Yükleyebilirsiniz şu an. Release Preview sürümüne kadar donanım kısıtlaması yok. Insider olan herkes indirebiliyor yani. Kaldı ki AMD ZEN 1 ve Intel 7XXXX nesli resmi destek kapsamına da alınacak zaten. |
Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (8. sayfa)
-
-
Alakası yok, adamların en çok satan Windows olması amaçları yok. En az eleştirilen ve sorunsuz Windows olma hedefleri var. Dandik bilgisayarlarınız bu OS'u kaldırmayacaksa yüklemenize iizn vermiyoruz diyorlar. 5+ yıllık PC'lere kurulmasına izin vermiyorlar bu kadar basit.
Yaptıkları poliitka ilerde daha net anlaşılacak ve hatta birçok üreticinin daha kaliteli PC üretmesine sebep olacaklar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrahmizmGörev çubuğunu tam saydam nasıl yaptınız ?
Alıntıları GösterHocam, bu uygulama ile yaptım
-
Bug değil hocam program ile yapılıyor
-
W11'de Defender kapatmak için etkili bir yöntem var mı arkadaşlar. Kayıt Defteri ile denedim tekrar açılıyor, Defender Control'de virüs var o yüzden kullanmadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FlackoHocam, bu uygulama ile yaptım
Alıntıları GösterTeşekkürler
-
Baştan beri aynı şeyi söyledim, sen macOS cihazını custom alabiliyor musun? yok, hazır şablon neyse adam nasıl ona uygun şeyi koymuşsa hazır paketi alıyorsun.
Ben az çok anladım ya büyük ihtimalle kendi notebooklarına da önem verecekler Surface falan, bu konuda bir marka yapacaklar belli oldu, ileride çok başka ayrımlar, özellik kısıtlamaları, performans farklılıkları gibi şeyler olacağını düşünüyorum cihaza / donanıma göre.
Ben buna baştan razıyım, yıllardır genele görece daha iyi sistem kuranların en büyük derdi windows'tu... o kadar para veriyoruz ama şöyle premium bir OS kullanamıyoruz, bıktık sorunlarından veya kimisi görsellik arıyordu, onlar dinlenilmiş gibi bu sefer.
Hem başlangıcın böyle olması güzel düşünsene ileride ne özellikler gelir? tıpkı telefonlara gelen major güncellemeler gibi. Şaka bir yana bunlar günümüzün ihtiyaçları, herkes bilgisayar kurdu olmak zorunda değil, normal insanların kullanabileceği kadar kolaylaşan ve güzel görseli olan şeyi kim istemez?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 30 Haziran 2021; 1:38:18 >
-
Windows 11 kurdum bozuk bilgisayarı bozdu kodumun seyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birisi gelip sana kodumun beceriksizi derse...
-
Uyumluluk konusunda cortlamasın diye böyle yaptıklarını tahmin ediyorum. Microsoft 10 yıl öncesi dünyasında yaşamıyor artık yeni işletim sistemi çıkarırken karnel en baştan kodlasınlar. Bu ekosistemse ve 10 üzerine yapılmış programların kurumsal tarafta uyumsuzluğu riskini almadılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Belki saçma gelecek ama bu yenile tuşunun gitmesi beni çok üzdü alışkanlık olmuştu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0611284CABelki saçma gelecek ama bu yenile tuşunun gitmesi beni çok üzdü alışkanlık olmuştu.
El alışkanlığından dolayı sürekli hobi olarak yaptığım bir şey haline geldi yıllardır. Eksikliği hissediliyor :)
-
Insiderda böyle yazdığı halde update kısmına w11 güncellemesi mi geldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, ilk önce İnsider mesajına göre Windows 11 gelmeyecek sandım, vazgeçtim. Daha sonra İnternet teki forumları dolaşınca, minimum standartları karşılamayan herkesin Windows 11 kurduğunu gördüm. Sonra İnsider'e giriş yaptıktan sonra, güncelleme leri kontrol edince geldi ve kuruldu.
Şu ana kadar hiç bir sorun çıkmadı bende.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
adam ol
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterWindows 11 in daha nasil gelecegini bilmiyoruz. Insider haliyle bile Win 10 ile kapisiyor. Evet temel baz yapisi 10 olabilir ama 10 zaten sorunlarla dolu bir isletim sistemi olmaktan coktan cikti. Windows 11 kusurlarini iyice kapatip, performansa yonelik olacagini dusunuyorum. MacOS en cok satilan isletim sistemi degil oazar payi da yok. Ancak Winden daha onplana cikti amaclari bu algiyi kirmak olacaktir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X