Bildirim
Windows 10 tanıtıldı: İşte yeni nesil işletim sisteminin tüm detayları (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rambo_FT
Bir ara Nokia fanları, WP8 için şunu diyorlardı:
"Artık Crysis'i telefondan oynayabileceğiz! İşte Nokia'nın bombası budur!"
Hala da gülerim Microsoft'un her yerde aynı işletim sistemini kullanmasına :)
Oradaki belirtilmek istenen o değil, RT, 8.1 ve WP mağazaları birleşip tek bir mağaza haline gelecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Spycho
Yahu ben de mi sorun var Allah aşkına varsa yazsın biri. Artık şu saçma sapan masaüstü ve başlat menüsünde gördüğüm o görsellerden-saçma sapan eklentilerden vazgeçilmeli. Ne olursa olsun son model bir donanıma veya son model ekran kartına bile sahip olunsa masaüstünde, başlat menüsünde kısaca billgisayar üzerinde en çok kullanılan yerlerde fazla görsellik daima bilgisayarı yorar !! Neymiş kolaylıkmış. Ya geçin bunları. Mail'ine girmek isteyen adam tarayıcdan yazıp giremiyor mu? Kolay ulaşmak istiyorsa da bir zahmet tarayıcısının sık kullanılanlarına eklesin ve onu hızlı başlat'a taşısın. Yani ben anlamıyorum sırf değişiklik olsun diye saçma sapan görsellere ne gerek var? Boşu boşuna ram ve ekran kartını yormaya ne gerek var?! Niye XP'de veya Windows 7'deki gibi bir sadelik yok?
Nasıl yoracak sen XP arayuzu ile 8.1 arayuzunun aynı kaynak kodu üzerinde çalışacağını mı sanıyorsun kassın? Pentium 4 PC'de bile oldukça hızlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sonunda baslat menusu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows 8'i indirimli fiyattan parasını verip almıştım ama Adaptec SCSI kartını tanımadığı için zorla gidip kopya Windows 7'ye dönmüştüm. İnşallah bunda sorun çıkmaz. Yanlış hatırlamıyorsam sanki Windows 8 gördü de 8.1 yapınca görmemişti.
-
Windows 8,5 gibi birşey olmuş.
DLC'yi bize Windows diye yutturacaklar -
anlattıklarını zaten hicbir turk kullanmıyorki :)) -
Bir yazı okudum da galiba Windows 8 e yani bilgisayarlara güncelleme ile vereceklermiş bu sürümü.
Windows 8 kullanicilarina bedava!
http://www.polygon.com/2014/9/30/6873967/windows-10-announced-microsoft-pc
win8 kullananlara ucretsiz vermezse gıder mac alırım hic umrumda olmaz
Joe Belfiore de tam apaçiymiş. Resmen selam çakmış apaçilere.. -
Windows 8.1 Update 1 gercekten cok dengeli ve sorunsuz, ustelik en zayif sistemlerde bile cok hizli calisiyor, neden kimse sevmedi 8.1'i anlamiyorum. Istediginiz kadar cok ayar yapmaya izin veriyor. SSD disklerle kullanimda 7'ye gore daha hizli. Grafik performansi ozellikle DirectX 11.2'de 8'e gore 15% bazi testlerde 40% daha hizli (Passmark), cok hizli acilip kapaniyor, sessiz, Celeron U3600 (Atom islmcilerin bir yukarisi), 4 GB Ram, 5400 devir bir harddisk ile Windows 7 kurulu herhangi bir halktan kisinin kullandigi i7 laptoptan cok daha hizli calisiyor (halktan derken optimizasyon, bakim, hicbirseyden anlamayan bir kisiyi varsayiyorum), bu yuzden zaten hizli sistem kullanmak istiyorsaniz 1 ayinizi ayirin ve bir bilgisayar optimizasyon ve dogru kurulumlarla nasil 2-3 kat hizlandirilir onu ogrenin.
-
aciklanmadi fakat mantle benzeri yüksek verimli dx 12
xbox oyunlarının portu.
hatta Xbox Online servis eklentisi.
gibi beklentilerim var minimal anlamda
Parada neymiş..
Korsana devam..
yarın birgün torrente düşer :)
-
http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/preview-coming-soon
Hala betayı yayınlayacaklar -
Esasında Windows 7
-
Olmamış,şahsen beğenmedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaygulu
windows 9 a nooldu :D
GTX 8xx serisi gibi atlandı herhalde.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X