Arkadaşlar işin uzmanlarının yardımına ihtiyacım var... Windows 10 Technical Prewiev in son yapı güncellemesinden sonra çok garip bir durumla karşı karşıyayım. Durum şu: Güncellemeden sonra malum Project Spartan tarayıcı geldi. Fakat şu anda spartan dışında hiçbir tarayıcı ile internete giremiyorum. Şu anda bu mesajı da spartan kullanarak yazıyorum. Ne internet Explorer ne de Chrome kullanarak internete bağlanamıyorum. İlk aklıma gelen son güncelleme ile birlikte Windows güvenlik duvarının diğer tarayıcıları engellediği oldu. Fakat güvenlik duvarını devre dışı bırakmama rağmen hala Spartan dışında bir tarayıcı ile internete çıkış yapamıyorum. Diğer tarayıcılar DNS ile ilgili hata veriyor. Fikri olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Bu arada Bilişim Teknolojileri Öğretmeniyim, yani işletim sistemleri ile ilgili konulara hakimim bu nedenle lütfen Windows 10 zaten kararlı değil, olur öyle hatalar, sen de Spartan kullan v.b. şekilde çözüm sunmazsanız sevinirim. Diğer iki bilgisayarım da da Windows 10 yüklü fakat onlarda hiç bir sıkıntı yaşamıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Allah rızası için yok mu bir yardım edecek. Kafayı yemeye az kaldı. Şu anda bu mesajı Spartan üzerinden yazıyorum, hiç bir sorun yok. internette herşeyi yapıyorum fakat iş diğer tarayıcılara gelince hiç bir şekilde bağlanmıyor... Sadece tarayıcılar değil tabiki oyunlarda internete bağlanmıyor...
tarayı proxy ayarlarında sorun olabilir.
Modemde DNS ayarı varsa orayada DNS yazıp öyle dene.