Şimdi Ara

windows 10 u beğenmediysem???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir sorum olacaktı. Mesela ben win10 a yükselttim diyelim ama sonrasında beğenmedim. Geri dönüş için aklımda bir yol var ama işe yarar mı diye deneyimli arkadaşlarımıza da bir sormak isterim. Şuanki win7 professional kurulumundan bir sistem imajı oluştursam. Sonra windows 10 a geçiş yapsam ama beğenmesem O sistem imajıyla tekrar win7 me dönebilirmiyim?

Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

• Windows 10 kurtarma vr guncellestirme yerinde kurtarma kisminda eski surume don secenegi mevcut 1 ay icerisinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldığın imaj ile geri dönebilirsin sorun olmaz
  • İmaja falan gerek yok
    Şu yolu izleyerek windows 7'ye geridönüş yapabilirsin
    Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma bölümüne gelip oradaki "Windows 7'ye Geri Dön yazısının altındaki "Başlarken" butonuna basarak geri alabilirsin.

İyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: paganmin

İmaja falan gerek yok
    Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma bölümüne gelip oradaki "Windows 7'ye Geri Dön yazısının altındaki "Başlarken" butonuna basarak geri alabilirsin.

İyi forumlar

bu sadece win 8 de oluyor sanırım. ben de 7 den yükselttim belirtilen yerde bu seçeneği bulamamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

quote:

Orijinalden alıntı: paganmin

İmaja falan gerek yok

İyi forumlar

bu sadece win 8 de oluyor sanırım. ben de 7 den yükselttim belirtilen yerde bu seçeneği bulamamıştım.

Windows 7'de de olması lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.