yettiğini hepimiz biliyoruz :) |
Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
YANİ İ 3 falan karıştırınca şartel attı sanki ben onunla kıyasladım üşenmesem benim yaşlı Amd Phenom II X4 965 3.4GHz w11 kurup sokacam gözüne de insider bir halt edip çöker falan geri dönemem bir de şuanki düzeni bozmak hiç işime gelmiyor tekrar w10 kur falan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 1 Temmuz 2021; 7:53:12 > -
şartel atmasına gerek yok :)
-
Bana niye kapak oluyor anlamadım? kurabilirsin evet ama bak windows kendisi söylemiş sistem gereksinimlerin minumum donanımı karşılamıyor diye. Çanak çömlek patlarsa bana değil 1800x işlemcine kız demiş. 1800x dediğin işlemci performans olarak 2018 sonrası çıkan herhangi bir i3 işlemci düzeyinde bile değil. Sadece fazladan çekirdeği var.
-
yeter evet hatta bundan daha kötü işlemciler için bile yeterli olur. ama sonuç olarak bu işlemci 2021 yılının gereksinimlerini karşılamıyor ve bu işlem sisteminde herhangi bir problem yaşarsa arkadaş windows b.oku bana değil işlemcine at demiş kısaca.
-
Microsoft'un Windows 11 için yayınladığı desteklenen işlemciler listesinde işlemcisi olmayan forum üyelerinin konuya girişi yasaklansın.
-
Arkadaşlar bunu bir yarışa döndürmeyelim sanki burada konuşunca ve takışınca microsoft bunun için listeyi değiştirecek, bırakalım bu boş muhabbetleri.
Her şeyin kas gücü olmadığını 2021 yılında anlamayan insanlara teknolojinin nasıl geliştiğini anlatmaya lüzum yok.
Benim mercedesim var
eee
eski ama çok iyi abi
eee
21 model dandik bir fransız arabası bile artık daha konforlu, senin malın o zamana göre değerliydi artık bitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Temmuz 2021; 18:3:30 > -
arkadaşlar ne yapmam lazım. yahu bir windows denmeyeceğiz kırk takla attık ya
ekleme 1: aşağıdaki sitede yazılı adımları uyguladım. şimdilik %35 i geçti
ekleme 2: kurulum sorunsuz bitti
https://www.howtogeek.com/416169/how-to-fix-what-needs-your-attention-windows-10-setup-errors//
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 2 Temmuz 2021; 0:14:47 >
-
Çift monitör
-
ses menüsü
-
bildirim menüsü ve takvim
-
Bu buton task görünüm ekranı. üzerinde bekleyince sadece masaüstleri gözüküyor. Tıklayınca windows tab a basmış gibi oluyor
-
Başlat menü sağ tık menüsü
-
Ben mic hesabı kullanmıyorum windowsta
indsider ile geçiş yaptıktan sonra yine özel hesap ile açabiliyor muyuz windowsu ?
-
-
Şöyle garip bir hata verdi, Bakalım ne cıkarsa bahtımıza
-
Bende de benzer hata vermişti. Windows 11' in kurulmasına engel değil.
İnsider'e giriş yaptıktan sonra, Güncelleme gelmezse, Windows Update'e gidip, Güncelleme leri denetle yapın, o zaman geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Windows 10 dan geçenler, geçmeden önce yada diğer sistemlerinde oyun Benchmark yapabilirler ise memnun oluruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkaldaşlar store uygulaması eski versiyonu kalmış. güncelleme nasıl yapabilirim? uygulamadan her şey güncel gözüküyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 2 Temmuz 2021; 1:21:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X