Şimdi Ara

Windows 10 tanıtıldı: İşte yeni nesil işletim sisteminin tüm detayları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
6
Favori
26.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hadi bakalım...
  • Kantırcı ergenler yine her zamanki gibi haberi yorumlarıyla kirletmişler.

• Wisdom 10 diye okudum yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 ANA KONU ' da yayında olacak çıkar çıkmaz , elimden geldiğince incelikleri yenilikleri tanıtıp üstüne resimli anlatımlar yaparım.

• Biride dememiş windows 9 nerede
  • Paint ve Notepad yenilenmediği sürece yeni windows'u kabul etmiyorum. 30 yıldır adamlar çivi çakmadı bu uygulamalara :) Zaytung haberine göre geliştiricileri öldüğü için yenileyemiyorlarmış.

*** son olarak "şimdiye kadarki en iyi iphone", "şimdiye kadarki en iyi windows" gerizekalı sloganını söyleyenlerin ağızlarının ortasına vurmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParacelciuS -- 1 Ekim 2014; 0:59:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Windows 10 ANA KONU ' da yayında olacak çıkar çıkmaz , elimden geldiğince incelikleri yenilikleri tanıtıp üstüne resimli anlatımlar yaparım.

indirmeye burdan sunulacak sanırım yarın buldum :http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-coming-soon
  • Microsoft
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

indirmeye burdan sunulacak sanırım yarın buldum :http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-coming-soon

arkadaş videoyu şimdi izledim.

hala kare tasarım...

hala o kullanması işkence olan kendi uygulamaları...

yahu birde adamın yenilik diye gösterdiği çift ekrana kolay ayırma olayı sanki herkesde 27" monitör var, 23.6" ' ta bile zevkli olmuyor ikiye bölmek birşey göremiyorsun ki özellikle bunun 15.6" olan laptoplarda geleceğini düşününce normal bir uygulamaya bile ufak gelirken ufacık ekranı 4 ' e bölüp işlem mi yapacağız Allah aşkına yenilik bu mu yahu.

şimdiden içim karardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Ekim 2014; 1:04:21 >

• Merak ettim açıkçası. Betasini yukleyebilirim ama driver ve diğer uygulamalari destekler mi ki

• fx57 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Erdi Abi yine çok güzel yazmışsın ama Sizden bir isteğim olacak .. şu resimleri galeri olarak değilde direk konuda paylaşabilirseniz çok güzel olur..
    Mesela çoklu uygulamadan bahsettiğiniz yerde onunla ilgili resmi ya da başlat menüsünden bahsettiginiz yerde onunla ilgili resmi hemen üstünde veya altinda paylaşırsanız hem okuma zevki hemde anlaşılırlık açısından daha güzel olacaktır diye düşünüyorum ..

Teşekkürler iyi günler ..

• Komut satırında fare ile yapıştır seceneginin yaninda control +V kombinasyonunun gelmesi ile kömüş satırında işlem yaparken daha az küfür edeceğiz,,,

• zaytung haberi sandım ama hala sazan.avi gibi geliyor
  • Şu sarı renk klasörlerden sıkıan bir benmiyim acaba ya.
    Aynı ikonlar aynı renkler sıkıyo ,bende hemen tema kuruyorum.
    Keşke klasörlerin nasıl görüneceğine hangi renk olacağına müdahale edebilsek.

• Başlat menusu varsa kullanirim yoksa 7 akar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

İçimden bir ses microsoft'un son çırpınışları diyor ama hadi bakalım..

İnşallah.Şu Windows'dan kurtulmak isteyen o kadar çok insan var ki.Sektörde rakip yok adamlara istedikleri gibi cirit atıyorlar.
  • Önemli olan görünüm değil bence windows xp yi ayakta tutan şey düşük donanımda hızlı çalışması

Windows 7 yi hayatta tutan şey ise şu anda piyasada windows için bulunan uygulamaların %95 i ile uyumlu bir biçimde hatasız çalışması

Ben windows 8 kullanıyorum eğer bilgisayarı profesyonel işler ve oyun için kullanacaksanıx windows 7 hala önde ama eğlence odaklı ise windows 8 hızı ve rmodern teması ile güzel seçenek

Win 10 eper win7 nin artıları ile win8 i birleştiren bi sistem ise mükemmel ama sadece gmrünümden ibaretse eksik kalsın lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: sél@h@ttin

Komut satırında fare ile yapıştır seceneginin yaninda control +V kombinasyonunun gelmesi ile kömüş satırında işlem yaparken daha az küfür edeceğiz,,,

komut satirinda yapistir ne buyuk bir eksiklikti la

• 9 u bedava beğenmeyenler paralı 10 olursa ne diyecekler bakalım

çok tuhaf milletiz çook
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.