Şimdi Ara

Windows 10 tanıtıldı: İşte yeni nesil işletim sisteminin tüm detayları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
6
Favori
26.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

Betayi nerden indirecegiz?

preview.windows.com

Daha gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

Yemişim Metro arayüzünü, windowsun o iğrenç tasarımı ve ultra kullanışsız işletim sistemini. Tamam daha hızlı açılıo, eeee? İşimi göremedikten sonra hızı ne yapayım?

Windowstan bir cacık olmaz.

MAC OS ye geçmenin vakti geldi de geçiyor.

Mac OSX tasarımı bu arayuzun neresinden iyi ve işlevsel? Apple bile Windows kullanıyor 2 kere üst üste yakalandılar.

Microsoft da mac kullanıyor ne var bunda büyütecek.

• Win 8 den bir farkı yok.Ha pardon başlat menüsü gelmiş çok büyük yenilik gerçekten,tebrik etmek gerek
  • Windows bitmiş artık ‼️‼️ win7 sonrası çöp resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

Yemişim Metro arayüzünü, windowsun o iğrenç tasarımı ve ultra kullanışsız işletim sistemini. Tamam daha hızlı açılıo, eeee? İşimi göremedikten sonra hızı ne yapayım?

Windowstan bir cacık olmaz.

MAC OS ye geçmenin vakti geldi de geçiyor.

Mac OSX tasarımı bu arayuzun neresinden iyi ve işlevsel? Apple bile Windows kullanıyor 2 kere üst üste yakalandılar.

Microsoft da mac kullanıyor ne var bunda büyütecek.

Kanıt?

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Windows bitmiş artık ‼️‼️ win7 sonrası çöp resmen

Ah sebebini de bir yazsanız. Ne var şu arayuzde bilmiyorum başlat dediniz geri geldi hem de ekstra özelliklerle başka ne istiyorsun?

• radko kullanıcısına yanıt
    Yav he he Windows bitmiş

• w8.1 metro arayüzü hariç w7'yi katlar niye kimse beğenmiyor anlamadım
  • O kadar anlamayıp boş yorum yapan var ki. Yok windows dan kurtulmak isteyen o kadar çok insan var ki bilmem ne. Şu an bilişim sektöründe en temel şey olan Windows dan hangi akıl ve mantıkla bıkıyorsun sen arkadaş? Başlat menüsü dedin geri geldi hem de harika bir biçimde. Bunun dışında çöp möp dediğin özellikleri 1 kez bile kullanmıyorsun sonra gelip yorum yapıyorsun.
  • Gayet güzel olmuş 7 ve 8'i de beğenmiştim, 10 da fena gözükmüyor. Şu an 8'i kullanıyorum ve memnunum. Elbet bir mac osx gibi güzel görünmüyor. Ama napalım buna mecburuz:)

• Win 8 i bile kullanamadım çok saçma geldi en iyisi Win 7 yüzlerce windows çıksa win 7 den vazgeçmem.
    Git gide arayüzlerini değiştiriyorlar bilgisayar değil tablet kullanıyorum sanki.
  • Win 9 beleş olacak muhabbeti vardı. Direk 10 çıkacağı içinmiş demekki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: radko

Windows bitmiş artık ‼️‼️ win7 sonrası çöp resmen

Ah sebebini de bir yazsanız. Ne var şu arayuzde bilmiyorum başlat dediniz geri geldi hem de ekstra özelliklerle başka ne istiyorsun?

Bi çıkın dışarı devlet daireleri ve internet cafe hariç win kullananmı kaldı memleketde

• Windows, MacOs ve Linux karşısında her zaman daha yavaş, stabilite sorunu olan, güvenlik açığı olan işletim sistemi olmuştu. Bunu kimse inkar edemez. Her yeni bir sürüm gittikçe yavaşlamış bize ek donanım almaya mecbur etmişti. Ama gel gelelim, Wondows 7 vista ya nazaran sistemi daha az yoran bir işletim sistemi. Vista dan sonra Windows 7 ye geçenler derin bir nefes almıştı. Windows 8 ise her ne kadar o metro arayüzünden nefret etsekte çekirdek yapısı olarak Windows 7 den hızlı ve stabil bir işletim sistemi oldu. Ben Microsoftun bu gidişatından oldukça menmunum şuan. Gittikçe daha verimli ve bir işletim sistemi hazırlıyorlar.

ama gel gelelim, tasarım arayüz konusunda çok istikrarsız bir firma Microsoft. Her ne kadar son zamanlar da kare tasarım anlayışını benimsede kendi içinde tutarsızlıkları mevcut. Bir sürümde başlatı kaldırıp, diğer sürümde başlatı eklemek vizyonsuzluğa işarettir. Microsoftun tasarım ekibini elden geçermesi gerektiğini düşünüyorum. Bir Linux bir MacOs bakınca Windows un tasarımı çok yavan kalıyor.

• Windows Xp benim için yeni bitti windows 7 yi yeni keşfediyorum, gidin ötede oynayın
  • Bir de aramızda para toplayıp, Microsoft'a gönderelim artık bir arayüz tasarımcısı işe alsın. Sanırım bu arayüzler de yazılımcılardan çıkıyor.

• Gelişen teknoloji artık eskiye oranla Microsoft için daha tehdit verici bi boyuta gelmiştir. Microsoft kendini güncelleme konusunda artık mobil teknolojiyi daha aktif kullanmalı pc devri mobil devre döndü artık Windows 8 tabletler için vazgeçilmez bi ürün onu geliştirmek varken 10 a atlamak bence gereksiz

• yıllardır win95 i süsleyip püsleyip önümüze koyuyorlar. artık şu arayüz ve görsellik değişsin. korsan kullanmadığım için söz hakkına sahibim :)

• ismi keşke 9 olsaydı
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.