arkadaşlar insider yerine üye olmak istiyorum ama bu hatayı verip duruyor. policies ile ilgili bütün register kayıtlarını silip sistem otomatik yeniden oluşturdu. gerekli ayarları yaptığımı düşünüyorum. microsoftun sitesinde insider üyeliğini de aktif hale getirdim. sistemimde mail hesabı devamlı açık ancak bir türlü insider programına geçemedim. hata bu We aren't able to talk to your service right now karşılaşan oldu mu? |
Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
tpm olmadan kurulmuyormu ?
z390 aorus pro var ama tpm 2.0 yok
9600k
2070 ekran karti
ama tpm denilen ne oldugunu bilmedigim birsey yuzunden yukleyemiyorum :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54CHocam geçeyim mi? Oyun oynuyorum. 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ozgyurtpm olmadan kurulmuyormu ?
z390 aorus pro var ama tpm 2.0 yok
9600k
2070 ekran karti
ama tpm denilen ne oldugunu bilmedigim birsey yuzunden yukleyemiyorum :)
yükledığım isoyu denermısın sorun çikmayacak ustadım
-
quote:
Orijinalden alıntı: ADALI__yükledığım isoyu denermısın sorun çikmayacak ustadım
Alıntıları Göstersifir kurulum yapmak istemiyorum birsuru program oyun vs tekrar kurmak cok uzun zaman alir
-
Bende Z170x var. Bios ayarlarından TPM yi aktif ettim açıldı.
Bios dan İntel Platform Trust Teknoloji PTT yi enabled yap açılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ozgyursifir kurulum yapmak istemiyorum birsuru program oyun vs tekrar kurmak cok uzun zaman alir
Alıntıları Göstersetuptanda kuruluyor denedım veya flash atabilirsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: ADALI__setuptanda kuruluyor denedım veya flash atabilirsın
Alıntıları Göstersetuptan kurulunca guncelleme alacakmi bilgin varmi ?
ve 2 boot mu olacak ? yoksa sadece 11 mi
-
İnsider programına katıl, update ile yükle, Her şey aynı kalıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: bekir3548
İnsider programına katıl, update ile yükle, Her şey aynı kalıyor.insider a katildimda tpm olmadigi icin update ile yukleyemiyorum sorun o .
adali arkadasimizin attigi iso ile yuklersem tpm baypass edilerek yuklenecek ama official dan yuklenmedigi icin guncelleme sorunu olurmu onu sormustum
-
Bios tan TPM aç diye yazmıştım.
quote:
Bios tan TPM aç diye yazmıştım.tpm anakarta takili bir modul o olmassa nasil acayim :D
benim anakartimda da sanirim yok o modul sonradan alip takabiliyorsun ama fiyatlari 15 dolardan 100 dolara cikmis su anda windows 11 nedeni ile
-
-
quote:
Senin kartında TPM modülü var, Sadece Bios'dan ayarı açacaksın. Extra bir şey satın almayacaksın. Senin Anakartından resim çektim. Fare nin ucunda duruyor.hocam o pinler orda bosuna bos durmuyor
soyle bir modul girsin diye yapilmis :D
neyse arastirmalarim
intelin yaptigi bir guvenli modul daha varmis ptt diye onu actim bilgisayarimda ve win11 check te hepsi yesil oldu
update te gozuktu windows 11 hayirli olsun
eski gereksiz mesajlarimi bir admin silerse sevinirim gereksiz kirlilik olmasin
tpm modulu olmadanda intelin ptt(Platform Trust Technology) yi acarak yukleyebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgyur -- 1 Temmuz 2021; 0:11:36 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: isimsiz55_55Merhaba yükseltme yapabilirmiyim acaba
Şu TPM denilen muhabbeti nasil çözeceğiz hiçbir fikrim yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ozgyursetuptan kurulunca guncelleme alacakmi bilgin varmi ?
ve 2 boot mu olacak ? yoksa sadece 11 mi
Alıntıları Gösterseçenek veriyor dosyalar kalabilir veya sılınebilir die başlangiçta bakarınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADALI__ -- 1 Temmuz 2021; 0:12:32 > -
Windows 11 kurman için modül alman gerekmiyor. Bios tan ayarı açınca Her şey Yeşil oluyor , Her şeyin yeşil olması Senin Bilgisayarının Windows 11 e hazır olduğunu gösteriyor.
Ayrıca Anakarttaki TPM modülü her anakart ta olmuyor .Senin anakartın üst sınıf olduğu için o modül var.
İnsider' a katıldıysan Güncellemeleri kontrol et , o zaman çıkıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Surfing with the AlienŞu TPM denilen muhabbeti nasil çözeceğiz hiçbir fikrim yok.
Alıntıları Göstersistemin high end gozukuyor
verdigim linkteki bilgilere bakarmisin ben bu sekilde yaptim acildi yukleme
-
Biraz evvel yazdım, Anakartınızda TPM özelliği var ise, Bios'dan PTT ayarını enable yapın.
TPM aktif edilmese bile bu şekilde, İnsider 'dan kurabiliyorsunuz.
quote:
Biraz evvel yazdım, Anakartınızda TPM özelliği var ise, Bios'dan PTT ayarını enable yapın.
TPM aktif edilmese bile bu şekilde, İnsider 'dan kurabiliyorsunuz.Hallettim teşekkür ederim. MSI Bıos için Security kısmında ilk seçenek Enabled yapıldıktan sonra oluyor.
Yalnız bana Update üzerinden geldi. Insider Programı değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 1 Temmuz 2021; 0:18:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X