Şimdi Ara

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.398
Cevap
209
Favori
316.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağolasın. değiştirdi. beta da olduğumu nasıl anlarım?

ok. gördüm. insider ayarlarında yazıyor beta diye. tekrar sağol dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyseneya -- 31 Temmuz 2021; 0:44:56 >
  • 🔮WZor👁️twitter
    “🚨 😻 WoW, Windows NEXT, (NI_RELEASE) Build 22400 👁 by abbodi1406 (MDL) #NI_RELEASE #Nickel #Ni”
    https://twitter.com/WZorNET/status/1421476577867714560

Windows 11 22H1 Nickel

2022 yılının Windows 11'i de geliştirilmeye başlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 31 Temmuz 2021; 22:15:18 >
  • Win 11'in daha en az 1-2 senesi var boşa kurup zamanınıza yazık etmeyin

• Uygulama listesindeki Başlarken diye bir menü var onu kaldırabiliyormuyuz ?

• bana güncellemeden win 11 gelmiş 20 gündür bekliyordum kayıt yapış. sürüm full türkçe

• MRT_ kullanıcısına yanıt

Bu ne ya? Her sene farklı mod mu yapacak bunlar, biz ne istiyoruz adamlar ne yapıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41A94D448

Win 11'in daha en az 1-2 senesi var boşa kurup zamanınıza yazık etmeyin

Win 11 tam sürüm 2022 başlarında gelecek.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Bu yıl Ekim kasım gibi gelecek diye biliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bertan1907

Bu yıl Ekim kasım gibi gelecek diye biliyorum

Mircosoft dan bir yetkili geçenlerde 2022 yılı başlarında yayınlanmaya başlayacak demişti. Hatta haberlere göre sırayla yayınlanacak deniyordu yani yayınlandığında öyle hemen herkes kuramayacak. İşlemecilere göre sırayla başlayacak deniyor.

Bir de masaüstü ve dizüstüne göre de değişiklik gösterir. Hatta tahminen dizüstülerde de modelden modelere markadan markaya fark zamanlarda çıkış olabilir. Win11 en büyük güncellemelerinden biri olan 2004 de öyle oldu mesela.

Asus ROG serisi dizüstü var bende ve 2004 güncellemesi çıktıktan 2 ay sonra geldi benim bilgisayara. Masaüstü sahipleri ve başka marka dizüstü sahipleri 2004 güncellemesini Windows güncelleme kısmından kurarlarken Asus sahipleri 2 ay beklemek zorunda kaldılar. Benzer durum 2-3 markada daha olmuştu

• Nerde kaldı bu yeni sürüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, benim anakarta W11 desteği için yeni BIOS gelmiş, 2020 ve sonrası çıkan donanımlarınız için kontrol edin derim.

Sürüm 1620

2021/07/21 8.06 MBytes

ROG STRIX B460-F GAMING BIOS 1620

"Support WIN 11 installed or upgraded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 5 Ağustos 2021; 2:37:30 >
  • 22000.120 geliyor bugün

• Direk iso boyutunda mı geliyor güncelleme ?

• Like a Sir kullanıcısına yanıt
    Geldi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 11 yıllık nadide laptopuma win 11'i yükleyeli 2 gün oldu şimdilik gayet iyi. Tek bir sorum olacak microsoft store'dan android uygulama indirme henüz aktifleşmedi değil mi?

• Bugün yayınlanan 22000.120 sürümünde Türkçe dilini kullananlar için batarya doluluğu %100 olduğunda yaşanan explorer.exe çökmesi sorunu sonunda giderilmiş. Sorun "bilinen sorunlar" kısmından alınıp düzeltilen sorunlar kısmına taşınmış. Bunun haricinde yeni özellik eklemek yerine var olan sorunların fixlendiği bir güncelleme olmuş. Zaten bu sebepten dolayı hem Dev hem BETA kanalı için verilen bir güncelleme oldu. Sürüm bir hayli fix içermekte.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.