Şimdi Ara

Windows 10 tanıtıldı: İşte yeni nesil işletim sisteminin tüm detayları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
6
Favori
26.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *GameOver*

bu yazına çok şaşırdım ne kullanıyor insanlar bizede açıklarmısın ben görmedim çünkü hepsi windows kullanıyor ?

eleman herhalde starbucksta elinde macbook pro ile newyork borsasında hisse senedi takip eden çakma entel dantel globalistlerden.
  • 7 candır can
  • quote:

windows iyidir boşver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

bu yazına çok şaşırdım ne kullanıyor insanlar bizede açıklarmısın ben görmedim çünkü hepsi windows kullanıyor ?

eleman herhalde starbucksta elinde macbook pro ile newyork borsasında hisse senedi takip eden çakma entel dantel globalistlerden.

İyi idi.
  • Al sana Apple 7 bin Aynısı Windowsta 2 bin
  • 4 5 6 7 8 10... :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Win8.1 bence son derece başarılı, niye laf ediyorsunuz ki. Win7'ye göre bariz hızlı.

Sene oldu 2014 hala XP diyenler var, pes ya.

Hocam bilgisayarinda bluetooth varmi? Yil olmus 2014 ve ben hala bluetoothlu notebookumu ve hoparlorumu birbirine milattan kalma Ses kablosu ile bağlıyorum neden? Cunku windows kafasina gore bluetoothu bir taniyor bir tanimiyor 3 gun varsa 2 gun ne simge ne dandik metronun ayarlarindaki sekme cikmiyor. Bu kadar dengesiz bir sistem olurmu? Var iste 8.1 & 8. Lisans olmasa aninda xpye veya 7 ye cevirecegim. Ses desen oda yok, tutarlilik desen eser yok, fonksiyonel desen hic degil, bi ayar icin kirk takla atiyosun. Xp veya 7 de herseyi 2 clickte halledebiliyorsun. Xpnin seslerini ve arayuzunu hala 8e ve turevlerine tercih ederim.

Windows 10da umarim aero peek geri gelir. Yoksa garanti maranti lisans misans demeden xpye döneceğim.

• Brtayi vermeyi unuttular galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

quote:

quote:

Betayi nerden indirecegiz?

preview.windows.com

Daha gelmedi

Sagolasin hocam beta ucretsiz degilmi?

Evet

Iyi o zaman. Orjinal olamayan 7 yi orjinal beta 10 ile degistirebilirim

Betanin kullanim suresi varmi? Yoksa omur boyu betada kalabiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

Bu özellikler zaten mac osx de var geriden gelmeye devam edin windowsçular

tm msen zenginsin mac kullanıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaltek

9 un ingilizce söylenişi, almanca da "hayır!" a denk gelmesinin konu ile bir ilgisi var mıdır ki?

9 iyidi be müdür, naptın?

herkes rakamsal olarak yazılan versiyonu kendi dilinde okuduğundan böyle bir sıkıntı olmaz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Betayi nerden indirecegiz?

preview.windows.com

Daha gelmedi

Sagolasin hocam beta ucretsiz degilmi?

Evet

Iyi o zaman. Orjinal olamayan 7 yi orjinal beta 10 ile degistirebilirim

Betanin kullanim suresi varmi? Yoksa omur boyu betada kalabiliyor muyuz?

Var. Final çıkınca 2 hafta içinde geçmen lazım. Ben olsam final isoyu indirip malum programlarla hallederim işimi

• Eskiden bu windowslar koca kutuda satılırdı. Ansiklopedi gibi kitapçığı olurdu. Windows cd lerindeki demo oyunları kurar oynardık. Vay be duygulandım.
  • 10 yerine X olaymış keşke ama. O zaman da OS X özentisi gibi olacaktı
  • Windows 9 yok çünkü Windows 8--->Windows 10 ------------> Windows 12------------>Windows 14 diye gidecek mantık Windows 13 'ü görmemek 13 rakamını neden uğursuz buluyorlar onu da açıklayayım;

1+4+5+3=13 (İstanbulun fethi)

5+7+1=13 (Peygamberimizin doğduğu yıl)
  • windows7-windows8 diye geldi 2 -2 atlayacağını kim söyledi ? belki 11 yapıp 13 yapacaklar..
  • Bu teknik önizlemenin türkçeside gelecekmi yoksa sadece ingilizcemi yayınlanır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redoracle -- 1 Ekim 2014; 18:19:07 >
  • Valla macbookta os x diğer laptopta windows 8.1 kullanıyorum ikiside güzel os x te hiç bakım yapmadan temizlik yapmadan telefon kullanır gibi rahat ne kasma ne takılma fakat windowsta yedek dosyaları ve benzeri şeyleri çok fazla pcye depoladığı için bi süre sonra takılmalar biraz ağırlık başlıyor belki laptop eski olduğu içindir ama yeni windowsun 8.1 den nekadar farkı olabilir zaten hızlı açılıyor sorunsuz çalışıyor tek amaç sesini duyurup istediği rakamlara ulaşamadığı için kalkışıyor böyle işlere eskiden kaç senede bir yenisi çıkardı iyce suyu çıktı
  • emre845 E kullanıcısına yanıt
    Bıçak kemiğe dayandı.
  • Lütfen kişisel kullanımınızı baz alarak işletim sistemi yorumlamayın. Mac OS de gerekli ve faydalıdır Windows'da. Her ikisi de farklı içerikler barındırdığından her ikisi de kullanılabilir. Şu an ihtiyacım yok ama Mac OS müzik yazılımların da ve video programlarında oldukça başarılı. Yalnız müzik programlarının program ekle kaldır kombinasyonu mac de olmadığından yüklemiş olduğunuz extra plugin vsi tarzı verileri elle silmek zorunda kalabiliyorsunuz. Vazgeçtiğiniz takdirde.

Windows için oyun platformu çok daha büyük olduğundan MAC OS bu amaçda tamamen geride. En basitinden türkçe yamaları çıkmış bir oyunu MAC OS de yama yapamazsın. Yama win tabanlı hazırlanıyor. Detaylı araştırın. Ben win de oyun oynamıyorum ki PS3 veya PS4 var diyenler başta da söylediğim gibi kişisel kullanımınız geneli ilgilendirmiyor.

Windows 10 ile başlatın yeniden gelmesi iyi olmuş,metro arayüzünden uzaklaştırıyorsa bizi daha iyi olacağı kanısındayım ayrıca. Bakalım 2015 Nisan gibi satışa çıkacak diyolar. Bekleyip göreceğiz.

Bu arada Windows 9 ne oldu diyenler, ana yazıyı okumadan yorumlarımı okumaya başlıyorlar. Windows 9 YOK! Windows 10 olarak geliyor. Yani Windows 7-Windows 8-Windows 8.1-Windows 10... şeklinde devam edecek. Kapiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatetrans -- 2 Ekim 2014; 2:58:25 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.