Bildirim
Windows 10 teknik önizleme sürümü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Windows10 gelecek denim 920 için dağıtıldı mı bilmiyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetxzxahmet3542
Arkadaşlar telefonum lumia 920. Ben daha denim güncellemesini yükleyemedim. İnternette format at formattan sonra gelir diyorlardı attım yine gelmedi. Şu an lumia 920 ye gelmemiş Windows 10. Gelir mi ? İkincisi lumia denimi nasıl yüklerim ?
620,630,820 ve 920 için henüz Denim yayınlanmadı. 1 hafta en geç 2 haftaya hepsi için yayınlanır diye düşünüyorum. -
Bence hiç beklemeyin, yükleyin Preview for Developers, çatır çatır kullanın Denim'i. Ben boşuna beklemişim diyorum bunca zaman. -
Prewiew For developers yüklü arkadaşım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar kendiliğinden geldi denim. windows 10 teknik önizlemede gelir inş :)
Arkadaşlar windows 10 teknik önizlemeyi yükleyen var mı ? (telefona)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetxzxahmet3542 -- 14 Şubat 2015; 21:47:00 > -
Lumia 625 halen denim gelmedi Bu gidislede gelicegini zannetmiyorum
Lumia 925 için de gelmedi hala... -
quote:
Orijinalden alıntı: xiseyn
Lumia 925 için de gelmedi hala...
16 gb modelleri almıştır. Bende yüklü.
benimki de 16 gb ve hala cyan yüklü... -
Telefona format at pfd yükle. Appstudioya kayıt ol. Tekrar dene tekrar e posta aç. Birinde denk geliyor illaki.
bende 920 kullanıyorum developers mode açık. bu kadar karın ağrısı çekmememiz gerekiyor şimdi denetledim gene yok valla garip. -
quote:
Orijinalden alıntı: xiseyn
Lumia 925 için de gelmedi hala...
Selam xiseyn kardeşim bende lumia 925 16 gb beyaz kasa var ve denim güncellemesi aldım dene istersen kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X