Şimdi Ara

Windows 10 Rezervi Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 10'un bu rezerv olayını biliyorsunuzdur. Ben yaptım rezerv ama benim merak ettiğim şu. win10'a geçince bütün bilgilerim silinecek mi? Örneğin win8'den 8.1'e geçerken hiçbir şey olmamıştı ama bu biraz düşündürüyor beni. Bütün dosyalarım C'de bulunuyor. Bilgisi olan var mı acaba bu konu hakkında?

• quote:

Orijinalden alıntı: lutfullah_226

Arkadaşlar windows 10'un bu rezerv olayını biliyorsunuzdur. Ben yaptım rezerv ama benim merak ettiğim şu. win10'a geçince bütün bilgilerim silinecek mi? Örneğin win8'den 8.1'e geçerken hiçbir şey olmamıştı ama bu biraz düşündürüyor beni. Bütün dosyalarım C'de bulunuyor. Bilgisi olan var mı acaba bu konu hakkında?

update olacagı için silinecegini sanmam. ama update yapmafan dosyalarını yedeklenemende fayda var. hdd tek bölüm mü? 2 ise diğer bölüme atabilirsin.
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Sabit diskim C ve D olarak iki bölüm ama D'de yaklaşık 20 cg'lık alan var ve sadece recovery içeren klasör var. bu şekilde yüklü gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lutfullah_226

Sabit diskim C ve D olarak iki bölüm ama D'de yaklaşık 20 cg'lık alan var ve sadece recovery içeren klasör var. bu şekilde yüklü gelmişti.

bu tip yükseltmelerde dosyalara bişey olmaz. ama sen yükeleme yapmadan önemli dosyalarını d ye at. yada direk update ile değilde kendin temiz kurulum yap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.