Yakın zaman önce Windows 8.1 işletim sistemimi Windows 10 a yükselttim ancak seste titreme (Robotik bir ses) ve Videolarda bir kaç saniyede bir milisaniyelik donmalar oluyor, tüm sürücüleri güncelledim, ram leri kontrol ettim hatta harici ses kartıyla bile denedim sorunu çözmedim, Windows 7 ve 8 de böyle bir sorun yok sadece Windows 10 da oluyor.
İşlemci normal kullanımda 25-28 °C lerde Yükte (En ağır grafikli oyunlarda bile) 35-38 °C lerde, Grafik kartı , Ram ler her şey normal sorun kesinlikle yazılımsal ama bir türlü çözemiyorum, Artık çözüm bulamazsam Win 7 yada Win 8 ile devam edeceğim.
Bu sorunla karşılaşıp çözen varsa yardım rica ederim..
Sorunu çözdüm sorunun işletim sistemi ile alakası yokmuş farketmemişim, Başkalarına da faydalı olur diye yazıyorum, Benim PC masa üstü idi ve Wifi adaptör ile kablosuz kullanıyordum sorun bu PCIE karttan kaynaklanıyormuş.
Normal gezinti ve indirmeler de farkedemiyorsunuz ama video izlerken ve müzik dinlerken takılmalar oluyor bu kart yüzünden, işin ilginç tarafı PC de kayıtlı video ve müzikleri de etkiliyor, nasıl yapıyor bilmiyorum, nette hiçbir alakanız olmasa bile sinyal aldığı sürece bütün medyayı etkiliyor.
Bu Allah'ın belası Wifi kart ASUS PCE N10 dur arkadaşlar, Ben geçen sene vatandan 50 ye almıştım şimdi sanırım 70 tl olmuş. Bir sene bile kullanamadım bozuldu, Gittim bilgisayarcıdan 20 tl ye ikinci el US ROBOTICS PCI Wifi kart aldım bundan bin kat daha iyi, aşağıda ki karttan uzakak durun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok34 -- 20 Mart 2016; 19:46:45 >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme