|
Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (14. sayfa)
-
-
Android app olayı insiderda gelmemiş heralde yada ben yapamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Henüz kullanıma sunulmadı o özellik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Cihazı sarjdan çıkarın. Pil %100 şarjlı iken masa üstü döngüsel çöküyor. Şarj %99 ve altında iken bir sorun yok. Gelecek bir yama ile düzeltilecektir.
-
Officelere hiç bir zaman yükseltme verilmez. Tekrar satın alman gerekir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsider veya beta olan hangi yazılım varsa hiç birini kullanmam.
Siz kafayı yemişsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: eagleoneyeİnsider veya beta olan hangi yazılım varsa hiç birini kullanmam.
Siz kafayı yemişsiniz
Tamam efendi hazretleri.
-
Update yoluyla kurup reset windows yaparsanız sıfır gibi oluyor ben öyle yaptım. Şu an herhangi bir sorun görmedim. 7700k işlemcime kurulu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tanımadığınız insanlara, İnsider sürümü kullanıyorlar diye, hakaret ediyorsanız, Psikolojik sorunlarınız var demektir. En kısa zamanda bir Psikolog'dan yardım almalısınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben beta yada insider kullanmam der geçersin gerek yok millete laf sokmaya
-
Hakaret etmedim. Mesajımda hakaret yok zaten.
Şu işlemci olayında, en azından mikro kodu güncellenmiş işlemcilere izin verilse güzel olabilir, isyanı baya azaltıcaktır, insanlarada legal bir fırsat verilmiş olur.
-
Windows 11 Pro Build 22000.51 [TPM Pass]
bir şey düşmüş torrent sitelerine.
-
başlat çubuğunu ortada iken istediğimiz yere getiremiyor muyuz? diğer simgeler gibi oynatmanın bir yolu var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X