Bildirim
Windows 10 u tekrar w8 e çevirebilme şansı varmı?
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok gibi bir şeydi bende araştırmıştım format at kafan rahat olsun dostum.. -
Yeni nesil windows vista gibi dejavu oldum bilgisayarım 6gb ram i5 2 gb de ekran kartı var ama hayvan gibi cpu kullanıyor.Saçma olmuş -
Ayarlar / yedekleme ve kurtarma / eski windows surumune geri don yaparak geri donebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha tam oturmadı stabil değil o işletim sistemi biraz daha yolu var onun. Bende i7 var benzer sorunlar bende de oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellentwarrior -- 15 Şubat 2016; 7:23:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- video scheduler internal error
- bin dosyası açma
- asus format tuşu
- suya düşen telefona mucize çözüm
- pc otomatik kapatma
- iso dosyası nedir
- bağlantı sıfırlandı hatası
- klavye kısayolları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X