Aynı sorun bende de var iso dosyasıyla temiz kurulum ile sanal makinaya kurulum yaptım offline hesap seçtim, benzer yanlarımız var mı? |
Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
Ne zaman çıkacağının tarihi belli oldu mu?
-
2022 yılı ilk çeyrek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Windows 11 İso Dosyasını Rufus ile Windows Go To Olarak USBye Yazdırdım USB Live Olarak Gayet Güzel Çalışıyor
Makine Core 2 Duo 2009 yılı makinesi
-
quote:
Orijinalden alıntı: VenomstrNe zaman çıkacağının tarihi belli oldu mu?
Microsoft'un Yüzey mühendislerinden biri olan Stevie Bathiche, Panos Panay'a şu metni içeren bir mesaj gönderiyor:
"Good luck today, Panos! Excited to turn it up to 11... can't wait for October!"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistemi denetleyen programı kurdum çalıştırdım 11 ile uyumlu diyor..şu an orjinal 10 Pro kullanıyorum sanırım 11 Pro ya yükseltme verir..bir de orjinal office 2019 pro plus mıydı onu kullanıyorum.office 2021 çıkacak sanırım ona da orjinal yükseltme veriyor mu..Windowsta yaptığını office de yapıyor mu
Arkadaşlar ben mevcut Windows 10 için insider üzerinden 11 geçtim ama taskbar ve masaüstü kapanıp kapanıp açılıyordu. Bende dll sorunu vardı zaten Windows 10 dayken ne zamandır temiz kruulum yapmayı düşünüyordum ve temiz kurulum yaptım. Önce Windows 10 kurdum sonra insider üzerinden 11 güncelledim. Yine aynısını yaptı. Bu sorunu yaşayanlar var mı? Çözümünü biliyor musunuz? Bazı kişilerde denk geldim ama çok kişide olmuyor...
-
Hayır maalesef.
indirip kurayım. Teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: oLganAynı sorun bende de var iso dosyasıyla temiz kurulum ile sanal makinaya kurulum yaptım offline hesap seçtim, benzer yanlarımız var mı?
Alıntıları Gösterben güncelleme ile günlük kullandığım makineye kurdum windows 11 i.
ekleme: windows storeyi de manual olarak yükledim
buradaki storeyi indirdim ve kurdum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 2 Temmuz 2021; 20:46:23 >
-
Benim PC i7 şlemci olmasına rağmen 2015 model old için almıyor olabilir.
Yaptım ama yok görünmüyor, İnsider da bir kaç gün beklerim, gelmezse yerel hesaba devam.
mic hesap ile açınca nereye girsem her yerde adım görünüyor.
-
Benim İşlemci de i7 6700K, İşlemci dışında her şey yeşildi. Bana hemen gelmişti. Belki de talep fazla olunca, kontenjanı kapatmışlardır. Yada biraz bekleyince gelir.
Benim yerel hesabım değişmedi, MS hesabı olmadan devam ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir3548 -- 3 Temmuz 2021; 1:43:7 >
Temiz kurulum için resmi iso dosyası ne zaman çıkar tahminen? Final sürüm demiyorum, insider sürümü için soruyorum.
2021 yıl sonu, Kasım Aralık gibi.
Şu an Geliştirici seviyesinde,
Sonra Beta'lar çıkar.
En son İnsider final sürümü çıkar.
Sızan iso dosyasından başka iso dosyası yok sanırım.
Bu yükleyip ekran görüntüsü atan arkadaşlar da o sızan iso dosyasını kurup atıyorlar sanırım.
Hala bazı pencerelerin köşesinin sivri olduğunu videolardan gördüğüm için daha bekleme kararı aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OA -- 4 Temmuz 2021; 8:12:37 >
quote:
Orijinalden alıntı: mito1172
Bu mesaj silindi.Bin defa aynı şeyleri yazmayın, insider sürümlerde kısıtlama yok finalde belli olacak o işlemcide çalışıp çalışmayacağı, bıktık artık forumda heryerde yok efendim "ryzen 1xxx e kurdum yok 4. nesil intele kurdum" şeklinde mesajlardan
-
quote:
Orijinalden alıntı: ClusiveArkadaşlar ben mevcut Windows 10 için insider üzerinden 11 geçtim ama taskbar ve masaüstü kapanıp kapanıp açılıyordu. Bende dll sorunu vardı zaten Windows 10 dayken ne zamandır temiz kruulum yapmayı düşünüyordum ve temiz kurulum yaptım. Önce Windows 10 kurdum sonra insider üzerinden 11 güncelledim. Yine aynısını yaptı. Bu sorunu yaşayanlar var mı? Çözümünü biliyor musunuz? Bazı kişilerde denk geldim ama çok kişide olmuyor...
Dili İngilizce yapmanız ve gelecek güncellemeye kadar o şekilde kullanmanız gerekiyor
- Pil sağlamsa fişi çekip yapın yeniden başlatıp sonra pili takabilirsiniz.
- Pil kötü durumdaysa pili çıkarıp işlemi yapın, yeniden başlattıktan sonra pili takabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 4 Temmuz 2021; 0:53:28 >
-
SANA NE BLADER NE YAZACAĞIMI SANA MI SORACAĞIM? İŞİNE GELMİYORSA BLOKLA GEÇ BENİM SENİ YAPTIĞIM GİBİ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Temmuz 2021; 1:45:48 > -
Evet dostlar Win 11 insider üzerinden sunulduğundan beri 2 oyun bitirdim biri Shadow of War diğeri de Need for Speed™ Hot Pursuit Remastered gram kasma donma hata kapanma yaşamadım 2k çözünürlük ve ultra ayarlarda hatta sanal çözünürlükle çarpanı arttırdım 4k olarak oynuyorum. Bu sistem günlük kullanım içinde şu an gayet iyi.
Kaspersky Total Sec. kurulu, günlük işlerim office, haber okuma, film izleme (netflix, amazon, exxen vs.) dahil oyun oynama içinde herhangi bir aksaklık yaşamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X