Şimdi Ara

Windows 10 tanıtıldı: İşte yeni nesil işletim sisteminin tüm detayları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
6
Favori
26.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • He soyle yola gel Microsoft, bize Nokia arayuz dayatacaktin ama olmadi, klasik masaustu-gorev-baslaemenusune dondugun iyi oldu, simdi yeni windowsa gecmeyi dusunebiliriz :))

• Elsa kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 9 evlatlık verilmiş Apple'a beyler dağılabilirsiniz
  • Asıl merak ettiğim windows phone'da ne gibi değişiklikler planları ve yol izlenimleri olacak. Birleşecek falan diyorlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Windows, MacOs ve Linux karşısında her zaman daha yavaş, stabilite sorunu olan, güvenlik açığı olan işletim sistemi olmuştu. Bunu kimse inkar edemez. Her yeni bir sürüm gittikçe yavaşlamış bize ek donanım almaya mecbur etmişti. Ama gel gelelim, Wondows 7 vista ya nazaran sistemi daha az yoran bir işletim sistemi. Vista dan sonra Windows 7 ye geçenler derin bir nefes almıştı. Windows 8 ise her ne kadar o metro arayüzünden nefret etsekte çekirdek yapısı olarak Windows 7 den hızlı ve stabil bir işletim sistemi oldu. Ben Microsoftun bu gidişatından oldukça menmunum şuan. Gittikçe daha verimli ve bir işletim sistemi hazırlıyorlar.

ama gel gelelim, tasarım arayüz konusunda çok istikrarsız bir firma Microsoft. Her ne kadar son zamanlar da kare tasarım anlayışını benimsede kendi içinde tutarsızlıkları mevcut. Bir sürümde başlatı kaldırıp, diğer sürümde başlatı eklemek vizyonsuzluğa işarettir. Microsoftun tasarım ekibini elden geçermesi gerektiğini düşünüyorum. Bir Linux bir MacOs bakınca Windows un tasarımı çok yavan kalıyor.

son cümlesine kadar katılıyorum diyecektim ki son cümlene katılamadım. Arayüz konusunda microsoftun tutarsızlıkları olsada ben apple dan çok iyi. En azından daha modern. Apple Xerox dan aldıkları temel arayüze hiç bir şey eklemediler. hatta bu nu aynen ios da da kullandılr. Bence artık bir şeyler değişmeli. microsoftun kare kare si daha mı iyi bilmem ama en azından değişimin başlangıcı. apple dan daha yenilikçi bir şeyler beklerken hala ilk arayüz kullanılıyor.
    bir de Linux konusunda cinnamon mate kde unity xcfe bence bunların hiç biri arayüz olarak windowsun yanına yaklaşamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

bu resimde ne gördün de paylaştın çok merak ettim ?

1. Microsoft bilgisayar üretmediği için bu cihazı kullanması gayet normal.

2. microsoftun bir hayli hissesi var apple da. dolayısıyla ortak olduğu bir firmanın ürününü kullanması gayet normal.
  • windows 9 beleşti arkadaşlar win ten paralı. şimdi dağılabilirsiniz. :)

şaka bir tarafa farklı pencereler (masaüstü) olayını macos larda senelerdir kullanıyoruz. windoğs un bunu yeni icat etmiş gibi davranması komik görünsede ben bu gelişmeden memnun kaldım açıkcası.

win milenyum, win vista nasıl çöpse win 8 de ara sürüm bir çöptü.

şimdi win ten olmuş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 1 Ekim 2014; 14:41:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabey444

yıllardır win95 i süsleyip püsleyip önümüze koyuyorlar. artık şu arayüz ve görsellik değişsin. korsan kullanmadığım için söz hakkına sahibim :)

katılıyorum. tasarımın mamen değiştirilmesi gerekiyor. hem Mouse ve dokunmatik olarak kullanılabilecek bir arayüze geçme zamanı geldi. bu konuda önce davranan Microsoft oldu pek başarılı olduğu söylenemez ama yolu doğru en azından. Google dan bir beklentim yok zaten ama apple hala aynı hiç bozmadı çizgisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Windows bitmiş artık ‼️‼️ win7 sonrası çöp resmen

Ah sebebini de bir yazsanız. Ne var şu arayuzde bilmiyorum başlat dediniz geri geldi hem de ekstra özelliklerle başka ne istiyorsun?

Bi çıkın dışarı devlet daireleri ve internet cafe hariç win kullananmı kaldı memleketde

ne kullanıyorlar sorması ayıp
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Cevapladığım kişinin mesajını okursan niye böyle bir resim paylaştığımı anlarsın. Boş alıntı yapmayın neyin ne olduğunu bilecek kadar bilgim var. Fikrinizi kendinize saklayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

quote:

quote:

Ah sebebini de bir yazsanız. Ne var şu arayuzde bilmiyorum başlat dediniz geri geldi hem de ekstra özelliklerle başka ne istiyorsun?

Bi çıkın dışarı devlet daireleri ve internet cafe hariç win kullananmı kaldı memleketde

Mac

• 9 u atlamıslar 10 geçmişler
  • 8 gibi buda vasat. 8.2 olmuş bu hak etmiyor 10 ismini

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mac

Hakkını yeme, mac fabrikasında da kullanılıyor.

• 9 çıktımı ki
  • Guldurdu.

Hitler demands Windows 9!

Bi de bu var

Microsoft skipping number 9....

Calling the third Xbox the Xbox ONE...

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mac

Hakkını yeme, mac fabrikasında da kullanılıyor.

Farkındaysan win7 sonrası çöp dedim 😂😜

• radko kullanıcısına yanıt
    "Bi çıkın dışarı devlet daireleri ve internet cafe hariç win kullananmı kaldı memleketde" Bunu bir başkası dedi herhalde?

• quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

Cevapladığım kişinin mesajını okursan niye böyle bir resim paylaştığımı anlarsın. Boş alıntı yapmayın neyin ne olduğunu bilecek kadar bilgim var. Fikrinizi kendinize saklayın.

fikirlerin doğrultusunda yorum yapsaydın bilgimi paylaşmak durumunda kalmazdım. neyse kal sağlıcakla bedava zaman harcamaya değmez
  • 8.1 kullanıyorum gayet akıcı ve stabil çalışıyor 8.1 den 10 a bedava geçiş olursa direk atlarım. çünkü 10 önemli bir sayı hemde atak yapmaları için iyi bir fırsat ben iyi çalıştıklarına bu yüzden inanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.