Şimdi Ara

Windows 10'u Nasıl Kaldıracam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski işletim sistemim windows 7 di . Windows 10 yaptım nasıl geri alabilirim güncelleştirmelerde yok

• semerkand77 kullanıcısına yanıt
    Denetim masasina gir,orada windows 7 geri yukleme diye gorursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saol dostum :)
  • Ama öyle bir şey bulamadım dostum yardımcı olurmusun  Windows 10'u Nasıl Kaldıracam
  • semerkand77 kullanıcısına yanıt
    Yedekleme ve geri yukleme yazan yer

Sol altta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işlemi yalnız yükseltme yaptıktan sonra 30 gün içerisinde yapmak gerekir. Yükseltme yaptıktan 30 gün sonra eski işletim sistemine dönmeye olanak sağlayan Windows.old klasörü otomatik olarak silinecek böylece eski işletim sisteminize (Win 8.1, Win 7) geri dönme olasılığı da ortadan kalkacaktır.
  • of ozaman ne yapıcam ben böylemi kalcak bi çaresi yok mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: semerkand77

of ozaman ne yapıcam ben böylemi kalcak bi çaresi yok mu ??

Başlat ayarlar bölümünde güncelleştirme ve güvenlik kısmında solda kurtarma seçeneği var orada Win 7 ye geri dön seçeneği görülüyor mu çünkü o yolla eski işletim sistemine dönebilirsin. C sürücüsünde eski işletim sistemine dönmeye olanak sağlayan Windows old klasörünü disk temizleme yoluyla sildin mi eğer sildiysen eski işletim sistemine dönemezsin yada win 7 den yükselttiğinden bu yana 30 gün geçti mi yükselttiğin tarihi biliyor musun. Ben mesela Win 7 prodan 31 Ekim gecesi saat 12 ye doğru yüksetmeye başlamıştım yüksettiğim tarihi biliyorum yarın geceden sonra eski işletim sistemime dönüş imkanım olmayacağını da biliyorum 30 günlük süre dolacağı için bunun gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihvize -- 29 Kasım 2015; 13:49:34 >

• Çook saol kardeşim yapıcam hadi kolay gelsin
  •  Windows 10'u Nasıl Kaldıracam
    kardeşim olmuyo o dediğiniz dosyayı nasıl indirebilirim
  • O dosya (yani Windows old klasörü inmez çünkü yükseltme yaptığınız zaman eski işletim sisteminizin bulunduğu dosya o olur ya memnun kalmaz iseniz 30 gün içinde geri dönmek adına sistem tarafından c klasöründe saklanan bir dosya bu) sizin bilgisayarınızdan silinmiş yani disk temizleme yoluyla silmiş olabilirsiniz yada yükseltme yaptığınızdan bu yana 30 günlük süre geçmiş. Tek çözüm yolu bilgisayarınıza format atmak olacak başka yolu yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.