görüntü bir anlığına donuyor 3 saniye boyunca öyle kalıp ondan sonra düzeliyordu.İşte o 3 saniyelik donmada ben oyunda ölmüş oluyordum.Çok rahatsız edici bir durumdu ve bunu çözmek için iki üç kere temiz kurulum yaptım, tüm sürücülerim günceldi, tüm arka plan programlarını vs. kapattım her türlü numarayı denedim ama ne yaptıysam sorunu çözemedim.

Daha sonra windows 10'a geri döndüm, hiçbir ayar vs. yapmadan sadece güncel sürücüleri kurdum ve oyuna girdim.Bir baktım ki ne takılma var ne kasma var hiçbir şey yok, sistemim windows 11 için yeterli bir sistem olmasına rağmen oyunlarda anlık takılma yaşatmasına anlam veremedim.O kadar yeni işlemci anakart ıvır zıvır aldık yine kasıyor yine kasıyor, windows 11 amd işlemcileri sevmiyor galiba.

• Hocam aynısı bende de oldu ben şuan başka şehirdeyim laptop soğutucusunu alamadım yanıma ısınmadan dolayı takılıyor sandım fakat w10 a geçince benim de takılma gitti.Benim de sistem güncel 11 i rahat kaldırıyor yani ayrıca işlemci intel olduğu halde yaşandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 19 Şubat 2023; 22:59:31 >
  • win 11 hala tam anlamıyla oturmuş değil. görsellik ve açılıştaki şeyler yeniymiş imajı veriyor. win 10 dan bir süre daha şaşmayın.

amd kullanıyorsanız anakartın xmp profilinden raminizi (hangi mhz aldıysanız) profile 1 seçin. amd chipset driver güncellendi geçenlerde, onu da anakartınızın marka model bölümünden indirip kurun.

bf1 oynuyorsanız ekleşelim hocam. ben de yeni başladım sayılır, level 32 olduk. hilecilere denk gelmezseniz güzel oyunlar çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 20612062206320642065
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.