Bildirim
Windows 11 22H2 Güncellemesi sonrası wi-fi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ağ sıfırlama yapıp denediniz mi?
Hp nin sitesinden güncel driverleri indirip denediniz mi? Win11 22h2 olanları seçip.
-
Güncelleme sonrası
Aygıt yöneticisinde Mediatech adapter drıverı görünmüyor du.
Ağ sıfırlama yaptım geldi.
Sorunum çözüldü.
teşekkürler.
-
Faydamız dokunduysa ne mutlu; ben tşk ederim. İyi akşamlar.
-
Hocam merhaba, sorununuzun çözülmesine sevindim. Sizinki hangi model bilmiyorum ama bende de HP Victus 15 laptop var yurtdışından alınma. Giriş seviyesi bir config. Yalnız şöyle bir sorunum var. Laptop komple kapalıyken, prize takılı iken veya değilken farketmemekle birlikte, güç düğmesine bastıktan sonra Victus logosu ekranda belirene kadar bazen 20-30 saniye geçiyor. Bazen de hemen 4-5 saniyede logo çıkıp yüklemeye geçiyor.
Bu bahsettiğim Victus logosu gelene kadar geçen süre (POST denilen süreç) bazen peş peşe açıp kapatınca oluyor, bazen de uzun süre makineyi açmayıp kenarda yattıktan sonra oluyor. Sizde böyle bir gecikme sorunu var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende de aynı model var.
basar basmaz victus logosu ardından 25 saniye kadar duruyor sonra açılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 14 Ağustos 2024; 21:29:29 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X