Şimdi Ara

Windows 11 Moment 2 güncellemesi yakında yayınlanacak: İşte getireceği yenilikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 11 Moment 2 güncellemesi yakında yayınlanacak: İşte getireceği yenilikler

Yazılım devi Microsoft, Windows 11 için yeni bir özellik güncellemesi sunmaya hazırlanıyor. Şirkete yakın kaynakların aktardığı bilgilere göre Windows 11 22H2 Moment 2 güncellemesi önümüzdeki birkaç hafta içinde yayınlanacak.

Ayrıca Bkz.Microsoft, Bing sohbet robotu çalışmalarına 6 yıl önce başladı

Kesin tarih bilinmemekle birlikte güncellemenin Mart ayı ortasında kullanıma sunulması bekleniyor. İlk etapta isteğe bağlı olarak indirilebilecek. Otomatik güncelleme süreci ise Nisan ayında veya daha sonraki bir tarihte başlayacak.

Windows 11 Moment 2 güncellemesi yakında yayınlanacak: İşte getireceği yenilikler

Moment 2 güncellemesi ile gelecek özellikler

Windows 11 Moment 1 çok fazla heyecan verici yenilik getirmese de Moment 2 güncellemesi daha önemli özellikler vaat ediyor. Bunlardan biri de tablet için optimize edilmiş görev çubuğu. Form faktörüne uyum sağlayarak kullanıcının günlük deneyimini kolaylaştıracak.

Moment 2'nin getireceği bir başka yenilik Görev Yöneticisi'nde herhangi bir uygulamayı bulmanızı kolaylaştıracak arama çubuğu olacak. Ayarlar uygulamasında enerji önerileri, Not Defteri'nde sekmeler ve tam ekran widget paneli de sunulacaklar arasında.

Yeni özellik güncellemesi işletim sistemine sesli erişim iyileştirmeleri, üçüncü taraf widget desteği, Ekran Alıntısı Aracı'nda ekran kaydı fonksiyonu, Windows Studio efektlerine hızlı erişim, bildirim alanı ve sistem tepsisinde değişiklikler ve daha fazlasını getirecek.

Kaynak:https://www.windowslatest.com/2023/02/27/windows-11-22h2-moment-2-big-feature-update-to-begin-shipping-in-a-few-weeks/

• Biz diyoruz ki görev çubuğunu windows 10'daki gibi yapın geçelim, bu adamlar "tablet için optimize" etmeye çalışıyorlar. Kardeşim sen Windows'sun, masaüstü/dizüstü işletim sistemisin. Tablette ben seni ne yapayım, iOS kullanırım tablet lazımsa. Nasıl telefondan vazgeçtin, tabletten de vazgeçeceksin de onu idrak edene kadar bize işkence ediyorsun.
  • Her güncelleme de oyun performansı düşüyor. Windows 11 e geçen ellerime tüküreyim...

• Parmak kası yapmaniza gerek yok, haberin özeti "gorev yoneticisine arama çubuğu gelecek"

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Biz diyoruz ki görev çubuğunu windows 10'daki gibi yapın geçelim, bu adamlar "tablet için optimize" etmeye çalışıyorlar. Kardeşim sen Windows'sun, masaüstü/dizüstü işletim sistemisin. Tablette ben seni ne yapayım, iOS kullanırım tablet lazımsa. Nasıl telefondan vazgeçtin, tabletten de vazgeçeceksin de onu idrak edene kadar bize işkence ediyorsun.

• mutercim kullanıcısına yanıt
    İş yerlerinde kullanılan Windows laptopların çoğu 2-in-1 dediğimiz katlanınca tablet olan dokunmatik ekranlı cihazlar. HP Spectr vs, üstelik kullanıcıları da bu cihazları çok sevdi. Böyle bir pazar payı varken tableti göz ardı edemezler. Şahsi olarak bana çok saçma geliyor dokunmatik ekranlı laptop ama sonuçta bunu seven milyonlarca insan var.

• muratcool kullanıcısına yanıt
    öyle bir şey yok uydurma...

• Virinom V kullanıcısına yanıt

O zaman dokunmatik ekran tespit edince bazı özellikleri açıp bazılarını kapatırsınız. Tüm görev çubuğunu sadece dokunmatik için optimize etmeye çalışmazsınız. Bir programın tüm pencerlerini hangi akla hizmet zorla birleştirirsin? Windows 98'den beri kullandığım görev çubuğu sağ menüsünü niye yok edersin? O dediğiniz laptoplardan bende de var, tablet olarak belki bir-iki kere kullanmışımdır. Herkes benim gibi olacak diye bir şey yok tabi ama çoğu kişinin de benden farklı olduğunu sanmıyorum. Bakın Windows 12'de, bilemediniz 13'te bütün bunları geri saracaklar tekrar. Tıpkı Windows 8'de yaptıkları gibi. Microsoft hep iki ileri bir geri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlık şöyle olmalıydı: … işte getireceği sorunlar :DDDD

• Hala daha win11 geçilmez arkadaşlar güncelleme geldiğinde tekrar yazarım

• Burda hem mac os hemde windows ofis için kullananlar var mı. Windows stabil değil biliyorsunuz. Mac os hiç kullanmadım ama stabil olması için önerir misiniz.
    Yada alet satın almadan windowsuma nasıl onu kurup deneyebilirim.

• New Bugs loading...

• jubeii kullanıcısına yanıt
    11 stabil değil güncelleme geldikçe daha da kasılıyor. Windows 10 LTSC 2019/21 versiyonları son derece stabil. mac os u herhangi bir pc ye kurmak için google da hackintosh diye arayabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • olm manyak mısınız tablet modunda değişecek görev çubuğu, tabletiniz yoksa sizde değişen bir şey olmayacak. sakin olun.

• TiesTorN kullanıcısına yanıt

Tamam benim PC'de sende oynuyorsun. Bende uyduruyorum. Babanın Microsoft'ta yüzde 20 hissesi var. Benim bilgisayarım hatta sen hediye ettin fanboyy.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win 10 pro yükledim yeni aldığım leptoba ve memnunum. Win 11 hiç geçmeyi düşünmüyorum. Alıştığımız bir çok şey ya değişmiş ya da kaldırılmış sanırsam. Muhtemelen uzun bir dönem win10 pro kullanacağım.

• yeni güncelemeyle oyunlar 10fps sabitlenme sorunu
    hangi işlemciyi takarsan tak pentium 4 görmesi
    ram bellek boşta takılan ram miktarının %80 kulanma
    m2sata okuma hızını 100mb düşürme
    herangi bir 2 parti programı sallamama gibi
    özeliklerle geliyor :)

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

Benim de aklımda Windows 11'e geçmek vardı, konuyu gördüm sessizce uzaklaşıyorum.

• Windows 11 moment 💀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.