Şimdi Ara

Windows 10 tanıtıldı: İşte yeni nesil işletim sisteminin tüm detayları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
6
Favori
26.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba win 8.1'den yükseltme yapabilecek miyiz Formatlamak hiç işime gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

quote:

Orijinalden alıntı: Turkish_Union-687

Windows 9 yok çünkü Windows 8--->Windows 10 ------------> Windows 12------------>Windows 14 diye gidecek mantık Windows 13 'ü görmemek 13 rakamını neden uğursuz buluyorlar onu da açıklayayım;

1+4+5+3=13 (İstanbulun fethi)

5+7+1=13 (Peygamberimizin doğduğu yıl)

adamlar uzaya çıktı bizim bu araplar mhpnin 40.yılına dönecek nerdeyse yok 1453 yok muhonun doğum tarihi

Bizim araplar buna takılı dursun giydiği don bile windowsta tasarlanıyor. Araplar bu dünyaya ne yaptı ? hiçbir şey şuan kendilerini yiyip bitiriyorlar petrolleri olmasa donsuzlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwolf0 -- 1 Ekim 2014; 19:14:08 >

• orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    Olmaması çok ama çok doğal. Ne zaman ki toplum olarak lisanslı yazılım kullanma bilincine erişiriz o zaman yazılım dünyası Türkiye ve Türkçe Dili'nin farkına varır.
  • 64 bit versiyonu artık DVD'ye sığmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

64 bit versiyonu artık DVD'ye sığmaz.

flash !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkish_Union-687

Windows 9 yok çünkü Windows 8--->Windows 10 ------------> Windows 12------------>Windows 14 diye gidecek mantık Windows 13 'ü görmemek 13 rakamını neden uğursuz buluyorlar onu da açıklayayım;

1+4+5+3=13 (İstanbulun fethi)

5+7+1=13 (Peygamberimizin doğduğu yıl)

Kardes moralim bozuktu aksam aksam iyi guldum saolasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

adamların rakibi yokki bu yüzden son çırpınışı olamaz maci hiç sayma ztn bizim gibi kullanıcılara gelmez ülkenin çoğuda kullanmaz ubuntu vs. diceksen destek 0

Apple'ın elinde fırsat var ama değerlendirmiyor. Hamle yapmaları için tam zamanı..

Ubuntu falan benim de gözümde sıfır.

Koca dünyada adam gibi işletim sistemi yapan firma yok kafayı yicem

Apple zaten yeni işletim sistemini tanıttı.21'in de piyasaya çıkıyor.
    Bugün ki tanıtımdan sonraki kişisel düşüncem, yosemite 10 dan çok daha kullanışlı.

Bundan haberim yoktu bir arastirayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows 7 akarrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

64 bit versiyonu artık DVD'ye sığmaz.

dvd mi kaldı yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuntus81

malesef yine Türkçe desteği yok

Ben zaten İngilizce kullanıyordum değişen bir şey yok. "Bellek Read Olamadı" yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

9 nerde yaw

Ama bunu yapmayın ya
  • Artık Microsoft 'un başlat menüsü gibi bir saçmalıktan vazgeçmesi gerektiğini düşünüyorum ben bilgisayarımda hiçbir zaman başlat butonunu veya alt gösterge panelini kullanmıyorum açıkçası biraz görsel açıdan ubuntu ya da mac os 'den örnek alması gerektiğini düşünüyorum.
  • İndirme Linkleri Geldi Sömürün

64 BİT =http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=510225

32 BİT =http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=510226

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piscek -- 1 Ekim 2014; 19:36:51 >
  • Windows 8 kullanıcıları için ücretsiz olur demi?
  • Aero özelliği yeniden gelmeli görsel olarak çok şık duruyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bcoskun96

'Vindovs ten' diye okuyunca çok tatlı geliyo kulağa nedense

Sabırsızlıkla vindovs nayn demeyi bekliyordum ben ama
  • windows 9 bedava olcak haberlerının nedenını ogrenmıs olduk(:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 1 Ekim 2014; 19:46:19 >
  • 4 dakika kaldı indirmenin bitmesine bakalım nasıl olmuş w10
  • Başlat menüsünü kaldırıp sonraki versiyonda özellik diye tanıtmak eşşeği 1 yonca ile 5 kere öpmek değil yoncasız öpmek gibi olmuş
  • Henüz indirip denemedim; fakat Windows 8'e göre majör fark yok gibi gördüğüm kadarıyla.

Fakat Windows Vista'dan Windows 7'ye geçiş neyse, Windows 8/8.1'den Windows 10'a geçiş de o olacak gibi. Windows 8/8.1 ile Microsoft yeni şeyler denedi; fakat Windows 7 ve Windows XP patlaması yaşayamadı. Asıl iyileştirmeleri ve kullanıcıların beklentilerini Windows 10'da sunacak. Israr edilen Başlat Menüsü'nün Metro arayüzüne benzer bir şekilde tekrar gelmesi bunun örneklerinden biri.

Bir diğer düşündüğüm şey de Microsoft'un bundan sonra ürünlerinde sık sık güncelleme çıkartacak olması; fakat bu güncellemeleri Ubuntu gibi, Firefox gibi sürüm numarasında bir üste geçilmesi şeklinde sunması. Internet Explorer'da bunu gördük. Bundan sonra 2 yılda bir yeni bir Windows sürümü çıkartılırsa şaşırmam.

Ben Windows Aero temasının da en azından opsiyonel olarak geri gelmesini istiyorum. Oldukça şık duruyordu. Windows 8/8.1'de performans sıkıntısından dolayı mıdır nedir, kaldırdılar. Ancak 3. parti yazılımlar ile, yamalar ile Aero yapabiliyoruz. Umarım geri gelir.

Bu bayramda yeni bir bilgisayar alabilirim. Windows 8.1 yüklü olur o da. Windows 10'a ücretsiz yükseltme olanağından yararlanırım tam sürüm çıktığında. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 1 Ekim 2014; 19:52:45 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.