Geçtim 11'e ve inanılmaz hoşuma gitti.. |
Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Surfing with the AlienHocam geçeyim mi? Oyun oynuyorum. 😂
Alıntıları Gösterben henüz bir problem yaşamadım. oyunlarda daha akıcı buna emin oldum
-
Bunun windowsta bir seçenek olarak gelmesi lazım. Çok tatlı oldu. Teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54Cben henüz bir problem yaşamadım. oyunlarda daha akıcı buna emin oldum
Alıntıları GösterBen de Sağ tıklayınca masaüstüne Open Terminal falan diyor. Bunu göstermemenin yolu var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54Cben henüz bir problem yaşamadım. oyunlarda daha akıcı buna emin oldum
Alıntıları Gösterbende bir el pubg girdim sikinti goremedim.
ama masaustu kullanimda sanki monitor 60 hz gibi calisiyor. girip ayarlardan baktim 144 te secili
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ozgyurbende bir el pubg girdim sikinti goremedim.
ama masaustu kullanimda sanki monitor 60 hz gibi calisiyor. girip ayarlardan baktim 144 te secili
Alıntıları GösterEn baştaki ayarın öyle olduğundan emin olun. Benim Scaling açık kalmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ozgyurtpm anakarta takili bir modul o olmassa nasil acayim :D
benim anakartimda da sanirim yok o modul sonradan alip takabiliyorsun ama fiyatlari 15 dolardan 100 dolara cikmis su anda windows 11 nedeni ile
Alıntıları Gösterİlk sayfada resimli anlatım koydum nasıl açılacağına dair. (destek varsa)
-
benim emektarı insdere bile kabul etmiyor w10 canavar gibi çalışıyor yetersiz diyor hadi bunu geçtim 3 yıllık bu sistemi bile kabul etmryor şaka gibi rezil ms
Cooler Master Case PRO5/Ryzen7 1800X 3.6 GHZ/NOCTUA NHU12SE/ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO//Sapphire Nitron Radeon RX 580 4G/GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB)/Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD/Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD/Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD/Seasonic Focus Plus 750W 80 Gold/Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ
Neyse bu isoyu kurup denesek geri dönüşü var mı acaba? yani setpdan yükselterek oluyor mu?
EKLEME: verdiğin isoyu indirdim 10 yıllık Amd Phenom II X4 965 3.4GHz Soket AM3 Black Edition 3 ravizyon işlemci olan sisteme 11 pro yükleye kadar geliyor da cesaret edip yükleyemedim sonuçta insider
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 1 Temmuz 2021; 3:51:5 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mito1172benim emektarı insdere bile kabul etmiyor w10 canavar gibi çalışıyor yetersiz diyor hadi bunu geçtim 3 yıllık bu sistemi bile kabul etmryor şaka gibi rezil ms
Cooler Master Case PRO5/Ryzen7 1800X 3.6 GHZ/NOCTUA NHU12SE/ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO//Sapphire Nitron Radeon RX 580 4G/GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB)/Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD/Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD/Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD/Seasonic Focus Plus 750W 80 Gold/Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ
Neyse bu isoyu kurup denesek geri dönüşü var mı acaba? yani setpdan yükselterek oluyor mu?
EKLEME: verdiğin isoyu indirdim 10 yıllık Amd Phenom II X4 965 3.4GHz Soket AM3 Black Edition 3 ravizyon işlemci olan sisteme 11 pro yükleye kadar geliyor da cesaret edip yükleyemedim sonuçta insider
taş gibi derken? i3 ayarında bile olmayan işlemcin var
-
Mac alıyorum arkadaşlar. M1 işlemcili. kafa rahat :)
-
HADİ canım sende i3 mü Ayrıca nerenle okudun taş gibi nerede yazıyor?????
Biz burrada i 3 ile sidik yarıştırmıyoruz 1800x işlemci w11 in neyine yetmez onu söyle de bilelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 1 Temmuz 2021; 7:33:57 > -
w11 insider ile yüklesem daha sonra rtm sürüm yayınlandığında ona geçebilir miyim format atmadan dosyalarım silinmeden ?
-
geçersin. ama rtm çıkınca temiz kurulum yapsan daha iyi olur diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: neyseneyageçersin. ama rtm çıkınca temiz kurulum yapsan daha iyi olur diye düşünüyorum.
internet hızım yavaş malesef, yedek alma imkanım yok ve herşeyi yeniden indirmek tam bir zulüm.Bu sebeple temiz kurulum yapmam çok zor.
-
yetmiyor işte yetiyor olsaydı support listesinde yer alırdı. 1800x 2018 ve sonrasında çıkan herhangi bir i3 işlemciyle bile denk değil.
-
bu yetmemesinden değil de, başka hesaplardan olabilir mi reis. sonuçta 21h2.
-
:) festigkeitt güzel bir amd düşmanı bilmediğim birisi değil. ama bilgisine de güvendiğim bir arkadaş. seni sinirlendirmek için öyle yazdığını düşünüyorum. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X