Şimdi Ara

Windows 10 yükseltsem Recovery silinir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kullandığım bilgisayar Lenovo G710 Ben W10 'a yükseltsem Sistemi Recovery silinir mi her hangi bir hata alırmıyım.

• O kısmı sen format atarak silmezsen silinmez. Ama Windows 10'a geçince o kısma ulaşamıyorsun. Ben asus kullanıcıyım, Windows 10'a geçtim, sonra bir de temiz format attım, recovery duruyordu ama fabrika sürümü Windows 8 olmadığı için erişemedim. Yani geçince kullanamazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yükselttim üstüne temiz kurulum yaptım silindi geçme hocam en rezil işletim sistemi windows 10 6 ay oldu nerdeyse hala daha aktifleşmedi sistemi
  • Bende de lenovo G710 var. Ben tüm bölümleri silip win 10'a yükselttim. Gayet memnunum. Bir HDD'yi SSD ile değiştirdim. Notebook hızdan uçuyor.
  • Bu arada Arkadaşlar Lenovo g70 W10 yükseltmesini yaptım Recovery silinmiyor Herkesin bilgisi olması açısından yazıyorum İyi forumlar.
  • bilgilideri B kullanıcısına yanıt
    Zaten recovery bölümü silinmedikçe ya da veriler bozulmadıkça birşey olmaz. Ben o bölümü gereksiz gördüğümden silip hdd'de kullanıma açtım. Yer kazama aamaçlı yani.
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    Recovery bazıları için önemli bizim arkadaşlar Formattan falan anlamaz onun için Recovery önemliydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 direk açılmıyor
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Farkli isletim sistemi kuracagin icin muhtemelen gpt hatasi verecektir. Bunun asmanin yolu da pc de recovery dahil ne varsa silmek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.