Şimdi Ara

Windows 10 tanıtıldı: İşte yeni nesil işletim sisteminin tüm detayları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
6
Favori
26.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: radko

quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Windows bitmiş artık ‼️‼️ win7 sonrası çöp resmen

Ah sebebini de bir yazsanız. Ne var şu arayuzde bilmiyorum başlat dediniz geri geldi hem de ekstra özelliklerle başka ne istiyorsun?

Bi çıkın dışarı devlet daireleri ve internet cafe hariç win kullananmı kaldı memleketde

ne kullanıyorlar sorması ayıp

Mac

Hakkını yeme, mac fabrikasında da kullanılıyor.

Windows 10 tanıtıldı: İşte yeni nesil işletim sisteminin tüm detayları

kendinizi kandırmayın. devekuşu misali kafayı kuma gömdümü kendini yalnız hisseder misali sizin etrafınızda ki bir kesim bunu kullanması bir şey ifade etmez. kabaca şöyle diyebiliriz dışarıda 10 bilgisayarın 9 unda win var. gerisini sen düşün. gerçi gerisi dediğim topu topu 1 bilgisayar çok düşünmene gerek yok. oda mac olsun. linux a yer kalmadı tüh.

• Gine ceo lar mühendisler gelmiş. Bir tane syntax bilmeden windows 95 ten beri aynı diyen Windows un pazardaki yüzde 90 a yakın payını bilmeden Microsoft batıyor diyen ceo lar var.Ben Windows u savunmuyorum hangi işletim sistemi işime yarıyorsa onu kullanırım. Zaten genelde eleştirenler iki problem söylüyorki ikiside o kadar büyük problemler değil bana göre. Başlat menüsü isteyenler zaten birşey diyemem bu problem bile degil bir sürü başlat menüsü turevleri çıktı ki çoğu bedava. Windows ta çok güvenlik açığı var diyenler kullanım oranı bu kadar yüksek bir sistem de bu problemin olacağını bilir. Mac OS ta bu kadar çok kullanilsa aynı sorunlar onda olacaktır. Yapılacak şey basit win 10 çıktığında ve sürücü desteği tamamlandığı zaman win 7 ile karşılaştırır karar verilir hangisinin iyi olduğuna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasada hangi mühendis,tasarımcı,yönetici win kullanıyor yapmayın beyler .

• quote:

Orijinalden alıntı: opsladio

8.1 kullanıyorum gayet akıcı ve stabil çalışıyor 8.1 den 10 a bedava geçiş olursa direk atlarım. çünkü 10 önemli bir sayı hemde atak yapmaları için iyi bir fırsat ben iyi çalıştıklarına bu yüzden inanıyorum

8.1 iyiydi ama artık 10 var. indirilebilir olsa hemen indireceğim ve elvada diyeceğim win 8.1 e. win 7 yide ilk deneme sürümünden win 8 in çıkan ilk deneme sürümüne kadar kullandım. 8 ide aynı şekilde şimdi sıra geldi 10 un deneme sürümüne.

win 7 çıkınca ölümüne xp ciler vardı. win 8 çıkınca ölümüne 7 ciler vardı. şimdi bakalım ne olacak. korkuyorum win 3.1 ciler piyasaya türemese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACETECA

Win 8 i bile kullanamadım çok saçma geldi en iyisi Win 7 yüzlerce windows çıksa win 7 den vazgeçmem.
    Git gide arayüzlerini değiştiriyorlar bilgisayar değil tablet kullanıyorum sanki.

Bütün hırıltı ve gurultularda bu yüzden çıktı zaten.

Düzenleme: Argo
  • quote:

quote:

8.1 kullanıyorum gayet akıcı ve stabil çalışıyor 8.1 den 10 a bedava geçiş olursa direk atlarım. çünkü 10 önemli bir sayı hemde atak yapmaları için iyi bir fırsat ben iyi çalıştıklarına bu yüzden inanıyorum

8.1 iyiydi ama artık 10 var. indirilebilir olsa hemen indireceğim ve elvada diyeceğim win 8.1 e. win 7 yide ilk deneme sürümünden win 8 in çıkan ilk deneme sürümüne kadar kullandım. 8 ide aynı şekilde şimdi sıra geldi 10 un deneme sürümüne.

win 7 çıkınca ölümüne xp ciler vardı. win 8 çıkınca ölümüne 7 ciler vardı. şimdi bakalım ne olacak. korkuyorum win 3.1 ciler piyasaya türemese.

Demo ne zaman kullanıma açılacak herhangi bi bilgi var mı?

• Vista: Kötü
    Win 7: İyi
    Win 8: Kötü
    Win 9: İyi
    Win 10: Kötü

• Xp candir gerisi heyecandir

• En iyisi XP di bence.

• Yeni windows güzel olur. Yükleriz yeni sistemimize.

• Sözde bugün yayınlanacaktı ama yok hala piyasada , bekliyoruz bakalım

preview.windows.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 1 Ekim 2014; 15:40:35 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

Betayi nerden indirecegiz?

preview.windows.com

Daha gelmedi

Sagolasin hocam beta ucretsiz degilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bozokluht

quote:

quote:

Demo ne zaman kullanıma açılacak herhangi bi bilgi var mı?

bugün açılması lazım bende onu bekliyorum.

• multiTYRT kullanıcısına yanıt
    win 9 yerine win 10 geliyor zaten onun için sıralamada iyi ye denk geliyor
  • başlat menüsü telefondaki fiziksel tuş gibidir benim için başlat menüsü geri geldiyse windows 10 u kullanabilirim.
  • quote:

quote:

quote:

Betayi nerden indirecegiz?

preview.windows.com

Daha gelmedi

Sagolasin hocam beta ucretsiz degilmi?

ne demek ücretsiz mi ? birde para mı vereceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creav

başlat menüsü telefondaki fiziksel tuş gibidir benim için başlat menüsü geri geldiyse windows 10 u kullanabilirim.

aslında başlat menusunu adam gibi dizayn etmiş olsalardı çok sıkıntı olmazdı. eski başlat menusunun yerini alamadı.
  • 9 ne ara çıktı ya
  • Başlat menüsünün geri dönüşü çok mantıklı bir karar olmuş win8 kullanmammın tek nedenidir başlat menüsünün olmamısı.

• Windows 10 bence güzel bir işletim sistemi olacak. Daha önce tahmin ettiğim gibi eğer xp, vista, 7 ve 8 i içine kapsayan dosyaları mevcutsa oyunlarda ve programlarda bize zorluk çıkarmayacaktır.
    İlerleyen zamanlarda güncellemeleri de mevcut olur böylece gelişir bence kullanışlı olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.