Şimdi Ara

Windows 11 FPS DROP sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.benim bilgisayar Acer Predator Helios Ram 16 gb, Vram 6 gb rtx 2060 . windows 11 update leri yükledikten sonra FPS dropları yaşıyorum.İnternetde söylenilenleri yaptım ama işe yaramadı.Regedit düzenlemeleri yaptım yine düzelmedi.Lütfen yardımcı olurmusunuz

• Azad535 A kullanıcısına yanıt
    Aslında hiç bir ayar yapmanıza gerek yok regedit vs. Format attıktan sonra sadece ekran kartı ve chipset driverlarını yükleyip, güç modunu maksimum performansa çekmeniz yeterli. Oynadığınız oyuna göre, optimizasyon sıkıntısı varsa her türlü drop yersiniz. Örneğin Pubg. Çoğu multi-player oyun çoğunlukla işlemci ve ram ister. Ramlar tek kanal ise daha düşük performans alırsınız. İşlemci yüksek sıcaklıkta çalışıyorsa yine aynı şekilde. Acerın kendi programı üzerinden güç modunu da kontrol edin. Güç limitleme oluyor olabilir sıcaklıktan dolayı. Sadece güncelleme ile bu durumun oluşacağını sanmıyorum eğer spesifik bir bug yoksa.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oynadığım oyunu daha önce windows 10 da (update siz) akıcı bir şekilde 80 fps de oynadım .sonra updateler oldu otomatik droplar yedim. bende mecbur windows 11 e geçtim. sıcaklık ayarıyla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum .fanlar çok iyi çalışıyor sıcaklık gayet iyi durumda.bilgisayarı yeni temizlettirdim fanları baya bir temizledim.sıkıntı tamamen windows da diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.